СТОЙНОСТИ НА ЧГХ - тема 6

• 98 865
  • 787
  •   1
Отговори
# 240
3.5.7. четири ембриона след криоконсервация и размразяване независимо от стадия при лица на възраст до 36 години и до два неуспешни предхождащи ембриотрансфера;

Това е от наредбата, да. Ама пак ми се струва супер рисково newsm78 Ако се хванат и четирите, тогава още по-дървено. Дано при теб всичко да е наред Hug

# 241
ВВА, Ванина.....имате ли новини, момичета?...  Hug

# 242
да, направих днес тест - 50,0 ..... няма да има бебета Sad

# 243
Много съжалявам, мила.....   Sad

Ако и преди си имала неуспешни бременности, погледни ето тук какви изследвания е добре да се направят, за да откриеш причината... В тази група момичетата са много отзивчиви, ела при нас...  Hug

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=897302.0;topicrefid=20

Последна редакция: пт, 12 фев 2016, 16:21 от Trakia-BG

# 244
Ех, vanina_ilieva  Sad Много съжалявам Hug

# 245
Да, значи съм ЗЕТ ... но първият път си бе нормален трансфер на 4 ти ден .... Този, не знам как не забелязоха или така си решиха ( след като на 2-3 дена ми вземаха кръв да ме следят) след пункцията ми казаха , че Прогрестерона ми е много висок и ако направим трансфер, по всяка вероятност ще ги изгубим .... за това изчакахме 2 месеца / да минат новогодишните празници, когато залата е в профилактка / и януари всичко беше в норми ..... И сега пак сме на етапа - голяма ? Защо не става .......

# 246
vanina_ilieva, прави ли изследване за тромбофилии и имунологична консултация, ако не си, препоръчвам.

# 247
Здравейте,надявам се да ми помогнете.незнам кога ми е била овулацията но последен мц:22.01.2016 опити за бебе от 01.02.2016 и понеже нямам търпение да разбера на 10.02 си пуснах кръвен тест ,който се оказа отрицателен 0.100.та можете ли да ми кажете дали е било рано или просто не се е получило.Много ви благодаря

# 248
Без да знаем кога е била овулацията можем само да гадаем.Кръвен тест се прави 11 дни след овулация, като овулацията при всяка жена варира в различен диапазон от дни. Изчакай да ти закъснее и тогава можеш да направиш тест отново, иначе си е чиста загуба на нерви и пари.Успех!

# 249
Благодаря ти,ще изчакам въпреки,че една седмица още ми се вижда ужасно много.Но пък хубавите работи стават бавно

# 250
Със сигурност е така, но се иска търпение.Рядкост е жена да забременее от първия месец, но бебето идва, когато най-малко очакваш. Търпение и вяра!

# 251
Здравейте,момичета.Имам редовен цикъл -30 дни,но този месец ми закъсня с 7 дни.Направих два теста на 5 ден закъснение и двата бяха с много бледа втора черта.Днес сутринта имах кафяво зацапване след което последва кървене като при нормален цикъл.Направих кръвен тест,който е с референтна стойност 22.7.Според вас какво се случва?Последната ми м. беше на 13.01

Последна редакция: пт, 19 фев 2016, 00:37 от Mainunkata6543

# 252
Според мен е имало бременност, но не се е задържала. Съжалявам. Дано греша. Другите момичета са по-компетентни и могат да кажат по-точно.

# 253
malachika
И аз така мисля.Утре ще звънна на гинеколога,че часа ми е чак във вторник. Благодаря ти все пак

# 254
Да се допитам и аз до вас  Hug
Датата на последния ми цикъл беше 20.01.
Имах положителен тест за овулация на 05.02 и на 06.02. Предполагам, че овулацията е била на 07.02.
На 22.02 си пуснах кръвен и резултата беше 235mIU/ml.
Сутринта отново си пуснах и резултата е 495.8mIU/ml.
Добре ли са тези резултати?
Най-ранния час при гинеколога ми е на 29.02.
Късно ли ще е да отида тогава при него или да търся друг, за да мина преглед по-рано?

Общи условия

Активация на акаунт