На море в България 2015 - 5

• 39 524
  • 375
  •   1
Отговори
# 30
Rallichka , Моля те, не се отчайвай. Не е толкова трагично. На мен това ми е любият хотел с АЛЛ.Само че като пораснаха децата вече ми идва много скъпо за 4възрастни , а и те последните две години не искаха АЛЛ.
много ти благодаря за включването, обнадеждаваш ме    bouquet И тъй като няма тема за Царево или конкретния хотел, ще използвам тук случаят да те попитам как е храната в общи линии - в смисъл - млечните с растителни мазнини ли са и има ли в менюто достатъчно риба и морски дарове? Много се надявам да има  Praynig

Мисля, че имаше отделна тема, , но не се писа много в нея
Аз съм ходила доста отдавна и незнам дали ще са толкова актуални спомените ми. За млечните продукти - никакъв спомен Embarassed.Риба имаше, но нямам спомен като видове. Аз запомних изобилето  от телешко , тъй като много го обичам и наблягах основно на него. ММ е с много проблемен стомах, но там никога не е имал никави оплаквания и  той беше доволен от храната.
За мен пастичките и десертите бяха изумителни, докато скоро четох отрицателно мнение за тях.Пак казвам, че последно сме били преди няколко години.
Xермес е с xубава xрана, миналата година бяx нам в нисък сезон, но всичко ми xареса. В момента съм в Белведере, тризвездния xотел на Александрия, та тук xраната е чудесна, включително рибни салати, бяла риба пане , шункатачечот месо, кашкавала и сиренето не са растителни, та  какво оснава за 4 звезния Xeрмес. Като се върна, че риша от телефона, ще разкажа за Белведере.

# 31
Ние в понеделник заминваме в Амбасафор, Златнпясъци.
Ще пиша отзиви.

# 32
  • Пловдив
Да, дрескода както и да е записан, е основно , за да предотврати появата на хора с бански костюми в ресторанта, наистина е грозно. Има си снек барове за тази работа. За дълъг панталон, в България, сто процента няма как да накарат хората да си сложат. За круизите не е съвсем така, можеш да избереш дали да идеш на вечеря тип блок маса, където се обличаш както ти е кеф, а можеш и в ресторанта да отидеш, където имаш поне двама сервитьори да те обслужват, и пак се обличаш, както ти е кеф /има хора и по смокинги, има хора и по дънки, е , никой няма с бермуди, всъщност. hahaha/ Така или иначе навсякъде правилата са за това, за да се спазват, но не и супер строго, когато човек е отишъл да се забавлява, но и да не пречи на другите хора с поведението си, всъщност.
Весела почивка и хубави дни на Черноморието, гледам, прогнозата е обнадеждаваща   bouquet

# 33
  • София
Времето е перфектно - слънчево, не много горещо, морето се изчисти и успокои. Водата е топла, няма щипалки, няма водорасли...
Ние имахме голям късмет с времето, пожелавам такова време на всички, на които им предстои почивката!

# 34
  • В.Търново
От понеделник дават превалявания и понижение на температурите поне до 25-27 градуса. Sad

Последна редакция: сб, 15 авг 2015, 22:01 от rosinau.

# 35
  • при моите любими
Да се запиша в темата. Времето и морето към момента са прекрасни. Голям плаж и спокойно и чисто море. Ние сме в оазис дел маре. За момента мога да напиша, че леглото е много удобно. Храната беше вкусна, вчера вечерта аниматорите бяха измислили игра за децата с родителите и спечелихме трето място и дъщеря ми е безумно щастлива. Какво друго му трябва на човек за да изкара отлично. Simple Smile ще пиша по-подробно, като се върнем.

# 36
  • София
За дрескода при нас забраната беше за вечеря мъжете да не са със "спортни шорти и потници". Дълги панталони никъде не са споменавани.

# 37
Ева, благодаря за темата!

# 38
някой да има отзиви от Балчик Thinking

# 39
  • София
В България почивката ни на море е в стария град Несебър или Созопол. По-рядко сме в Созопол. Обожаваме Несебър!

# 40
Къде ще бъдеш там?

# 41
  • Bulgaria
Някой може ли да ми каже къде е автобусната спирка в Свети Влас ?

# 42
Направихме три почивки на морето до тук.
Не понасяме снобарията и първенющината, Но пък харесваме удобствата.
Балчик е едно от местата, които посетихме - влюбих се в този град.

# 43
Къде ще бъдеш там?
до Ботаническата градина,но не на хотел-на квартира Peace

# 44
Здравейте, от пет години ходим на море в хотел Яница в село Крапец. Влюбена съм в това село  и в природата наоколо. До миналата година хотелът беше що годе читав, въпреки високата цена - 84 лева. Тази година беше истински кошмар. Направих резервация,като изрично уточних, че детето ми е на 8 години. Рецепционистката Галя ме увери, че цената остава същата, даже ми прави отстъпка 10% за ранна резервация. Какво се оказа накрая - при плащането ми поискаха 105 лева за стая, защото видиш ли детето ми спало на разтегателния диван. В същото време апартаментът струва 115 лева.  На този диван синът ми спа и миналата година, когато беше на 7 години и според тях пак е трябвало да платим по-високата цена. Да не отварям дума и за мизерията в стаята. От четирите лампички в банята работеше само една, закачалката за кърпи беше счупена, мръсотия и така нататък. То е ясно, че повече няма да стъпим там.Жалко, защото природата е уникална. Но толкова некоректно и лошо обслужване  не вярвах, че може да има. След това отидохме до хотел Център в Априлци. Хотелът отново три звезди, стаята струваше 72 лева, сложиха допълнително легло за детето и забележете без допълнително заплащане, всеки ден сменяха кърпите и чистеха. Обслужването беше прекрасно. Почивката ни приключи добре, но огорчението от хотел Яница е огромно.

Общи условия

Активация на акаунт