Пациентки на ЦРЗ Надежда - тема 39

• 58 318
  • 774
  •   1
Отговори
# 630
Пчеличке, мисля че цитонамазката не я качват в системата, а докторът я коментира.

# 631
Цитонамазката не излиза в системата, получих си моята на следващия преглед от лекуващия лекар.

# 632
Естрадиолът ми е 33 имам фоликули няколко и един задържан и 7 мм лигавица на 3ти ден. Нещо ми е притеснено, не знам какво да питам док го няма?
 Каква ще ми е стимулацията никой не ми обяснява, а направо на манипулационна да отивам. И при вас ли е било така?

# 633
  • София
отложи стимулацията с ден два, да се върне доктора или влез да питаш тихомирова каквото те притеснява.
иначе си изпращат в манипулационната.

# 634
Герда, този задържания вероятно търпи обратно развитие, добре ми се струва естрадиола.
Няма за кога да се отлага, то притесненията няма да свършат. На моята стимулация в друга клиника акушерките ми обясниха кога какво.

# 635
Герда, естрадиолът ти трябва да е под 50 за старт, така че е ок. За задържания - чела съм, че и Стаменов смята, че не е проблем, имаше такива случаи. Но влез и обсъди най-добре, а и Тихомирова  може да го  държи в течение на случаите си.

# 636
Здравейте момичета, пациентка съм на Д-р Цветков, изключително съм доволна от него, мил, внимателен и обяснява каквито и въпроси да имам. Но... винаги има по едно но  Laughing Записали сме за ин витро по ФАР и остават малко номера до нас, но лекаря ни препоръча да направим спонтанен цикъл преди това, като шансовете са 50/50, ако стане ОК /каза/, ако не стане ще търсим причината за провала и ще се подготвяме за истинското ин витро...
От както разбрах, че се налага ин витро, започнах да си повтарям да не ми пука, да не се притеснявам за нищо и мислех, че съм постигнала резултат до онзи ден в който видях колко номера остават и осъзнах, че и денят за спонтанния цикъл също наближава...
Имам нужда от вашата подкрепа, съвети за да се справя   bouquet

# 637
  • В сърцето на любимия човек
И кое точно те притеснява?
Финансовата страна, че е дошло време за същински действия, а не за изчакване или нещо друго?  newsm78
Предложението на лекаря ти е разумно, защото:
1-во е по-щадящо за организма
2-ро дава информация за качеството на яйцеклетките и получените ембриони
3-то дава информация дали настъпва имплантация

Ако въпросът е финансов, никой не може да ви принуди да правите самофинансиран опит. Може да си изчакате заповедта и да пристъпите към стимулиран опит по ФАР

Ако въпросът е емоционален, заповедта важи 1 година и може да изчакаш до последно  Wink

# 638
  • гр. София
Момичета колко се доплаща за лапаро, ако си с направление по ЗК? Върти ми се сума около 850 лв ама пусто не помня newsm78

# 639
Герда, не отлагай нищо. Аз бях по дълъг. Сега ще ти дадат инжекции за пет дни и на петия ден ще те викнат да те видят. Дотогава док ще се е върнал. Така или иначе първите пет дни няма какво да гледат. След това ще те викат през ден. Стимулацията продължава много дни при мен беше 15 дни. Както каза Стаменов "момиче другите ще раждат ти си още тук". Целта са много и качествени яйцеклетки. Всички които бяхме по дълъг изкарахме по 10 но при мен оцеля при оплождането само една, която си я пазя вече шест месеца.  preggo
Успех и смело напред. Въоръжи се с търпение. Ще тръгнат много и ще растат бавно яйцеклетките.    bouquet  bouquet

# 640
Не пънче-мънче, не ни притеснява финансовата страна, той ни каза колко ще е, а и това не е насила. По скоро притесненията си ми във главата, дали ще се получи, ами ако не стане, дали ще успея да го преживея, защото до сега всеки път като ми идваше цикъла /преди да разбера, че без ин витро няма да стане/ беше едно тръшкане, реване, по скоро това е страха...

# 641
  • София
Момичета колко се доплаща за лапаро, ако си с направление по ЗК? Върти ми се сума около 850 лв ама пусто не помня newsm78
в ценоразписа, който някой беше снимал не пишеше ли?

# 642
според една розова брошура - 750 лв
Idacorr, не знам дали в момента има на разположение психолог в клиниката, но може да направиш няколко такива срещи. На мен ми предстоят същите стъпки като при теб. Знам само, че се преживяват неуспехите и пак събираш сили, за да опиташ отново. Аз гледам да съм разумна и реалист, като знам колко процента е успеваемостта и колко много неща могат да се объркат.  Специално за ЕЦ го гледам като на експеримент, не като на реален шанс, че може да се получи. С тръшкане няма да стане, така че колкото сме по-стабилни емоционално, толкова по-лесно ще минем през всичко. Успех  Peace

Последна редакция: ср, 09 сеп 2015, 16:18 от Queen bee

# 643
  • В сърцето на любимия човек
С рев и тръшкане до никъде не се стига. Всъщност стига се - до Карлуково.
Ако от сега мислиш за неуспех и дали ще го преживееш трябва сериозно да преосмислиш някои неща или изобщо да не тръгваш по този път с тази нагласа.
В живота има много и по-страшни неща от един неуспешен опит. Научи се да гледаш на ситуациите от положителната им страна, иначе наистина ще си съсипеш психиката.
Тревогите започват след положителния тест и цял живот не свършват:
- ще го задържа ли?
- ще се роди ли живо и здраво?
- защо плаче непрекъснато?
- защо ака зелено/защо не ака?
- защо не ме слуша/ аз добър родител ли съм?
и като влезе в пубертета и ти тръшне вратата с думите "ти няма да ми казваш какво да правя със живота си" купона става пълен  Joy

# 644
  • София
пънче, на теория много добре си се подготвила  Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт