Кандидат и бъдещи мами с татко от епруветка

• 30 372
  • 723
  •   1
Отговори
# 660
Момичета, какъв Витамин Д пиете?
Аз се оказах със сериозен дефицит, трябва да пия по 2000 единици дневно Simple Smile

# 661
  • От Луната
Nadin, майка ми ме побърка за тази упойка, аз бях решила без, даже си взех профенид свещички, но тя и свеки ми надуха главата. Та минах с упойка и добре че, иначе можеше да си мисля, че не е достоверен резултата. Тръбите са проходими, но леко нагънати. Ще направим едно ИНСЕ, после ако не го бъде, инвитро. Това нагъване щях да го мисля за спазъм.
Анестезията ме държа само 15тина минути най-много. Нищо ми нямаше после, станах си тръгнах супер бързо. Преляха ми някаква банка разтвор. Повече боли абокада ... и така мина,това е най-важно. Сега чакаме януарски цикъл и да започваме  Simple Smile

Поли, аз пия вигантол, но е с лош дозатор. Аз капя в мляко и следя петното ...

# 662
whc пише на моята кутийка. комбиниран е - витамин д3/1000/+к2/90/. колко ти е витамин д, поли? под 15?
йоли, и моите са нагънати/поради което и спрях да правя инсеминации/ и не боля много цветната снимка.
аз се измъчих с поредния доктор. евентуално - процедура през февруари. явно ще трябва да обмисля някакъв отпуск и да направя още една процедура в българия, докато още имам останали фоликули.с тези темпове не виждам тук да се докарам до пункция в рамките на петилетката.

# 663
  • От Луната
Док каза че сега след ЦС има по-голям шанс и ще опитаме, пък каквото покаже времето, това просто е следващата крачка към успеха.
Звезди  Hug

# 664
Звездичке, 9,4 ми е витамин Д. Simple Smile

# 665
поли, това е страшно малко наистина. аз се изненадах на дозата, но за твоя случай  е напълно адекватна. хубавото е, че като се понатрупа, почваш да се чувстваш по-добре. ще имаш повече енергия  и ще си по-спокойна.

# 666
Момичета, аз съм голяма патица!
Трябваше да изследвам панел НК, витамин Д и АМХ. И аз взех , че ги пуснах на куп на чист ден (21 ден) без да се усетя, че АМХ трябва да е на трети ден. Сега пак ли да го изследвам?
Тази глава май само за украса я използвам!

# 667
  • София
Поли аз пия по 8000Е на ден вит Д. Взимам вигантол - капя си го директно на езика
Йоли, браво за прекрасните новини

# 668
Поли аз пия по 8000Е на ден вит Д. Взимам вигантол - капя си го директно на езика
Йоли, браво за прекрасните новини

Една капка 1000 единици ли е?

# 669
поли, не знам дали въобще да не изчакаш с амх. недостигът на витамин д понякога изкривявал резултатите.

# 670
поли, не знам дали въобще да не изчакаш с амх. недостигът на витамин д понякога изкривявал резултатите.

Мерси Simple Smile

# 671
той се и произвежда основно от фоликули под 4 мм, така че няма големи вариации в рамките на цикъла за разлика от другите хормони.

# 672
той се и произвежда основно от фоликули под 4 мм, така че няма големи вариации в рамките на цикъла за разлика от другите хормони.

Ясно, мерси!

# 673
Момичета, днес бях на преглед, разбрахме се с док да стартираме след празниците. Има ли някой, който ще започва през декември или всички ще си чакаме най-мечтаните Коледни подаръци през 2016?
Разбира се освен Франи Simple Smile
Успех Франи и на всички останали Simple Smile

# 674
  • От Луната
Момичета, мога ли да почна вечерна иглика от средата на месеца? Мисля и пак да почна ФК? Вие какво мислите, ще помогне ли това на моя ПКлявЯ Simple Smile ?

Общи условия

Активация на акаунт