СТОЙНОСТИ НА ЧГХ - тема 6

• 97 740
  • 787
  •   1
Отговори
# 480
Знам ли, нали уж с кръвни тестове можеш да разбереш за ранна бременност. А тези стойности са ми доста объркващи. Явно наистина не трябва да бързам, всичко с времето си.......

# 481
Значи, че или е много рано или е отрицателен резултат.
Стискам палци да е първото... Направи си теста след 3-4 дни поне. Успех!  Hug

# 482
  • София
Кръвния се пуска на 10-11 ден. Пусни си след два дни пак, но ще трябва после и още един. Малко си избързала, още повече ако не знаеш с абсолютна точност кога е била О.

# 483
Той наистина отчита по-рано от уринните, но не чак толкова рано.
И според мен изчакай още 2 дена и тогава. Успех!  Flutter

# 484
Кръвният тест показва след 11 ден от фала или евентуалното забременяване. Преди това няма какво да му се отчита.

При теб обаче ако стойността се увеличи двойно след 48 часа /така става при бременост/ ще е 5,60 и ще означава, че си бременна.

Да стискаме ли палци?

# 485
Стискайте палци! Дано да е така....  baby_neutral

# 486
Момичета,както ви казах, вчера си направих кръвен тест със стойност 2.88, дали утре да си направя нов кръвен тест, или да изчакам деня на цикъла ми, който е след 4-дни.   newsm78

# 487
  • София
направи си утре, да Simple Smile

# 488
Момичета, след кръвен тест в сряда със стойнот 2.88 днес направих втори кръвен със стойност 27.45, до закъсненито ми има още два дни. Смятам, че стойностите ми показва, че ще ставам мами?? Много съм развълнувана....

# 489
Момичета, след кръвен тест в сряда със стойнот 2.88 днес направих втори кръвен със стойност 27.45, до закъсненито ми има още два дни. Смятам, че стойностите ми показва, че ще ставам мами?? Много съм развълнувана....
  Чудесен резултат☺ честито

# 490
Днес аз съм най-щастливата жена на светааааааааа..... Благодаря  bouquet bouquet bouquet bouquet baby_neutral baby_neutral baby_neutral baby_neutral baby_neutral baby_neutral baby_neutral Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug Hug

# 491
Ехаааа, тихичко честито и от мен Simple Smile

# 492
Благодаря, cristi  bouquet

# 493
  • София
Супер е Simple Smile

# 494
Moмичета помагайте направих си тест
Тотален хорионгонадотропин
Резулт : 0.29
мъже 0-2,7 ж : 0,0 -3,0; бременни- според срок