СТОЙНОСТИ НА ЧГХ - тема 6

• 98 846
  • 787
  •   1
Отговори
# 210
За два дни се е учетворило почти. Екстра ти е, стига паника Simple Smile

След 3 аборта трудно да съм без паника ... а толкова много ми се иска да не знам нищо и както с първата ми бременност единствено и само да си се радвам на двете ми черти Simple Smile

# 211
lil.vasileva, това за трите аборта не го знаех. Коментирах само резултата от теста.

# 212
Знам, че не е казано с лоши чуства Simple Smile просто исках да кажа защо се притеснявам толкова Simple Smile

# 213
Здравейте,
Последният ми цикъл беше на 7 януари, овулация засекох с тестове на 25 и 26 януари. Днес ми е 33 ден от МЦ, по принцип ми е 28-29 дни, но заради късната О предполагам ще се измести. Правих днес кръвен тест и резултатът беше 0.1. Знам, че това означава, че тестът е отрицателен,но има ли според вас някакъв, макар и минимален шанс, все още да е рано за кръвен и да не е отчело резултат? 
Просто толкова бях убедена, че се е получило, а бебчето е много много желано  Praynig Praynig Praynig

# 214
ver4eto_sv, няма шанс, не си бременна, стискам палци за следващия месец!  Hug

# 215
Колкото и да е късна овулацията при бременност  покачването на ЧХГ-то се засича с кръвен тест най-рано 11 ден след овулацията.В този случай би трябвало и домашен тест да покаже.Успех другия месец  EFP

# 216
Благодаря ви момичета  bouquet
Бях длъжна да попитам, надеждата умира последна.
Желая прекрасен пухкав финал на мамите видели две черти, а на останалите по- скоро да се похвалим  Praynig

# 217
Здравейте, вчера направих ЧХГ 821 , последният ми цикъл беше на  31.12 .
Утре ще пускам пак, ама да питам не е ли ниско или е добре за 5та седмица ?

# 218
Ако се удвоява нормално няма за какво да се притесняваш.Почти винаги има разминаване между г.с. и реалната седмица заради овулацията.При жени с късна овулация докторите казват, че бебето " изостава" , което на практика не е така поради по-късното зачеване.Успех и прекрасна бременност!

# 219
Няма как да е късна овулация , знам горе долу датата и няма как да е по-късно... :/ Мъжът ми беше в болница , и вероятно е направено между 14-17ти януари..

# 220
На първата страничка е даден диапазон, като за 5 г.с. мисля, че е добре.При всяка жена варира, важното е да се удвоява.

# 221
Здравейте,искам и аз да задам въпросче,понеже от скоро правим опити за бебче и още не съм съвсем на ясно с разчитането на резултатите от кръвните тестове..
На 08.02.2016 си пуснах изследвания след два дни закъснение и резултата е < 1.20 при реф.с-сти 0.00-5.00 за мъже и небременни жени...просто този знак пред стойността не ми е ясен "< " какво означава.

Последна редакция: ср, 10 фев 2016, 09:07 от Denitsa_S

# 222
  • София
означава "по-малко", според мен е отрицателен теста ти

# 223
Здравейте, получих резултата от днеска 1645 ? Ок ли е
Понеделник правих и беше 821. Нещо се панирах Sad

# 224
Мисля че е нормално Simple Smile има ЧХГ калкулатор който можеш да използваш Simple Smile също така след 1200 хормона знам, че вече се качва по - бавно Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт