На море в България 2015 - 5

• 39 469
  • 375
  •   1
Отговори
# 15
Ами аз не мога да си представя да не допуснат някой да вечеря заради къси панталон, въпреки, че си е платил  newsm78

# 16
  • София
Ааа, по круизите има егати изискванията относно тоалетите - то мъжете да са така, пък жените не знам как си. Това беше една от причините да тегля за момента майната на круизите. Не искам когато съм на почивка да ме задължават как точно да се обличам.

# 17
  • Sofia
Записвам се да следя,очаквам отзивите за Белица Приморско, някой щеше да ходи от 17. Simple Smile

# 18
  • София
Благодаря за темата   bouquet !
Аз вече набелязвам за догодина Simple Smile !
Интересно ,че почти не съм срещала отзиви за Лагуна Бийч Созопол.

# 19
Туп и аз тук, да не ви изтърва... следя мнения и вече мечтая за море 2016.  Joy

За дълъг панталон на вечеря се сещам за един хотел в чужбина. Но тя обстановката също го изискваше - дама в дълга червена рокля свиреше на цигулка и пр. ММ се възпротиви, но като цяло на мен идеята не ми се стори толкова ужасна, пък и беше повод да си купи страхотни ленени панталони  Laughing Аз съм по-скоро в обратната ситуация - най-често съм спортно и удобно облечена и дори съм малко носталгично настроена за времето, в което отделях повече време и за тоалета си, и за прическата, и за обеците си примерно  Mr. Green /сега не свалям едни малки, дето не пречат на преобличането, и не ги сменям  Laughing /. Но и тук отивам към разводняване на темата, тъй че млъквам  Crazy

# 20
Rallichka , Моля те, не се отчайвай. Не е толкова трагично. На мен това ми е любият хотел с АЛЛ.Само че като пораснаха децата вече ми идва много скъпо за 4възрастни , а и те последните две години не искаха АЛЛ.
много ти благодаря за включването, обнадеждаваш ме    bouquet И тъй като няма тема за Царево или конкретния хотел, ще използвам тук случаят да те попитам как е храната в общи линии - в смисъл - млечните с растителни мазнини ли са и има ли в менюто достатъчно риба и морски дарове? Много се надявам да има  Praynig

# 21
Ааа, по круизите има егати изискванията относно тоалетите - то мъжете да са така, пък жените не знам как си. Това беше една от причините да тегля за момента майната на круизите. Не искам когато съм на почивка да ме задължават как точно да се обличам.

На круизите предполагам е със сервитьор, по-отива да е официално облеклото. Но в ОИ хотел всеки грабнал чиния в ръка и обикаля тавите....малко не ми се връзва с официално облекло  Laughing

# 22

Аз вече съм на мнение, че отрицателните мнения биха били по-полезни от хвалбите. Иначе стават подвеждания и хората, препоръчали даден хотел се чувстват неловко, че са прецакали нечия почивка...

Оо, така е разбира се, а вече всеки сам да си преценява според собствените предпочитания и изисквания

# 23
  • София
Мислим да отидем за седмица на море в кв. Василико, Царево. Дали плажът на Нестинарка и паркингите наоколо са много претъпкани и изобщо има ли места за хора, които не са отседнали в хотелите на самия плаж?

# 24
Rallichka , Моля те, не се отчайвай. Не е толкова трагично. На мен това ми е любият хотел с АЛЛ.Само че като пораснаха децата вече ми идва много скъпо за 4възрастни , а и те последните две години не искаха АЛЛ.
много ти благодаря за включването, обнадеждаваш ме    bouquet И тъй като няма тема за Царево или конкретния хотел, ще използвам тук случаят да те попитам как е храната в общи линии - в смисъл - млечните с растителни мазнини ли са и има ли в менюто достатъчно риба и морски дарове? Много се надявам да има  Praynig

Мисля, че имаше отделна тема, , но не се писа много в нея
Аз съм ходила доста отдавна и незнам дали ще са толкова актуални спомените ми. За млечните продукти - никакъв спомен Embarassed.Риба имаше, но нямам спомен като видове. Аз запомних изобилето  от телешко , тъй като много го обичам и наблягах основно на него. ММ е с много проблемен стомах, но там никога не е имал никави оплаквания и  той беше доволен от храната.
За мен пастичките и десертите бяха изумителни, докато скоро четох отрицателно мнение за тях.Пак казвам, че последно сме били преди няколко години.

# 25
Мислим да отидем за седмица на море в кв. Василико, Царево. Дали плажът на Нестинарка и паркингите наоколо са много претъпкани и изобщо има ли места за хора, които не са отседнали в хотелите на самия плаж?

Има една поляна между шосето и хотелите, която миналата година се използваше за паркинг. Винаги имаше коли. Не съм забелязала някой да им е правил пробелм

# 26
  • В.Търново
За дългите панталони мога да кажа само, че почти никъдр не се спазва по хотелите на морето.Но е супер грозно по бански да влезеш за обяд или вечеря.

# 27
Мерси, Съни  Hug

# 28
И аз се записвам да ви следя. Нашата почивка приключи отдавна, но се надявам да откраднем няколко дни през септември. Най- вероятно ще сме без детето, затова този път няма да търся хотели с ол инклузив.

Хубаво лято на всички!  bouquet

# 29
и при мен е така

Общи условия

Активация на акаунт