"Септември чакаме с копнеж,че да започне нашия бебевалеж" - Тема №7

• 31 333
  • 749
  •   1
Отговори
# 405
Мами, знаете ли какви изследвания се поемата от здравната каса. Аз съм решила да раждам в ЩЕрев, но сега трябва да си направя изследвания, кръвна картина, спим, васерман, сифилис, и консултация  с анестезиолог и кардиолог. Нещо от тези изброени не се ли покрива от таз здравна каса?

според мен всичко се поема, АГто трябва да ти даде направления, аз спин и васерман правих още в началото, при нас си е безплатно в ХЕИ по принцип, но АГто и за там ми даде направление.

# 406
кръвна картина, спим, васерман, сифилис,
Тези са безплатни, искай направление от ЖК, а за консултациите с анестезиолог и кардиолог не знам.

# 407
Elito K, да избрах окръжна с екип.

Остава и количка да избера  Joy Само си сменям предпочитанията и съвсем се обърках вече.  ooooh!

benite, чакаме да се похвалиш!  Grinning
И аз ще бъда там ,с избор на екип и епидурална,при доктор Жекова,ти кой лекар си избрала?

И аз съм в Окръжна при Жекова, сега на 25 съм на тонове от 9.30ч, теб кога те вика, може да сме се засичали вече...

# 408
И мен ме наболява ниско долу матката, чудя се дали е знак, че раждането наближава?

vania93 Ужасно отношение.  Sad
Някои наистина са много злобни.

# 409
Пелени бархетени си купих цветни 90/90 за 3 лв,мога после да ви ги покажа. Тензухените ще са бели,поръчах от нета на метър,баба  ще ги подгъне. Четох, че са много удобни.

# 410
  • Северо=Западналия край
Добро утро мамчета, имам въпрос към живеещите в София - може ли да ми кажете къде има магазини за колички и  дрешки? Обмислям една разходка до София, но незнам къде има, иска ми се да си видя на  живо количка а не да поръчвам по интернет.

# 411
ateto, Вис Виталис, Дундьо, Малечко, Бейби планет, Хиполенд, Аико, Бебе Маркет, комплекс Френдс магазин Чиполино - тези на първо време се сещам.

# 412
...

В окръжна става въпеос. Ама няма значение дали е частна или окръжна ... ние не сме животни  Close
Ние не сме, но те понякога се държат като животни ... как може, сърце да ти даде, да се държиш така с една притеснена бременна жена ...

Бархетните и тензухени пелени ги купихме на метър и майка ми ги даде на шивач да ги направи на парчета с различни големини. На мен са ми много полезни - използват се за поспилане и забърсване във всеки един момент. Бархетните са много по-меки от хавлиите и в първите дни ги ползвах за подсушаване след къпане.

Магазините в София са ги изброили вече. Има и някакви по-малки, но в тези има всички марки и няма смисъл да се обикалят повече.

# 413
  • Северо=Западналия край
ateto, Вис Виталис, Дундьо, Малечко, Бейби планет, Хиполенд, Аико, Бебе Маркет, комплекс Френдс магазин Чиполино - тези на първо време се сещам.
Благодаря eldass, сега ще погледна къде се намират и ще се метна да напазарувам през седмицата.

# 414
ateto, да виж къде са и си направи план, за да имаш време за повече магазини и повече почивки.   Grinning

vania93, сега прочетох какво си преживяла, ужасни са някои лекари.... ooooh!
И аз имах неприятни моменти с предната бременност, всякакви идиоти има. А и сме толкова чувствителни в този момент...

# 415
Днес направо става яка дискотека в тумбака ми. Още малко и на гърба ще почна да я усещам  Heart Eyes

Сиси, за наближаващо раждане съм чувала, че бебето става по-малко активно; че пъпа се "заглаждал"...

Ваня93, прегръщам те, надявам се това гадно изживяване да остане зад теб. Мисли за бебо и не се връзвай на такива кукувици!
Скрит текст:
Аз ходя в частна клиника, където по принцип изобщо не е евтино, а на регистратурата доста често се държат толкова нагло, че ми се иска да ги застрелям.Един вид лекарите са супер, ама посрещането и изпращането е под всякаква критика на моменти. Така че просто има хора, които не са за тази работа. Ама майната му,да сме живи и здрави,всичко да е наред с бебоците.  Hug

# 416
А какво означава да ти се "заглади" пъпа защото моят от доста време (май от 7-ми месец) си е изглежда загладен.  newsm78

# 417
Ваня, ужас просто, тия са за  #2gunfire

Бях до Джъмбо, купих си 4 бархетни пелени за 12 лв, доволна съм. Peace
Готова съм с всичко вече, чакаме беб само. Heart Eyes

Е, остана ми да купя още една хавлия за къпане и още един комплект с чаршафи. Но предполагам ще има желаещи да ми купят подаръци, та това ще им поръчам.
И една играчка хареса ММ. Laughing

# 418
А какви памперси взехте за родилното?

И аз мисля да отскоча да Джъмбо, но май ще е през седмицата, че има по-малко хора...
Only God can..., добре ли е зареден бебешкия сектор? Не съм ходила от доста време.

# 419
Аз взех Хелън Харпър, да ги видим какви са.

Сега се чудя в какво да събера багажа за родилното? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт