"Септември чакаме с копнеж,че да започне нашия бебевалеж" - Тема №7

• 31 008
  • 749
  •   1
Отговори
# 690
Мамчета да ви драсна два реда за мойто приключение.
Във Вторник в 5 часа сутринта почнахме с контракции.Бяха непостоянни и с различна продължителност. Падна ми тапата и така до 9 вечерта когато контракциите станаха на 5мин.и тръгнахме към болницата.Там установиха ,че нямам никво разкритие ,а и водите не бяха изтекли.
От там цяла вечер в болничната стая с контракции, обаче тъкмо ставаха на 3мин.и силни,ту ставаха на 8-10-15-20мин.И така цяла вечер без спане.
Сутринта имах контракции на 20-30мин.и ме пратиха у дома,че така може да карам с дни и без тва е рано.
Прибрах се вкъщи и се трупясах да спа.
След 2 часа ,почуствах такава болка и изпукване,че изпищех.Е водите изтекоха.Това става в 12 на обяд.
От там контракции на 2-3мин.много силни.
Пак торбите обратно,но докато стигнем беше ужас.Викала съм и съм скубала мъжа ми.Едвам се добрах до болницата към 1.30. От там спешно в родилното,докато видат разкритие от 2см.а на мен ми се струваше 20см.да ми направят епидурална ми се стори че е минал цял век.
След като ме хвана упойката вече беше супер.В 5.30 след обяд само със 7-8 напъна малчо излезе.
На целия екшън ММ беше до мен,даже сряза пъпната връв  Hug Hug Hug
На всички мами,пожелавам леко раждане и колкото и да боли,като си видите рожбичката се забравя всичко...

# 691
Браво, мила, ти си герой Hug

# 692
m84 благодаря за споделеното преживяване с нас. Wink
Стискай палци и при следващите мами всичко да е наред.А ние ще ти завиждаме благородно,че си гушкаш бебчето вече.

# 693
Честито Simple Smile  Да сте живи и здрави! Браво и на теб и на мъжа ти!!!

Аз също мисля да искам упойка, ако имаш възможност бих се радвала да споделиш малко повече за усещането.

# 694
М84 направо голямо приключение си имала, мъжът ти със сигурност ще го запомни. Grinning

# 695
  • Драгоман
 Голямо приключение наистина и големи болки си понесла, щом чак си го скубала човека  Laughing Той ще го помни повече и от тебе!  Peace

# 696
m84 браво и от мен! Възхищавам ти се на издръжливостта Hug

# 697
и аз вчера му взех акъла на моя мъж, почнах да кашлям много силно и явно доста се напъвах да се изкашлям щом даже се напишках малко и почна един рев, нещо се стресирах , не знам и аз какво ми стана , но рева и кашлям и не мога да се успокоя, лицето ми червено, имах чувство , че се задушавам, много се притесних за детето, сигурно след 15мин някъде се успокоих...ходих пак на лекар от днес съм на антибиотик, надявам се да помогне бързо и вече да се успокоя, че голям стрес му причинявам на детето cry

# 698
m84 Браво за куража! Hug

На мен би ми било интересно да разкажеш за контракциите, а именно в кръста ли те болеше, ниско долу или целия корем? Стягаше ли те, силни ли бяха болките?

Все още не съм сигурна кое точно е контракция. newsm78 Embarassed

# 699
mikipoli какво ти изписаха?

# 700
m84  страхотно преживяване Simple Smile благодаря и аз за споделянето.

И на мен ми се иска да съм с епидурална но ММ се притеснява за рисковете които крие тази упойка, защото нали се слага в гръбначния стълб.

mikipoli бързо оздравяване ти пожелавам, поне в тези жеги би трябвало по бързо да мине.

Аз вчера имах една безболезнена контракция, която беше по продължителна, но нищо обезпокоително. Да видим кога младежът ще реши да излиза Simple Smile Засега го усещам сякаш все още си му харесва и ще се ослушва  Joy

# 701
mikipoli какво ти изписаха?

оспамокс 1000 и пробиотик - Линекс форте, личната ми ги изписа , а после звъннах и на гинеколожката да я питам дали мога да ги пия , че и едни глобули за влагалището слагам и да питам дали може, да не стане някаква реакция от толкова лекарства, тя каза , че няма проблем.

аз по принцип не боледувам много, но като ме хване кашлица по 2-3 седмици ме държи и досега не ми е било проблем, но отсега нататък трябва бързичко да лекуваме настинките, че да не заразяваме детето като се роди.

# 702

Така е. Какво стана с тоновете? Нашите пак бяха само около 140 Sad

# 703
ами другата седмица ще ги мерят пак, казаха ми, че веднъж седмично е достатъчно, иначе за последния път където казах , че са около 140 и няма големи амплитуди , акушерката каза, че са супер, сега ще ти кача снимчица, да се успокоиш , ако и при теб е така.

https://www.dropbox.com/s/olpcz9pxwpsibj2/2015-08-28%2010.56.56.jpg?dl=0

там където е като планинка е защото се изкашлях и сърчицето му се забърза и мина 150.

# 704
ами другата седмица ще ги мерят пак, казаха ми, че веднъж седмично е достатъчно, иначе за последния път където казах , че са около 140 и няма големи амплитуди , акушерката каза, че са супер, сега ще ти кача снимчица, да се успокоиш , ако и при теб е така.

https://www.dropbox.com/s/olpcz9pxwpsibj2/2015-08-28%2010.56.56.jpg?dl=0

там където е като планинка е защото се изкашлях и сърчицето му се забърза и мина 150.
Ох, дано си права. Пожелавам и на теб и на всички живи и здрави бебенца, които да си гледаме Hug

Общи условия

Активация на акаунт