"Септември чакаме с копнеж,че да започне нашия бебевалеж" - Тема №7

• 31 293
  • 749
  •   1
Отговори
# 435
Аз съм от Варна и си купих сутиени за кърмачки за 3,50 лв. абсолютно същите като тези,които са в интернет по 30-40 лева. Все пак не смятам,че е нужно да се дават чак толкова пари точно за сутиени,които и без това не са никак симпатични хихи  Grinning Grinning Grinning

# 436
И аз съм от Варна. Моля те кажи от къде да си купя и аз, че изобщо нямам намерение да давам иначе 30лв за сутиен Simple Smile

# 437
На Колхозния пазар до Елитис има един голям магазин за бельо-цените са ниски. А от сутиените за кърмачки има бял,черен и бежов на цвят Simple Smile))

# 438
На Колхозния пазар до Елитис има един голям магазин за бельо-цените са ниски. А от сутиените за кърмачки има бял,черен и бежов на цвят Simple Smile))
Идеално, мерси много... мислех си че няма да има по тези магазини специално за кърмачки, но добре че има Simple Smile ще отида още утре да си купя.

# 439
Да и аз не вярвах,едната вечер за малко да си поръчам от интернет такъв сутиен уж на промоция за 27 лева ,добре,че после братовчедка ми каза че си е взела същия за 3,50лв. Simple Smile

# 440
Здравейте момичета! Аз се включвам с малко тъжни новини. Много се чудих дали изобщо да пиша, но понеже вече мисля да не следя темата и да не коментирам - реших да си кажа едно довиждане.
Вчера постъпих в болница, защото от два дни ме болеше силно гърба и корема под ребрата. Освен това от петък бебо не се движеше. Казаха, че бебето е мъртво и ми се накараха едно хубаво защо не съм дошла веднага като е спряло да се движи. Следваше бебето да се изкара възможно по-бързо и безопасно. Бях много изненадана, че никой не ми  предложи варианта секцио. Дори като споделих с лекарката, която ме прие моето учудване, тя каза, че ако искам пок няма да ми направят секцио. Те неоправдани операции ни назначавали. Всички три екипа, което минаха докато бях в предродилна зала бяха на същото мнение и всички бяха много мили и внимателни. И така, днес сутринта аз получих моето нормално раждане след секцио с тази разлика, че след това не гушнах бебо. Беше много стресиращо като разбрах, но бързо се освестих. И нямам друг избор - вкъщи ме чака д щеря ми, за която да се грижа и да отговарям на безброй въпроси.
Надявам се, че няма да ви травмирам много с моята история. Бъдете оптимистични и спокойни! Грижете се за себе си!
Само да уточня, че болнищата е МБАЛ Св. Георги в пловдив. Ако някой има въпроси ми пишете на лични - не обещавам да следя темата редовно.
Спокона бременност и здрави бебета на всички!

# 441
Снежи, много съжалявам да прочета какво те е сполетяло...но нямам думи за повече.

# 442
Преди малко ме приеха в болницата без контракции с изтичане на води старшата каза че сутринта ще решават като се съберат докторите какво ще ме правят дали ще опитат нормално или направо секцио , толкова много ме е яд че точно сега моят доктор излезе в отпуска но нищо дано се роди нормално утре ще пиша по някое време като мине всичко

# 443
Джени, успех! Hug
Снежна мама,  Praynig каквото и да напиша би било безсмислено на фона на това, което си преживяла. Просто бъди силна!  Hug

# 444
  • Северо=Западналия край
Snezna mama, много съжелявам, дано го преживееш бързо, това е ужасно което ти се е случило.
Djeni84, пожелавам ти успех и да се похвалиш с пухкаво бебче!

# 445
Снежна мама, това е просто невъобразимо...   cry
Едвали има думи, които да те накарат да се чувстваш по-добре. Най-искрено съжалявам, за това което се е случило.
Дещеря ти ще ти е упора!

# 446
Snezna mama  моите съболзнования със сигурност няма да има думи който да ти бъдат някаква утеха cry

# 447
  • Пловдив
Здравейте момичета! Аз се включвам с малко тъжни новини. Много се чудих дали изобщо да пиша, но понеже вече мисля да не следя темата и да не коментирам - реших да си кажа едно довиждане.
Вчера постъпих в болница, защото от два дни ме болеше силно гърба и корема под ребрата. Освен това от петък бебо не се движеше. Казаха, че бебето е мъртво и ми се накараха едно хубаво защо не съм дошла веднага като е спряло да се движи. Следваше бебето да се изкара възможно по-бързо и безопасно. Бях много изненадана, че никой не ми  предложи варианта секцио. Дори като споделих с лекарката, която ме прие моето учудване, тя каза, че ако искам пок няма да ми направят секцио. Те неоправдани операции ни назначавали. Всички три екипа, което минаха докато бях в предродилна зала бяха на същото мнение и всички бяха много мили и внимателни. И така, днес сутринта аз получих моето нормално раждане след секцио с тази разлика, че след това не гушнах бебо. Беше много стресиращо като разбрах, но бързо се освестих. И нямам друг избор - вкъщи ме чака д щеря ми, за която да се грижа и да отговарям на безброй въпроси.
Надявам се, че няма да ви травмирам много с моята история. Бъдете оптимистични и спокойни! Грижете се за себе си!
Само да уточня, че болнищата е МБАЛ Св. Георги в пловдив. Ако някой има въпроси ми пишете на лични - не обещавам да следя темата редовно.
Спокона бременност и здрави бебета на всички!

Много съжалявам!!!!!!!

# 448
  • Пловдив
Преди малко ме приеха в болницата без контракции с изтичане на води старшата каза че сутринта ще решават като се съберат докторите какво ще ме правят дали ще опитат нормално или направо секцио , толкова много ме е яд че точно сега моят доктор излезе в отпуска но нищо дано се роди нормално утре ще пиша по някое време като мине всичко

Айде, успех. Чакаме да пишеш  Hug

# 449
Снежна мама, много съжалявам! Дано намериш сили в себе си да преминеш през това изпитание!

Общи условия

Активация на акаунт