Кандидат и бъдещи мами с татко от епруветка

• 30 412
  • 723
  •   1
Отговори
# 615
Аааа вярно, Йоли направи ли ЦС?
Нандин, не се сдухвай!
Аз пък напоследък съм в шок от студентите! Чудя се да плача, да се смея, да се ядосвам ли?
Направо ужас! Имам чувството, че с всяка следваща година или аз ставам по-зле или те са все по-зле

# 616
  • От Луната
Не съм, направих хламидия, МБ и ЦМ, които са добри и на 1ви в 11часа е ЦС. Заради нея отлагаме с месец, но после са празници и отиваме чак края на януари.

# 617
Успех с ЦС Йоли!

Аз също отлагам твърдо за след Нова година, дано 2016 е по-успешна Simple Smile

# 618
Нандин, никакво сдухване Naughty Следващата година е твоята - казала съм ти! Както и на вас, мили момичета. Искам през следващата година тук да валят положителни тестове и да се занимаваме с бременелски проблеми. Знам, че чакането убива, но и вашето време ще дойде. Ей сега ще се изнижат празниците и докато се усетите, тези, които чакате заповеди от Фонда, ще ги получите, а другите ще си стартирате процедурите. Горе главата и смело напред!

# 619
поли, а ти защо отлагаш? не се ли е махнал гадният фоликул?

# 620
поли, а ти защо отлагаш? не се ли е махнал гадният фоликул?

Ами Нова година нов късмет! Пък и ще ми е трудно точно сега да отсъствам от работа Simple Smile

# 621
Какво пропуснах?
Мони, има да, има не мого информация но има, кр. група, ръст, цвят на очи, коса, образование, професия, за каква процедура е годен материала. Това беше, за съжаление имаше кандидати които ми харесаха повече, но кр. група е проблем и резус фактора, та от целия списък имахме късмет да има двама. При това военни  Joy

Йоли, ха-ха, явно военните са ти на късмет!  Mr. Green Бебе с дисциплина.  Crazy
Толкова съм се сбъркала вече, от снощи едни объркани мисли ...  #Crazy , не можах да мигна.  Sick
 Успешен ден желая!  bouquet
Ами явно сме се "разпищолили" и трябва някой да ни стегне  Joy Joy Joy
Какво те мъчи?

Йоли, всякакви "умни" идеи ми минават през главата и направо ще полудея.  #Crazy
Днес ми е 3-ти ден, отидох да пусна хормоните- уви ме набодоха 3 пъти, колабираха вени и нищо не стана. Налапах си двете хапчета Клостилбегит и сега си сменям компресирте.  Sick
 Разчитам сега на  фоликулометрията и новия "татко".

*Franny*- успех, безпроблемно раждане и пухкаво бебче!  Hug

# 622
Какво пропуснах?
Мони, има да, има не мого информация но има, кр. група, ръст, цвят на очи, коса, образование, професия, за каква процедура е годен материала. Това беше, за съжаление имаше кандидати които ми харесаха повече, но кр. група е проблем и резус фактора, та от целия списък имахме късмет да има двама. При това военни  Joy

Йоли, ха-ха, явно военните са ти на късмет!  Mr. Green Бебе с дисциплина.  Crazy
Толкова съм се сбъркала вече, от снощи едни объркани мисли ...  #Crazy , не можах да мигна.  Sick
Какво те мъчи?

Йоли, всякакви "умни" идеи ми минават през главата и направо ще полудея.  #Crazy
Днес ми е 3-ти ден, отидох да пусна хормоните- уви ме набодоха 3 пъти, колабираха вени и нищо не стана. Налапах си двете хапчета Клостилбегит и сега си сменям компресирте.  Sick

Мони, безумие е да правиш стимулация и инсе без да са ти изследвани хормоните! Никога не си изследвала хормони, не може да те стимулират! Как така ти колабираха вените? Значи и кръвна картина ти трябва, не знам дали е въпрос на некадърни лаборанти или е свързано с проблем! Нандин може да се включи с компетентно обяснение, но аз знам, че е безумие да се стимулираш без хормони.

# 623
  • От Луната
Охх ужас, представям си, аз с моите вени, съм все на тръни, че никакви ги няма. До сега все попадам на читави  Praynig
Мони, успех! И според мен не е редно да се стимулира и прави процедура без хормони, но аз също минах през този етап Sad поне не пих хапове, а минахме само с похарчените пари Sad

# 624
Какво пропуснах?

Какво те мъчи?

Мони, безумие е да правиш стимулация и инсе без да са ти изследвани хормоните! Никога не си изследвала хормони, не може да те стимулират! Как така ти колабираха вените? Значи и кръвна картина ти трябва, не знам дали е въпрос на некадърни лаборанти или е свързано с проблем! Нандин може да се включи с компетентно обяснение, но аз знам, че е безумие да се стимулираш без хормони.
Изкараха ме виновна, че от притеснение се "криели" и колабирали вените, това ми е проблем не от сега, но чак такова нещо не ми се беше случвало!
 Тъй като съм с един яйчник, ОВУ ми е през месец, миналия месец нямах и следователно от този ми изписа на ново Клостилбегит, но не по 1, а по 2 таблетки дневно.
 Купих си и тест за овулация "Овю", за всеки случай.
 Миналия път не ми е искала хормони, правихме микробиология и цитонамазка.  newsm78

# 625
  • От Луната
Как, спекла съм се! Вторник ЦС, не знам с упойка ли, без ли? Голяма драма ми е в главата ... все едно бъбрек ще ми вадят Embarassed

# 626
Как, спекла съм се! Вторник ЦС, не знам с упойка ли, без ли? Голяма драма ми е в главата ... все едно бъбрек ще ми вадят Embarassed

Споко Йоли, всичко ще е наред!
В Малинов ли ще я правиш, при кой?

# 627

Не се притеснявай, страха е по-голям от болката. Hug  Усещането е като преди МЦ и трае не повече от няколко секундички.  Hug

# 628
йоли,  и аз правих без упойка. малко трае болката и не беше нетърпимо, но явно различно реагират жените, защото все ме чакаха да припадна след това.  при трудно проходими уж боляло повече, но може и да са легенди.
мони, а поне на уз гледаха ли те. няма задържани и пр.?

# 629
йоли,  и аз правих без упойка. малко трае болката и не беше нетърпимо, но явно различно реагират жените, защото все ме чакаха да припадна след това.  при трудно проходими уж боляло повече, но може и да са легенди.
мони, а поне на уз гледаха ли те. няма задържани и пр.?

Звездичке,  ходих и при моята и при още един доки за второ мнение, гледаха ме и двамата на вагинален УЗ и не видяха нищо притеснително. Сега съм  1-ви ден стимулация, казаха ми за фоликулометрията от 11-ти до 13-ти ден, че ще се прави. На преглед съм в сряда (02.12).

Общи условия

Активация на акаунт