Къде в Пловдив? - 59 тема

• 72 874
  • 753
  •   1
Отговори
# 225
  • Майничка
Някой виждал ли е опаковки перфорирани листове А4 с малки квадратчета?

# 226
Портокалче, благодаря.

Църквата зад Лидл на Пещерско католическа ли е? Вчера ходихме и говореха за първо причастие Thinking.

# 227
В Тракия има ли рентген за панорамна снимка на зъбите, който да работи с направления?

# 228
Църквата зад Лидл на Пещерско католическа ли е? Вчера ходихме и говореха за първо причастие Thinking.
И мен ме интересува това. Аз си мислех, че е руска. newsm78 Всъщност, всеки ли може да влиза вътре...? Embarassed

# 229
Църквата е православна и всеки може да влиза. Архитектурата е в украински стил. Църквата е реплика на православен храм в украинския град Николаев. Много е красива и отвътре - иконостас, стенописи,  и заслужава да се види.

# 230
  • Пловдив
Книжарница "Стабо", ул. Брезовска 10 /срещу Новотела И Хепи/. Попитай по телефона 032 963 238, за по-сигурно /но купувах преди 2-3 месеца/  Peace

# 231
Ето сега ме разбихте. Цял живот и казвам католическата църква. Това сигурно ли е? Тази седмица отивам да я разгледам.

# 232
  • Майничка
Е как цял живот, тя е от 2-3 години, а тази я осветиха!

Русалка, благодаря!

# 233
2-3 години я строиха, а тази я завършиха и откриха през месец май.

# 234
Аз като православна българка все не се чувствах удобно да вляза. Laughing Вече ще знам. Peace

# 235

Мисля, че в Кауфланд имаше такива тетрадки. Имаше и с редове, имаше и карирани.

# 236
  • Майничка
Благодаря, Cathrine, но аз не търся тетрадки, а листове на пакет.

# 237
 Извинете, че нахлувам в темичката , но къде ходите на басейн в Пловдив? Някакви други идеи за развлечение на 10г момче newsm78 newsm78

# 238
На мен ми харесва тук http://park.aqualand.bg/main.php?g2_itemId=449, въпреки че моята сладурана е на почти 2 години и все и е тая дали има пързалки или не, но на мама - да.  Mr. Green
Иначе и на Нептуна в Кючука ми харесва, водата е чиста, спокойно е, но няма атракциони.

# 239
  • Пловдив
Здравейте, къде в Пловдив мога да намеря калъфи за табуретки с ластик? Едно време имаше на покрития мост на Новотела, но не знам има ли ги още...

Общи условия

Активация на акаунт