СТОЙНОСТИ НА ЧГХ - тема 6

• 98 897
  • 787
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Послушай доктора си! Силно стиснати палци!

# 301
Здравейте отново. Влизам само да ви споделя, че вс приключи, с резултат от втория тест 2  Cry Сега трябва да начертая план за действие....

# 302
  • Пловдив
Добро утро момичета,

най-после и моето щастие се усмихна и само се моля силно на Бог всичко да мине наред, тъй като с бременността се отключи Хашимото и сега тсх е 7. Веднага увеличих дозата на л-тироксин от 25 на 50мг и след 2 седмици ще пусна пак изследване.

Исках да ви попитам, тъй като в понеделник чхг беше 2.24 и предполагам, че съм хванала деня на имплантация. Само, че след като не ми дойде, днес пуснах отново чхг и то вече е 68.4.

Разбира се, понеделник отново ще повторя тъй като неделя не работят лабораториите, но не е ли прекалено голям скока само за 4 дни  newsm78

Ох, дори не мога да се зарадвам още като знам с какви нива на тсх съм, но искрено се надявам да успея да го задържа!!!!  baby_neutral baby_neutral baby_neutral baby_neutral

# 303
SheLLia, важното е, че си го хванала още в началото и сте взели мерки. Стискам ти палци!

# 304
Момичета ако може да изразите мнение,дали е добре.Значи последен цикъл 16.03 положителен тест за О на 31.03 ,първо чхг-06.04 стойност0.0 ,второ чхг-11.04 стойност 23.1 ,трето чхг -14.04 стойност 181.5.

Последна редакция: пт, 15 апр 2016, 07:56 от Emanuela7888

# 305
E, супер ти е. Честито!

# 306
Пак аз да попитам: първо чхг 11.04-23.1, второ чхг 14.04-181.5, трето чхг 17.04-541.34, според вас добре ли се покачва?

# 307
добре е, нали се удвоява?! Какъв е проблема?

# 308
Ами проблема е,че имам болки от вчера и днес ходих на лекар,тя каза,че вижда няква сянка в матката но не може да каже нищо и в ляво нещо измъ ка за течност и юи каза да пускам през два дни чхг,и като стане 1000 да ходя да видят дали ще се види в матката! След прегледа пуснах чхг,и е нормално да съм притеснена,поне от това което разбрах тя се съмнявс за извънматочна.Зстова и питам

# 309
Преди хормона да мине една стойност- 1000 нищо не се вижда на ехограф и това да грешно дадени пари, затова на гинеколог за доказване на бременност се ходи с кръвни излседвания! Сянката, която е видяла може да е от сакчето (пожелавам ти го), това дали е извънматочна или не.. се вожда отново след тези стойности на хормона! Болките са от нарстващата матка, и не са проблем! Проблем е и то сериозен, ако видиш розова или ярко червена кръв, тогава трвбва веднага да се обадиш на гинеколога си и да идеш на преглед! Бременността за жалост не е този розов период, който показват по филмите, а е изпълнен с много неприятни симптоми и изживявания, освен ако не си от късметлийките, които единственият им симптом е нарастващият корем!

# 310
  • Italia
ЧХГ-то се покачва много добре. И само да вметна,че аз прокървих чиста,ярка кръв, и дъщеря ми вече е на 6 месеца.
Съвета ми е да запазиш спокойствие и когато хормона се покачи поне до 1000 да отидеш на преглед.
Успех,всичко ще бъде наред!  Peace

# 311
Благодарв ви за отговорите,успокойхте ме,че се бях Sick

# 312
Спокойно, миличка...    Hug

Ти разбра за твоята бременност доста рано, още преди закъснение, така че трябва да имаш търпение още малко да се развие плодното сакче, за да се види на ултразвук.

Хормонът добре нараства, само запази спокойствие...   Hug

# 313
Тракия, Елен, кратки, ясни и най-важното успокоителни постове.  Hug
Това му трябва на момичето точно в този момент. Не да се побърка от притеснение и тревоги още ден-два до следващия преглед.  Peace

Последна редакция: пн, 18 апр 2016, 22:25 от polin4eto

# 314
Елен, от това, което аз разбрах, Мушморанка се опита да спре наново пускане на чхг, което би било абсолютно безсмислено даване на пари, както и преглед на УЗ в толкова ранен стадий - отново безсмислено. Всичко това е всъщност не само пари, но и нерви. Така че съветът беше адекватен, както и да го погледнеш Peace

Общи условия

Активация на акаунт