"Септември чакаме с копнеж,че да започне нашия бебевалеж" - Тема №7

• 31 318
  • 749
  •   1
Отговори
# 285
Я си погледнете зърната, може да има по тях засъхнали корички, аз съм забелязала само 2 пъти да тече, а иначе всяка сутрин се събуждам с корички, явно че се събира по малко на върха на зърното. Майка ми каза, че от деветия месец е имала много коластра, постоянно е била мокра, но после е кърмила само 1 месец , така че това изобщо да не ви притеснява , не е критерий за кърменето...
Иначе моите гърди са двойни, че и преди си бяха големи, да ви кажа гадничко е , едвам ги нося, не ми стига корема , а и гърдите дето едвам се събират в сутиена...

# 286
Аз коластра имах само за няколко дни в 7-ми месец. Не са ми пораснали май, или поне не много. До 4-тия месец ме боляха много и ми бяха напрегнати, но после спряха. Сега всичко е ок.

# 287
Ох добре че сте отворили приказка за коластрата , че се бях притеснила! Нито са пораснали особено, нито имам такова чудо Sad Направо не знам дали да купувам помпа ...
И аз нямам коластра. Никъде не съм чела, че трябва да имаме. Даже напротив, на листовката на кремовете за зърна пише да не се маже по- рано, за да не предизвика кърма, а и от там преждевременно раждане.

# 288
Здравейте, влизам само на бързо да се похваля. Днес в 8:25 родих голяма госпожица 3300г 48см. Маряна Simple Smile   секциото мина много бързо и всичко с беба е наред.
Тези дни ще пиша по-подробно.

# 289
Benite, честито!!!!! Да ви е жива и здрава и да носи много радост и гордост!   bouquet

# 290
Честито, benite, да сте живи и здрави и много, много щастливи   bouquet

# 291
Здравейте, влизам само на бързо да се похваля. Днес в 8:25 родих голяма госпожица 3300г 48см. Маряна Simple Smile   секциото мина много бързо и всичко с беба е наред.

Честито!!! Да ви е жива и здрава и бързо въстановяване!!!!

# 292
Честито! Жива и здрава да ви е, а на мама бързо възстановяване!

# 293
Честито и от мен! Много да ви радва и слуша малката принцеска! Бързо прибиране вкъщи   Heart Eyes  Hug

# 294
  • софия
Честито   bouquet

# 295
  • Северо=Западналия край
Честита принцеса  Benite! Да е жива и здрава, а на теб ти пожелавам бързо възстановяване!

# 296
Ооо ! Браво ! Честито! Започна бебевалежа Simple Smile

# 297
Честито бебче,benite! Да ви е жива и здрава,а на теб бързо възстановяване!   bouquet

# 298
Да ти е жива и здрава малката рожба Benite!И аз да се включа към септемврийските мами.На 22години съм и с нетърпение броя дните до появата на момиченцето ми.Тоновете ни са чудесни,като цяло никакви проблеми сме нямали,надявам се,че и раждането ще мине гладко.Успех на всички  Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 299

Честита ти радост newsm44 newsm51

Общи условия

Активация на акаунт