Пациентки на ЦРЗ Надежда - тема 39

• 58 294
  • 774
  •   1
Отговори
# 675
На последният трансфер никой не ми би но шпа, нито ме караха да се наливам с вода, пък опита засега е успешен  Laughing

# 676
  • гр. София
От два дни съм на гонал, но не спирам да кървя, нормално ли е ?
МЦ ми е 2 дни.

Да ще спре няма страшно

# 677
  • Варна
Но шпа-то е много подла инжекция  Twisted Evil На момента не боли толкова, но на следващия ден не можеш да си легнеш на кълката. Обаче пък в този момент ти е наистина все тая.

Да, тези обезболяващите са много коварни. И с папаверина и бусколизина е същата работа. Ама да ти кажа, Пънче, пак си е до късмет и "лека ръка". Последния път след трансфера нямах никакъв проблем, но пък предходния цял месец след това не можех да си легна на тази страна...

На последният трансфер никой не ми би но шпа, нито ме караха да се наливам с вода, пък опита засега е успешен  Laughing

Ами то нош пато го слагат превантивно, уж да предотврати контракции, а водата е за тяхно улеснение, за да виждат по-добре на ехографа. Ама политиката на клиниките е различна, пък и в чужбина лекарствата са сведени до минимум, та едва ли ще сложат каквото и да е превантивно.

# 678
  • В сърцето на любимия човек
Кали - явно са ти улучили нервче, което е много неприятно. Папаверина ми беше на система и не го разбрах дали боли, ама с но шпа -то ми редуваха кълките на 8часа и след 3 дни се чудех как да застана. Но пак бих минала през това, ако следващия път има по-добър резултат.
Я кажи как е съкровището, усещаш ли го вече или още е рано? Потвърдиха ли окончателно пола?

ПП. Сега обърнах внимание на лентичката ти и май още е рано да го усещаш, но може и да има пърхане на пеперудки Heart Eyes

# 679
  • Варна
Кали - явно са ти улучили нервче, което е много неприятно. Папаверина ми беше на система и не го разбрах дали боли, ама с но шпа -то ми редуваха кълките на 8часа и след 3 дни се чудех как да застана. Но пак бих минала през това, ако следващия път има по-добър резултат.
Я кажи как е съкровището, усещаш ли го вече или още е рано? Потвърдиха ли окончателно пола?

ПП. Сега обърнах внимание на лентичката ти и май още е рано да го усещаш, но може и да има пърхане на пеперудки Heart Eyes

Аааа, имаме си ритничета вече... От два три дена. Пеперудките почнаха още миналата седмица, ама не бях сигурна дали не е нещо друго. По-скоро беше като потрепване на мускулче, както когато ти трепери клепача. Сега вече са си съвсем отчетливи ритничета, даже ми помръдва корема. ММ се ядосва, че все не е до мен, за да усети и той.
А за пола - преди две седмици се скри и не пожела да се покаже, за да потвърдим. Ще видим другата събота дали ще се покаже...

# 680
Кали, честити ритничета Hug
Амини, честита ти двойна радост, да си стоят до термин Hug
Пънче, как са изследванията Hug

Аз утре съм на пункция, но мисля да е без упойка. Няма смисъл за един фоликул Rolling Eyes

# 681
Честити ритничета Кали и с всеки изминал ден ще стават все повече Heart Eyes

# 682
Буги брагодаря и успех утре на пункцията  Praynig

# 683
  • Варна
И аз благодаря, момичета...   bouquet Наистина е по-спокойно така, като се обажда, че е живичко. И е невероятно преживяване... Седя си сама в къщи и се хиля като зелка...  Mr. Green

# 684
  • В сърцето на любимия човек
Кали - погали коремче от мен  Heart Eyes Стискам палци да се носите максимално до термин, а после да се гушкате здрави и щастливи  Hug

Буги - стискам палци да извадите хубаво Ице. Flowers Four Leaf Clover  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover
Ходих днес рано сутринта до имунолозите. Изписаха ми Агапурин, но много се чудя дали да не направя една контрола след месец и ако пак има повишение на Нк клетките, тогава да го започвам  newsm78 Днес самата лекарка каза, че при мен повишението е минимално 15% при норма 12%  Не ми се пият излишни химии...

# 685
Буги, успех утре Peace
Амини, много се радвам за теб, сега научавам!
Пънче, защо да губиш време? Започвай го Агапурина, пък контрола така или иначе ще си пуснеш.
Аз май не споделих тук - отлагаме нещата, гледаха ме с колпоскоп, уж не се вижда нищо притеснително, но все пак препоръча да изчакам 2-3 месеца, да пусна пак цитонамазка, и едва ако е ОК резултатъ, тогава да минавам към ЗЕТ. Взеха ми материал за тест за ЧПВ, дано няма нищо!

# 686
  • Варна
Взеха ми материал за тест за ЧПВ, дано няма нищо!

Моме, дано...  Praynig
Буги,  стискам палци силно, да знаеш.

# 687
Моме, дано да не е нещо обезпокоително  Praynig

# 688
Mometo, не е ли по-добре да поискаш да ти направят биопсия, за да е сигурен резултатът, вместо да чакаш 2-3 месеца?

# 689
Д-р Еленчев каза, че не препоръчва - било доста травмиращо, под пълна упойка. Иначе и на мен ми се бърза Simple Smile Ще видим д-р Стаменов какво ще каже по въпроса, след 9 дни съм и при него.

Общи условия

Активация на акаунт