Кандидат и бъдещи мами с татко от епруветка

• 30 410
  • 723
  •   1
Отговори
# 630
добре, значи поне естрадиолът сигурно е в норма.

# 631
 Да се надяваме, така или иначе не възлагам големи надежди. Каквото-такова!
Успех на всички!  Hug bouquet

# 632
мони, недей така негативно. никога не се знае от кой храст ще изскочи заек. винаги си ги има поне 15-те процента шанс.
поли, с теб бяхме обсъждали естрадиола и какъв е проблемът при високи нива. оказа се, че влияе на лигавицата и измества имплантационния прозорец, така че при по-високи нива /3,450 pg/mL като цяло бяха посочили в статията, която четох/ се препоръчва да се мине на замразен трансфер.

# 633
мони, недей така негативно. никога не се знае от кой храст ще изскочи заек. винаги си ги има поне 15-те процента шанс.
поли, с теб бяхме обсъждали естрадиола и какъв е проблемът при високи нива. оказа се, че влияе на лигавицата и измества имплантационния прозорец, така че при по-високи нива /3,450 pg/mL като цяло бяха посочили в статията, която четох/ се препоръчва да се мине на замразен трансфер.

Да, и аз така разбрах, мерси!

# 634
  • София
Аз също съм започвала стимулация без хормони само с УЗ.
Аз да ви се оплача вчера ми беше трети ден и като всеки месец си пускам хормони. Обаче реших този път да си пусна и глюкоза и IRI. Знаех си, че имам проблем от преди години, обаче вчера се втрещих... глюкоза - 6.0,   IRI - 24.61. Сега взместо 1000мг метфогама, ще пия по 2000мг на ден. Дано успея да корегирам нещата, че иначе незнам какво ще правя Sad

# 635
Аз също съм започвала стимулация без хормони само с УЗ.
Аз да ви се оплача вчера ми беше трети ден и като всеки месец си пускам хормони. Обаче реших този път да си пусна и глюкоза и IRI. Знаех си, че имам проблем от преди години, обаче вчера се втрещих... глюкоза - 6.0,   IRI - 24.61. Сега взместо 1000мг метфогама, ще пия по 2000мг на ден. Дано успея да корегирам нещата, че иначе незнам какво ще правя Sad

Стискам палци да корегираш. Нещата, миличка!

# 636
  • От Луната
Еххх Надин, дано успееш! Ти какво реши за диетата и спорта?
Аз не съм изследвала контрола, малко ме е шубе, за два месеца едва ли е мръднала много Sad но съм що годе сериозна с диетата. Имам две провинения със сладко и 3/4 с разни тестени и ориз. Спорта малко го позарязах  Sad

# 637
Какво е IRI?
Моята глюкоза в началото на април е била 5,57. От тогава не съм я изследвала.

# 638
  • От Луната
ИРИ е Хома ИР индекс, който се изчислява на база кръвна захар и инсулин, изследвани на гладно. Този индекс трябва да 2-2,5, а при мен примерно е 4.2. Това означава че имам инсулинова резистентност, макар кр захар да ми е в норми.

# 639
ИРИ е Хома ИР индекс, който се изчислява на база кръвна захар и инсулин, изследвани на гладно. Този индекс трябва да 2-2,5, а при мен примерно е 4.2. Това означава че имам инсулинова резистентност, макар кр захар да ми е в норми.

Мерси Йоли. Явно широк спектър от медицината трябва да обхванем Simple Smile
Аз днес пуснах витамин д, амх и допълнителен панел на нк клетки

# 640
  • От Луната

Мерси Йоли. Явно широк спектър от медицината трябва да обхванем Simple Smile
Аз днес пуснах витамин д, амх и допълнителен панел на нк клетки
Тези сама си ги назначих за ИР. Просто след като оправих ЩЗ и нищо не се промени кой знае колко, разбрах че има и още за "откриване". Сега направо съм като бял човек  Grinning

# 641
а в какви мерни единици е това 6.0? моята кръвна захар на гладно е 83,което е в норма/и естествено не помня мерните единици,но макс. беше 150. може би мг/дл/.

# 642
  • От Луната
а в какви мерни единици е това 6.0? моята кръвна захар на гладно е 83,което е в норма/и естествено не помня мерните единици,но макс. беше 150. може би мг/дл/.
mmol/l това пише на изследването ми от Бодимед.

# 643
  • София
IRI e Имуно Реактивен Инсулин и е част от НОМА индексът!
Звездичка, ти явно си в щатите, те работят с тегловни единици и да глюкозата там е в мг/дл
В България и в Европа се използва SI-система на мерните единици и глюкозата е в ммол/л и реф. граници са 2.8 - 6.1 ммол/л

# 644
ок. моите 83 са около 4,6.

Общи условия

Активация на акаунт