СТОЙНОСТИ НА ЧГХ - тема 6

• 98 862
  • 787
  •   1
Отговори
# 225
  • София
На мен ми се струва супер!
И щом вече е над 1000, може да се види на ехограф.
Късмет Simple Smile

# 226
Здравейте, получих резултата от днеска 1645 ? Ок ли е
Понеделник правих и беше 821. Нещо се панирах Sad

Е, какво те притеснява? Удвоил се е Simple Smile Всичко е супер!

# 227
Momicheta moqta tochica si q vidqhme vav vtornik Simple Smile)) taino i silno se nadqvam sega vs da eeee nared za napred !!!

Последна редакция: пт, 12 фев 2016, 15:11 от Анонимен

# 228
Ай честито Simple Smile

# 229
Здравейте на всички,моля ви за съвет.Имах трансфер на 4 замразени ембриончета,на15 ден чхг ми беше над 1000,на 17 ден-4000.Всичко беше наред до днес сутринта 23 ден от трансфера когато отидох  до  тоалетна и видях,че имам кафеникаво течение,а сащо и болки от време на време в кръста.Обадих се на д-ра да го питам дали може да ме прегледа,но той ми каза,че е много рано.Моля ви кажете на някой случвало ли му се е?

# 230
  • София
имала съм 3 пол. теста след трансфер. и след трите бях напреглед на 20 ден след трансфера, виждаше се сакче.
та според мен не е рано, ако един лекар ти отказва отиди при друг.

# 231
  • София
И според мен с чхг 4000 не е рано да се види на ехограф. Хубаво е да отидеш наистина!
Късмет!

# 232
Благодаря ви,дано всичко да ми е на ред.Сигурни утре ще отида при друг доктор.
А на някой случвало ли му се е?

# 233
Е зацапване може да има от много неща, не се шашкай. Върнати 4 ембриона Shocked

# 234
Е зацапване може да има от много неща, не се шашкай. Върнати 4 ембриона Shocked
4 замразени ембриончета Grinning

# 235
  • София
ходи на лекар и не се бави, може да има проблем с някое от закрепените (ако има повече от едно) и да е проблем и за другите, а може и да не е проблем.
По-добре отиди, отколкото да питаш във форума, тук може само да предполагаме.

# 236
Здравейте, за първи път ще споделя и моите тревоги ... до сега само чета и препрочитам !
След втори опит инвентар, най-накрая се зарадвахме на много бледата втора чертичка на теста и 75.8 на кръвния тест ... Трансфера на моите скрежковци бе на 28.01 а теста на 09.02 ... Тревогите ми днес идват от това , че повторих теста в друга лаборатория/ друг град/ и стойността не се покачва а е 70,8 , мерната единица е същата, но и от двете лаборатории ме уверяват , че не могат да се сравняват така  тестовете от различни машини ... трябвало да се правят на едно и също място .... Още утре ще повторя теста, защото ще се побъркаме от притеснение ....Някой дали е попадал в такава ситуация ...?!?

# 237
Здравейте, за първи път ще споделя и моите тревоги ... до сега само чета и препрочитам !
След втори опит инвентар, най-накрая се зарадвахме на много бледата втора чертичка на теста и 75.8 на кръвния тест ... Трансфера на моите скрежковци бе на 28.01 а теста на 09.02 ... Тревогите ми днес идват от това , че повторих теста в друга лаборатория/ друг град/ и стойността не се покачва а е 70,8 , мерната единица е същата, но и от двете лаборатории ме уверяват , че не могат да се сравняват така  тестовете от различни машини ... трябвало да се правят на едно и също място .... Още утре ще повторя теста, защото ще се побъркаме от притеснение ....Някой дали е попадал в такава ситуация ...?!?
При мен беше забременяване без медицински интервенции и за съжаление се оказа биохимична бременност.В първата лаборатория беше 156 , а след 2 дни в друга беше 110. Това не е гаранция, че при теб ще се получи така.Изчакай и направи пак в някоя от двете.Не искам да те плаша, просто казвам моя случай.Пожелавам успех!

# 238
vva, опулих се, защото досега не съм чувала за 4 върнати наведнъж...дори не мислех, че законово е позволено newsm78

# 239
vva, опулих се, защото досега не съм чувала за 4 върнати наведнъж...дори не мислех, че законово е позволено newsm78
Когато са замразени е разрешено до 4 ембриончета.

Общи условия

Активация на акаунт