"Септември чакаме с копнеж,че да започне нашия бебевалеж" - Тема №7

• 31 326
  • 749
  •   1
Отговори
# 420
Ваня, ужас просто, тия са за  #2gunfire

Бях до Джъмбо, купих си 4 бархетни пелени за 12 лв, доволна съм. Peace
Готова съм с всичко вече, чакаме беб само. Heart Eyes

Е, остана ми да купя още една хавлия за къпане и още един комплект с чаршафи. Но предполагам ще има желаещи да ми купят подаръци, та това ще им поръчам.
И една играчка хареса ММ. Laughing
Момичета бархетни пелени на name it си взех 8бр за 12лв.Ако някой иска да ми пише на лично да му взема.

# 421
panteryx86, а защо са толкова много бройки и какъв размера са?

# 422
Lov3d благодаря за отговора.   bouquet
И аз много не разбрах обаче, как така се заглажда пъпа, да не е изпъкнал ли?

Също се чудя защо купувате пелени? Аз не съм купувала. Имам кърпи, хавлии за къпане, одеалца, завивчици..

# 423
  • Северо=Западналия край
И аз съм в чуденка за тези бархетни пелени, предния път не съм използвала та даже сега щракнах в нета да ги видя какво представляват  newsm78.
Сетих се да питам нещо което ми е интересно - имате ли домашни любимци? Ние сме с едно дребно куче /чихуахуа/ и ми е много любопитно как ще реагира кучето на бебето. То си ни е част от семейството и много си го обичаме, сега тренираме отучване от спане до мама на спалнята, защото скоро там ще поспива и бебока. Mr. Green

# 424
Имаме куче, обожава деца.
Моята драма по-скоро е как ще се справим с космите, иначе предполагам много ще се радва на беб Heart Eyes

# 425
  • Северо=Западналия край
Имаме куче, обожава деца.
Моята драма по-скоро е как ще се справим с космите, иначе предполагам много ще се радва на беб Heart Eyes
И при нас проблем са космите, уж късокосместо а почти целогодишно все си сменя козината newsm78. Бръмча с прахосмукачката всеки ден. дано и след като родя да имам време за чистене Simple Smile

# 426
Ние имаме котка, но от няколко месеца и за още няколко след раждането, сме я настанили у баба. Точно заради космите - навсякъде са колкото и да чистя.

# 427
атето - виж в магазин премаман сега има доста добро намаление.
Бархетни пелени аз ползвах миналия път като беше новородено.Слагах пелената върху хавлията и така го подсушавах. Но честно казано не съм сигурна дали има смисъл.

# 428
Момичета ние сме и с куче и коте и е някакъв ад.При смяната на козината космите ме побъркват и така и не можах да свикна с космите толкова много години.

# 429
И ние имаме мини пинчер,много е добричка-не смятам да я махам ,нищо ,че всички познати ме питат постоянно: Как ще се разделяте, какво ще я правите и т.н. Наистина е ужас с тези косми,но няма как. Не мога да си представя да я дам на някого-тя е като част от семейството. Ще се чисти всеки ден -няма друго решение Simple Smile  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 430
Супер цена на бархетените пелени!  Peace

Аз също мисля да отскоча до Джъмбо, в групата във ФБ една мама си е взела сутиен за кърмачки за 8 лв, хубава материя. Мисля и аз да си взема, ама да видим как ще уцеля размера. Не мисля, че ще успея след раждането да ида, нали съм от съседен град  ooooh!

Иначе за заглаждането. Ми моят пъп беше изпъкнал от 6-тия месец, сега обаче почва да се "слива" с корема ми. Малко тъпо го обясних,ама стои загладен, не изпъкнал.  ooooh!

Иначе нямаме домашен любимец, не мога да се включа с мнение Simple Smile

Скрит текст:
Утре влизам в 39-та седмица, а се чувствам ТОЛКОВА уморена Sad Уж "от утре" почвам да си почивам, ама това утре все не идва Sad Оплаках се...

# 431
Еха, аз съм едва в 35 седмица.
Да ви кажа, всяка вечер взе да ме боли корем. Явно ще си е така. И такива шутове и кълбета има в корема ми. Много ме боли и от тях.
От днес вече и аз едва се движа, бавно, бавно. Само по гръб ми е удобно да лежа, но пък не мога да спя така. Та по цели нощи е едно въртене

# 432
  • София
Бархетните пелени ги ползвам като ги слагам върху повивалника. Най-редовно бебето се изпишква или нещо друго докато го преобличам, всички бебета така правят май Simple Smile А и да му е по-приятно на бебето, да не е директно върху повивалника.

# 433
Сутиенът от Джъмбо ли го е купила, че не разбрах?
Ние имаме 3 котки Simple Smile те са ни като деца, толкова много любов получаваме от тях и нито за минута не сме си мислили да ги махаме, въпреки че няма сигурно човек който да не ни е питал кога ще ги махаме... Отделили сме им стая, и рядко ходят из целия апартамент, така ограничихме космите..но то и с тях и без тях, има нужда се чисти така че .. Simple Smile

# 434
И ние имаме куче.  Wink

Общи условия

Активация на акаунт