СТОЙНОСТИ НА ЧГХ - тема 6

• 97 742
  • 787
  •   1
Отговори
# 465
Много добре се удвоява. Тихичко честито.

# 466
Месечинке , наистина ли е на 48ч.?? Аз не знам какво съм се заблудила значи, че трябва да се удвоява на 24 часа.
Значи за сега всичко е ок.
Благодаря ви момичета  Hug поуспокоих се Simple Smile

# 467
  • София
и на 72  да се удвоява пак е в нормите

# 468
Аморе, чудесно ти нараства ЧХГ  Hug Тихичко честито и от мен!  bouquet

# 469
  • София
Аморе, супер е!
Този път да е до финал!!!

# 470
Благодаря ви много момичета  Hug
Дай Боже на всички ни по едно здраво и пухкаво бебенце  Peace Heart Eyes Hug

# 471
Ох, моля ви кажете ми какво значи това. В четвъртък ЧХГ беше 3272, днес е 6589. Не 100% сигурност за последен цикъл на 20.05.2016. Не е малко увеличението на хормона?

# 472
Отивай на преглед, няма смисъл от повече ЧХГ тестове към момента, с тази стойност трябва да се види сакче с жълтъчно мехурчe.

# 473
Здравейте момичета! На 01.07 имах положителен тест за овулация,а на 02.07 симптоми за спукване на фоликула.Мога ли днес да направя кръвен тест или е рано още за да отчете бременност?

# 474
Би трябвало да отчете, ако датите са верни, но според мен изчакай още 2-3 дни Peace

# 475
Благодаря ти cristi!  bouquet

# 476
Здравейте момичета! На 01.07 имах положителен тест за овулация,а на 02.07 симптоми за спукване на фоликула.Мога ли днес да направя кръвен тест или е рано още за да отчете бременност?

Знам, че нетърпението е голямо. Но сега резултатът може да е несигурен. По-добре да изчакаш още 2 дена и тогава. Така или иначе е хубаво да се повтори теста след 48 ч. Ако го правиш сега и не е ясно, после ще трябва пак - за да се види резултат и после трети път - за да се провери удвояването. Едно, че ще се дупчиш прекалено и може би излишно и друго - допълнителни парии разкарване.

Знам как е и аз бях много нетърпелива. И си казах, само да си видя кръвния да се успокоя и вече ще съм търпелива. ГЛУПОСТИ!  ooooh! После: ох, само да видя сакчето, че си е на мястото.  Praynig После: ох, отслабват ми сипмтомите, а прегледа ми е чак след 5 дена  #Crazy . После: ох, ох, само да чуя сърчицето да знам, че е живо!  smile3556 . После: пфф усещам леки контрацийки и натиск в коремната област, дали бебо е добре!?!?!?  Shocked Shocked
И т.н, и т.н. Бременността поне за мен е колосално изпитание за търпение и позитивно отошение. Колкото по-рано успееш да преодолееш желанието за знаеш ВЕДНАГА, толкова по-леко ще ти върви. Аз още не съм успяла съвсем, но се старая. Стискам палци!  Hug

Последна редакция: ср, 13 юли 2016, 09:34 от Лисичка.

# 477
Благодаря ти Лисичка  bouquet толкова си права Hug Ще изчакам още няколко дни  Peace

# 478
Здравейте, днес си направих кръвен тест за бременност 9 дни след предполагаемата О. Стойностите ми са 2.88. Знам, че темата вече я има, но там конкретно никой не е написал дали е имал положителен резултат от тези стойности, или това си е наистина един отрицателен резултат. Благодаря Ви! Simple Smile

# 479
Изчакай закъснение на цикъл и тогава си пускай кръвни, към момента е излишно и заблуждаващо.

Общи условия

Активация на акаунт