СТОЙНОСТИ НА ЧГХ - тема 6

• 98 831
  • 787
  •   1
Отговори
# 165
Стойността ти е чудесна! 100% си бременна. Пусни утре (48ч след първия тест) още един в същата лаборатория. Очаква се да се удвоява. Така ще разбереш дали расте правилно Simple Smile

Късмет!

Благодаря за бързия отговор! Много съм притеснена! Това ми е първа бременност (дано всичко е наред)! Опитваме от година и половина, а аз имам малки проблеми с щитовидната жлеза и вече се бях отчаяла!
Още веднъж благодаря!

# 166
  • София
щом имаш проблем с ЩЖ, посети ендокринолога си щом си забременяла. Хубаво е да се пуснат контроли на изследванията, но доктора ще ти каже!
Дано утре се похвалиш с поне двойно ЧХГ Simple Smile

# 167
щом имаш проблем с ЩЖ, посети ендокринолога си щом си забременяла. Хубаво е да се пуснат контроли на изследванията, но доктора ще ти каже!
Дано утре се похвалиш с поне двойно ЧХГ Simple Smile
Да, вече бях на преглед при него с нови резултати. Благодаря за съвета! Simple Smile

# 168
Момичета нова съм ,днес за първи път си правих чхг !!! Искам да ви покажа резултата ,знам че е отрицателен ,но за потвърждение !!!! Измервателна единица 0-1 ,0 отрицателен 1 положителен ,моето е 0.100,и понеже свалих резултата от интернет сама стигнах до заключението!!! Поне така ми обясни лаборантката

# 169
  • София
да, напълно отрицателен е този резултат

# 170
Благодаря за бързия отговор!!! Simple Smile

# 171
Здравейте, и аз имам въпрос с уточнението, че според лекарката ми съм в 5 г.с и 5 дни (гледа ме с вагинален ехограф). На 10.01 чхг-то ми беше 1012, а днес 13.01 е 3872. Има ли повод за притеснение (на мен нарастването ми изглежда бързо). Много ви благодаря предварително!

# 172
Удвоява се чудесно, няма повод за притеснение (от страна на ЧХГ-то) Simple Smile

# 173
Удвоява се чудесно, няма повод за притеснение (от страна на ЧХГ-то) Simple Smile

Много благодаря! Какви ли не ми минаха през главата включително притеснения за гроздовидна бременност. Благодаря!  Hug

# 174
Здравейте! Изследвах отново днес ЧХГ. Сега излезе резултатът - 280.1 (на 11.01 стойността му беше 110.08). Какво е положението според вас? Бавно ли нараства? Не мога да преценя в коя седмица съм и дали стойностите ми отговарят на съответната седмица ( последна М беша на 10.12.15).
Благодаря предварително!
Лека вечер!

# 175
Перфектно се удвоява  Peace, честито  Hug

# 176
Здравейте,
ЧХГ на 11 ден от О ми е 1.890.
Положителен ли е?

# 177
  • Italia
Здравейте,
Положителен ли е?
Този резултат е отрицателен.

# 178
Здравейте,
Положителен ли е?
Този резултат е отрицателен.
Така каза и моята АГ за съжаление. Аз пък си помислих, че щом е над 1 значи може и нещо да се случва въпреки, че имам още 4 дни до Ц. Няколко уринарни теста ми показват много бледа чертичка , та за това се заблудих.
Благодаря ти! Simple Smile

# 179
  • Italia
За да си по сигурна дали нещо се случва,пусни още едно ЧХГ на датата на цикъла ти или ден след нея. Така ще разбереш дали има нещо. По принцип стойност до 5 се счита за отрицателен.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт