"Септември чакаме с копнеж,че да започне нашия бебевалеж" - Тема №7

• 31 322
  • 749
  •   1
Отговори
# 390
Добро утро Simple Smile
Аз май си поспивам, особено ако съм уморена. Вчера ходих цял ден по магазини с моя приятелка, която е бременна с първо дете и има да купува много неща, а хич не и е ясно какво и от къде.
Ако обаче няколко дни съм си почивала повечко, спя по-неспокойно, имам часове на будуване, после пак заспивам, ставам да пишкам и .. така..

И аз така от една седмица се чувствам вече много уморена.От вчера вечерта най -горе при краката от вътрешната част ме боли  лека се едно имам мускулна треска,а нищо не съм правила.Момичета на вас случвало ли ви се е?
Много момичета имат такава болка, вчера споделих и с лекарката си и ме успокои, че е нормална за бременността и ще отмине Simple Smile

julieta_sv, потенето си е от бременността, нормално е да ни е по-топло от на останалите около нас. И на мен ми е все топло, мъжа ми ще го простудя милия Simple Smile с това вечно отваряне на врати и прозорци Simple Smile.
Все пак е добре да споделиш с лекаря си, защото има и много други причини за постоянно потене.

L0v3d, и аз ходя като големия кораб Simple Smile и понеже по принцип ходя бързо, сега ми е доста странно. Още малко Simple Smile

Име съм си избрала, за съжаление сама, защото предия път не ми оставиха избор и аз съм много гневна на всички за това и сега съм им казала, че ще го научат на изписването! Грозна история ...

# 391
Добро утро, мамчета! Аз днес се отправям на шопинг за количка и дрешки. Пожелайте ми късмет в избора Simple Smile после ще пиша отзиви.  Peace

# 392
  • Whatever our souls are made of, his and mine are the same.
И ние сме измислили името още от самото начало.И на двамата много ни харесва,но когато го споделихме със свекърите (решихме да вземем само първата буква от името на свекъра ) стана не точно каквото очаквахме  #2gunfire Те си мислели,че ще е цялото име (Ваньо) и бяха доста разочаровани.На мен пък не ми харесва неговото име,не звучи модерно.Сега вече посвикнаха с мисълта де....

Момичета,резултатът от микробиологията ми е лош - имам ентерококи.Най-вероятно ще трябва да пия АБ,но засега ще се борим само с вагинални глобули Макмирор,докато се видя с док на 1-ви септември.Някоя от вас имала ли е този проблем?Надявам се докато дойде времето за раждане всичко да се е изчистило  baby_neutral

# 393
И ние сме измислили името още от самото начало.И на двамата много ни харесва,но когато го споделихме със свекърите (решихме да вземем само първата буква от името на свекъра ) стана не точно каквото очаквахме  #2gunfire Те си мислели,че ще е цялото име (Ваньо) и бяха доста разочаровани.На мен пък не ми харесва неговото име,не звучи модерно.Сега вече посвикнаха с мисълта де....

Ние 6-7 месеца мислихме име, най накрая решихме да не е кръстено на никой и после свеки вкарва коментари, че едва ли не било хубаво да е кръстено на свекъра.
Ама ние си държим на нашето, хич не обичам някой да ми дава акъл.

Иначе аз също съм от поспаливите. Обаче от няколко дни насам много будувам, снощи се събудих в 2 и до 4 и нещо будувах, явно заради бременността.
Също ставам постоянно до 00.
И много ми е горещо и на мен, с ММ се дебнехме аз намалявам климатика, той го увеличава..

Добро утро, мамчета! Аз днес се отправям на шопинг за количка и дрешки. Пожелайте ми късмет в избора Simple Smile после ще пиша отзиви.  Peace
Късмет!  bouquet

L0v3d Много красиво име сте избрали.

# 394
Абе тея свекъри как може да са толкова нахални с тея имена .... много дразнещо ...

# 395
И аз мн се дразня като си мислят че могат да се месят. Дядото на ММ щял да му звъни да му кажел че имало традиции ама щеше да има да взима. Баща му е над нещата и нищо не е казвал за името. Аз винаги съм мечтала да кръстя сина си на баща му и така при нас се оказва че все пак ще е на дядото на ММ кръстен Simple Smile Аз сега се връщам от покупки и накупихме разни дрешки с ММ обаче с него ми е трудно да купя каквото си искам аз за бебето, само се пазарим. Той измисли сега един комплект за изписване стъкмен от разни части обаче на мен въобще не ми харесва. Поне накрая се съгласи аз да избера нещо за план Б и имаме сделка. Иначе имаме вече количка, нямаме място къде да слагаме нещата и това малко ни натоварва но вс ще си дойде на мястото.

Сглобихме кошарката и само исках да попитам, как ще я почистите за бебето. Достатъчно ли да я мина с кърпа с гореща вода?

# 396
Взела съм Дезинфектант за студена стерилизация на Чико и с него избърсвам свички неща за бебето - чекмеджета, рафтове ...
То е едно голямо шише от 1 литър и е концентрат. Разтваря се 2% разтвор и ще се ползва мнооого време Simple Smile

... опитах да кача снимка, но стана огромна ...

# 397
Pregnachik, каква количка взехте?
Мен ме почнаха киселините, ужасни са, и без това почти нищо не ям. Сега съвсем ще се откажа. И беб ме рита зверски. Поне е хладно и се живее.
Някой до Джъмбо ходил ли е скоро? Искам да си взема бархетни пелени и една биба на Нук с кутийка. Дали ще има?

# 398
Аз бях вчера в Джъмбо. Има да Simple Smile

# 399
Тъкмо се чудех и аз откъде да си взема бархетни пелени, а също и за какво са ми точно бярхетни пелени  newsm78
Взехме количка на Тутек Grander с надуваеми гуми. ММ избра десена.
Скрит текст:

Аз разбира се харесах една друга повече но заради десена трябваше да вземем тази. А аз каквато съм добричка...  Heart Eyes

А бебешките дрехи какви размери ги вземате? За новородени или малко по големи?

# 400
Скъпи мами да ви се оплача... снощи цяла нощ не съм спала и ме болеше кръста и корема ниско - долу доста . Днес реших да отида да ме прегледат в болницата просто да видим дали всичко е наред (събота е и моя гинеколог е в отпуск) . Дойде дежурната гинеколожка и ако знаете колко беше груба ..  ooooh! ужас нямам думи с които да ви опиша и дори нищо не каза чак взе да ми се кара и да ми вика колко много болка съм щяла да видя когато почна да раждам Shocked Shocked

# 401
Скъпи мами да ви се оплача... снощи цяла нощ не съм спала и ме болеше кръста и корема ниско - долу доста . Днес реших да отида да ме прегледат в болницата просто да видим дали всичко е наред (събота е и моя гинеколог е в отпуск) . Дойде дежурната гинеколожка и ако знаете колко беше груба ..  ooooh! ужас нямам думи с които да ви опиша и дори нищо не каза чак взе да ми се кара и да ми вика колко много болка съм щяла да видя когато почна да раждам Shocked Shocked
Леле какво отношение.
Вместо да те успокои  #2gunfire
И аз имам такива болки.
Не се притеснявай,това е нормално.
Бебо слиза надолу,таза се разширява,организма се подготвя.

# 402

ужас #2gunfire как може да има такива хора не знам, това в частна болница или окръжна Thinking някак си имам чувство, че в частните клиники се отнасят по - човешки лекарите, ако моята лекарка я няма, отивам и си плащам там 25-30лв на този АГ, който е на смяна и той е длъжен да ме прегледа, а не да ми вика #Crazy

# 403
Мами, знаете ли какви изследвания се поемата от здравната каса. Аз съм решила да раждам в ЩЕрев, но сега трябва да си направя изследвания, кръвна картина, спим, васерман, сифилис, и консултация  с анестезиолог и кардиолог. Нещо от тези изброени не се ли покрива от таз здравна каса?

# 404

ужас #2gunfire как може да има такива хора не знам, това в частна болница или окръжна Thinking някак си имам чувство, че в частните клиники се отнасят по - човешки лекарите, ако моята лекарка я няма, отивам и си плащам там 25-30лв на този АГ, който е на смяна и той е длъжен да ме прегледа, а не да ми вика #Crazy

В окръжна става въпеос. Ама няма значение дали е частна или окръжна ... ние не сме животни  Close

Общи условия

Активация на акаунт