Скъсан презерватив

• 23 815
  • 195
  •   1
Отговори
# 75
Бонгата е тук!  Mr. Green Laughing Щом гърдите те болят, не ми изглежда като вирус!  Rolling Eyes Тук има само две възможности, дано да е това, което искаш ти! Hug

# 76
Ами искам да ми дойде мензиса   Shocked Гърдите ме болят от седмица, това главоболие и дискомфорта в стомаха са от 2-3 дни.

# 77
Ами искам да ми дойде мензиса   Shocked Гърдите ме болят от седмица, това главоболие и дискомфорта в стомаха са от 2-3 дни.
По принцип колко дни ти е цикъла горе долу(средно.Примерно моят е 32)?
Кога мислиш , че може да дойде?

# 78
Последният месец 39 (пътувах), преди това 33, 31, 45, 34, 34. Това са последните пъти.

# 79
Не му се връзвайте на Бонги, той винаги е над нещата, пък си е и мъж, не ги разбира тез наши терзания... Mr. Green Laughing
Ягодка_11, това с цикълът не винаги е най-точният начин да знаеш какво се случва. При поликистоза цикълът понякога е по-голяма изненада и от бременност.. Mr. Green Laughing А  и тя както се е притеснила, пак може да се получи закъснение! Wink

# 80
Нямам поликистозни яйчници, ходила съм много пъти на гинеколог, това се вижда на ехограф. Хормоните също са ми в норма. Обяснението е, че не се е регулирал още. Възможно ли е да ми закъснее от половия акт, тази седмица имаше още няколко, при които НЕ Е ИМАЛО гафове.  Thinking

# 81
Споменах поликистозата, като вариант да не може винаги да се определи точният момент на овулация и цикъл. Не казвам, че имаш, миличка. Не зная на колко години си, но цикълът се регулира в рамките на две, три години, после става патология, причината, за която, трябва да се търси! Иначе така както описваш своя цикъл, си е в рамките на нормалното. Рядко са жените, на които цикълът идва всеки месец, на една дата, в един час! Mr. Green По-вероятно е от притеснение да ти закъснее, за това го дай по-леко, спокойно и нещата ще се наредят. Вероятността да си бременна е изключително минимална, да не кажа, че клони към нула! Wink

# 82
Цикъл имам от май месец 2012. Тогава ми идваше, когато си поиска. През месец, два, че и повече. Последнат година започна да се нарежда. Ами аз бях съвсем спокойна, но като започна това главоболие и започнах пак да се притеснявам. Наистина много ви благодаря, че ме успокоявате.  Hug

# 83
Винаги може да се намери причина! Главоболието може да се дължи на предменструален синдром, или на рязката смяна на климата тези дни!

# 84
Мога да се обзаложа, че не си бременна. Три деца имам и точно в месеците без грам симптоми тестовете бяха +. То така лесно ако се забременяваше, ехее...

# 85
Винаги може да се намери причина! Главоболието може да се дължи на предменструален синдром, или на рязката смяна на климата тези дни!
Peace Или на мощните магнитни изригвания от 27-ми август насам..Иначе аз почти всеки месец предменструално имам главоболие. Не се притеснявай, като те чета съвсем скоро ще се освободиш от очакването  Wink

# 86
Забравих да отбележа, че пия хапче и не минава. Сега пак ме боли, премерих си температурата - 37,2. Предните дни - 36,9.

# 87
Сигурно си хванала летен вирус.

# 88
Имам жълто течение днес  newsm78

# 89
  • 2860 км северно от Екватора
Жълто?!

Общи условия

Активация на акаунт