СТОЙНОСТИ НА ЧГХ - тема 6

• 97 756
  • 787
  •   1
Отговори
# 450
  • София
редовен ли е цикъла и колко дни е?

# 451
редовен ли е цикъла и колко дни е?
Редовен е, на 28-29-30 дни е. Само може леееко да съм объркала датата на послседния, да е дошъл 2-3 дни по-късно.

# 452
  • София
ако приемем, че е трябвало да ти дойде на 20-ти юни, това е била 4г.с., значи сега трябва да си в 6г.с.
Следяла ли си стриктно О, може ли да е била по-късно?

В крайна сметка добре си направила с пускането на ЧХГ, като го повториш ще се разбере дали се развива.
Късмет и дано следващата стойност е по-висока  Praynig

# 453
Здравейте Simple Smile
Вчера правих тестове за Б и излезе много бледа чертичка, което ме накара днес да пусна един кръвен. 12 ден от О ми е и чхг е 15.600. Имам още 3 дни до Ц. Ниска ли е тази стойност за 12 ден от О или си е нормално?
Благодаря ви  Hug

# 454
  • София
според мен е добре, дано се удвоява!
Честито Simple Smile

# 455
според мен е добре, дано се удвоява!
Честито Simple Smile
Дано!  Simple Smile
Благодаря ти  Hug

# 456
amore, и аз мисля че е ОК. Не забравяй да си направиш след 48 ч пак  Hug

Small Sun, и аз мислех че съм в края на 8 г.с., а според ехографа съм в началото/средата на 7 г.с. Не е страшно, ако всичко се развива нормално занапред. И аз бях точно като теб - някак ми изчезнаха симптомите точно по това време и бях яко паника. Но се оказа, че всичко си е наред. При вяско тяло проявата на симптомите може да варира. Успокой се, развай се на живота, имай малко търпение. Бебо е там и на следващия преглед ще си го видиш  Hug

# 457
В понеделник стойноста на ЧХГ беше 9014, но кървенето беше обилно и ми изписаха Мифепристон, вечерта го изпих и болките започнаха с усилено кървене падащи парчета съсирена кръв.Във вторник резултата беше паднал на 2014, днес ЧХГ е 1348.Постепенно ли намаля резултата след аборт?

# 458
Постепенно ли намаля резултата след аборт?
Да. Много съжалявам Sad

# 459
Лисичка. утре ще повторя кръвния и ако има с какво ще се похваля. Ама нещо ме гложди от вътре и искам да попитам , който е запознат да ми отговори. Тъй като аборта ми беше на 21 март в 12 г.с. , а този месец за първи път пробваме от тогава и чхт-то ми е ниско от вчера 15.600, Е ли е възможно да е останало чхг от тогава до сега и за това да е ниско, защото още не съм се изчистила??? И още един въпрос: Четох, че резултат под 5 е отрицателен, а над 25 е положителен. Моят като е 15 значи ли, че съм бременна или не е сигурно?
Благодаря предварително!  Hug

# 460
Няма как от март досега да си стои чхг. 15 е положителна стойност, но е хубаво да повториш, за да видиш как нараства.

# 461
Няма как от март досега да си стои чхг. 15 е положителна стойност, но е хубаво да повториш, за да видиш как нараства.
Ще видим утре. Благодаря ти!  Hug

# 462
# 463
Здравейте момичета  Hug
Днес повторих кръвния...
значи на 7 юли беше 15.600 а днес след 3 дни ми е 78.320.
Добре ли расте?
Смятах ЧХГ-то на калкулатор в нета и пише, че се удвоява на 28-33ч. Нали трябва на 24 часа? Не е ли малко бавно?

Последна редакция: нд, 10 юли 2016, 15:58 от 💘amore 💘

# 464
  • Варна
Нали трябва на 24 часа?
Не на 24, а на 48.

Общи условия

Активация на акаунт