На море в България 2015 - 5

• 39 659
  • 375
  •   1
Отговори
# 150
  • Кортина д'Ампецо, Италия-България-Велико Търново
А ние ще бъдем в Гранд хотел Варна.
Второто море  ходя в този курорт заради минералната вода. Дори да не става за плаж закритите басейни спасяват положението. А СПА процедурите са чудесни.

# 151
Ние мислим към 11-ти септември да отидем за 2 дни в РИУ Хелиос Бей в Обзор.

Тук вече и хотел и плаж са на ниво. Препоръчвам го, жалко, че няма места за периода за който искаме!  Blush

# 152

И аз се включвам в групата за септември. Живи и здрави дано да ни е хубаво времето..
Момичета, кажете къде резервирахте?
Ние ще сме в Хермес - Царево, дано да е хубаво времето наистина   bouquet

# 153
Ние мислим към 11-ти септември да отидем за 2 дни в РИУ Хелиос Бей в Обзор.

Тук вече и хотел и плаж са на ниво. Препоръчвам го, жалко, че няма места за периода за който искаме!  Blush
Кои дати сте си избрали? Ние още не сме резервирали.

pam4i, как ли е в Гранда? Чела ли си мнения? И за там умувахме, но това лято като видяхме Хелиос бей отвън и ни дърпа да отидем натам. Иначе сме от Добрич и ни е близко Варна.

# 154
Биби85, ние ще пътуваме края на август 30,31...няма места!  Blush

Иначе бях писала за Риу, но не помня вече къде... Mr. Green Ако искаш пиши ми лични. Peace

# 155
До Варна днес до обяд ставаше за плаж и си имаше слънце. Към 12 ч. сте стъмни от към морето и заваля. В момента също леко ръми, но иначе не е студено. Водата днес е леко по-студена в сравнение с предните дни, но пак е приятна за къпане. На по-откритите плажове обаче има силно вълнение и зайчета.
Пред Гранд хотел Варна няма хубав плаж, на бетонна платформа е.

# 156
Но в дясно има и пясъчен плаж, пак към хотела.

# 157

Пред Гранд хотел Варна няма хубав плаж, на бетонна платформа е.

Има и пясъчен плаж, не е само на платформа. Естествената част е в посока Варна. Пак не е особено хубав плажа, но е приличен (недостатъка му е, че е малък, иначе не е дълбок, пясъка е нормален).

По-горе имаше питане за самия хотел Гранд Хотел Варна - миналата година бяхме там, на мен ми хареса. Общите части са много лъскави и луксозни, стаята беше леко поовехтяла, но прилична.
Вътрешният басейн е минерален и съответно топъл, но е много дълбок, дори за възрастни. Започва от около 160 см. и стига до 180-200 см. Аз съм 165 см. и ми беше дълбоко. Също така е и малък за такъв хотел. Миналата година имахме един дъждовен ден и във вътрешния басейн направо вреше от хора и както е дълбоко, не е особено приятно, дори не може да се кисне човек.
Паркът на хотела е разкошен и отлично поддържан, барът на басейна също е много добър, вечер имат жива музика и е много приятно.
Хареса ми там.

П.П. Сега видях предното мнение, извинете за повторението  Embarassed

# 158
Да има малка част пясен плаж в посока плажа на МВР станцията, но е малък и тесен и мисля че се ползва от всичките хотели от групата на Св. Илия. Като сме се разхождали в района все е пренаселен. Иначе парка е приятен.

# 159
  • Кортина д'Ампецо, Италия-България-Велико Търново
Миналата година бяхме в Романс Сплендид. Всичко ми хареса. Но бяхме сами с ММ. Тази година ми трябват три стаи и затова предпочетох Гранд хотел-финансовите въпроси натделяха за там
. Едина от вечерите с ММ сме на сватба.

# 160
Някой може ли да каже какво е положението днес в Поморие? А в Приморско? Благодаря.

# 161
В Приморско цял ден е облачно с редки, слънчеви проблясъци. Не е валяло, но определено не ставаше за плаж. Само днес пропуснахме, но от утре силно се надявам вече да сме на плажа с топло, слънчево време и море. Simple Smile :*

# 162

И аз се включвам в групата за септември. Живи и здрави дано да ни е хубаво времето..
Ние ще сме в Хермес - Царево, дано да е хубаво времето наистина   bouquet

Ние ще сме в Серенити , Царево от 7 септ. Тези дни и аз започвам да давам пробиотик за всеки случай

# 163
  • В.Търново

Ние ще сме в Хермес - Царево, дано да е хубаво времето наистина   bouquet

Ние ще сме в Серенити , Царево от 7 септ. Тези дни и аз започвам да давам пробиотик за всеки случай
По колко пъти на ден даваш пробиотика?По веднъж достатъчно ли е?Аз го давам вечер.

# 164
Темата не е здравна, но пробиотика не се ли дава сутрин на гладно?

Някой в момента на Блу ориндж, още се чудя дали да резервирам, а не остана време?Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт