"Септември чакаме с копнеж,че да започне нашия бебевалеж" - Тема №7

• 31 061
  • 749
  •   1
Отговори
# 525
m84 стискам палци  baby_neutral

# 526
Ако болницата ти не е твърде далеч, почакай да се засилят, или да зачестят. Има вероятност да отшумят. При мен така стана с първото ми дете.

Ако обаче се тревожиш - отиди да те видят.

Пожелавам ти успех, и ако е започнало раждането - да е леко, леко, лекоооо!

# 527
Румка, помпата и силиконови зърна после ще носят, а джапанките също съм приготвила в торбичка, както и сутиен за кърмене. И празна торба си нося за мръсните неща, както и кукички /това за някой като идея давам/ с двойно лепящо си приготвих за банята, че мразя да нямам удобства. Вода и шоколад веднага след като родя ще са в мъжа ми. Той ще чака в родилното, както и предния път.

m84, за твое спокойствие отиди в болницата. Успех!

Only God can..., да малко е неясна ситуацията, но ако тръгне раждане така или иначе щом го няма твоя доктор отиваш и действате според обстоятелствата. А и не бързай.  Hug

# 528
m84 звучи като раждане, ако станат на 5 минути заминавай за болницата  Peace и успех   bouquet

Аз от скоро също имам контракцийки от време на време и ми натежава долу на корема, отделно ме боли корема подобно на предменструални болки, но не е силно. Предполагам че са подготвителни. Все още пия магнезий два пъти на ден и докторът каза да го пия докрая. По принцип когато съм в менструация се разхлабвам и от вчера се чувствам така. Днес също се повтаря. Чувствам се и много изморена, дано не е заради намален хемоглобин отново. Успявам все пак да свърша по някоя домакинска работа вкъщи с много усилия и увещания.
Вчера бях на тонове и всичко изглежда наред, бебчо ми се беше сторил леко по неактивен през деня, но днес отново яко се е размърдал. Вчера направихме една разходка из парка и мъничето се оспа и цяла нощ не е мърдал, та успях и аз да си поспя малко.

# 529
Багажа съм събрала в един малък сак моите неща и една малка плажна чанта бебешки.
Иначе и аз имам болки, умора и даже заглъхнало ухо.
Миналия месец бяхме с летен вирус, а сега ММ пак го хвана. Дано ми се размине се моля.

# 530
Момичета, всички говорите, че не можете да спите от бебешките ритници! Толкова ли са ви силни? Аз на моменти ги усещам много, а от два дни едва едва - мислех си, че пораства и няма място вече към края......нооо като чета взех да се тревожа доста!

# 531
Не се стресирай, аз нямам проблем със съня, заради бебето, мисля че си си спи с мен или аз спя като слон и не го усещам, но като се усетя през деня , че не се е мърдало скоро и лягам по гръб и чакам да се мръдне , че и аз съм малко паника  #Crazy

# 532
Жулиетa, не се тревожи. Всякa бременност е рaзличнa. Aз нямaх тaкивa силни шутове със синa ми, нaслaждaвaх се нa всяко ритниче. A сегa се моля дa спре от време нa време, че достa боли и от вчерa дори съм с болезненa контрaкция след всяко рaзмърдвaне нa бебкa.
М84, преднaтa бременност усетих силни контрaкции чaк в болницaтa нaкрaя преди дa родя (беше ме пуснaлa упойкaтa). A кaто ми слaгaхa упойкa се противих нa лекaрите и се чудих зa кaкво я слaгaт кaто нямaм силни болки. Тaкa че твоето може дa сa си нaпрaво родилни контрaкции. Вaжното е дa сa регулярни и дa зaчестявaт. Отиди до болницaтa зa твое успокоение. Успех!

# 533
Аз не спя спокойно, но заради честото ставане, а не заради бебето. Рита мн малко, но се движи и корема ми прави форми, което не усещам докато спя.

m84 Леко раждане. Simple Smile

# 534
julieta_sv, не се тревожи. Бебетата се движат много различно.
Първото ми бебе ме скъсваше от силни и болезнени ритници и много резки движения с голяма амплитуда, от които изобщо не можех да мигна. Сегашното се движи "меко" и някак вяло, бавничко и внимателно, един път не ме е заболяло. Движенията са по-скоро въртене и наместване, отколкото ритане.

Мен нищо не ме боли за сега, нито тежест усещам, даже не ми е кой знае колко дискомфортно и мога да си ходя дълго и сравнително бързо. Миналия път не можех, едва издържах.
Единственото, което ме плаши е, че ми се подуват зверски ръцете докато спя. Стават толкова дебели, че не мога да си свия пръстите  Shocked Краката вече не ми се подуват толкова, откакто захладня, но с ръцете е нещо кошмарно. На сутринта не мога да се изправя, защото не мога да се подпра на ръце.

Багаж не съм събрала никакъв, даже ни предстои боядисване на стаите в края на седмицата  Laughing

m84, леко раждане, ако е започнало!

# 535
Жулиета и аз така се притеснявах,защото от самото начало,бебето спи по цяла нощ,а само през деня мърда,чак сега от време на време явно,защото му е тясно вече и ме натиска като не му е удобно през нощта. Първата ми бременност  през цялото време пък почти не го усещах,супер рядко и лекичко.Ако си така от самото начало мисля че не трябва да се притесняваш, защото нали ходиш на прегледи на тонове, но ако от два дни значително е намаляло и през деня и през нощта почти не го усещаш, отиди на лекар да те види за да ти е спокойно на главата.
Багажа още не съм го стегнала,но се чудя дали вместо малко сакче да напъхам всичко в раница.

Последна редакция: вт, 25 авг 2015, 15:01 от desymn

# 536
  • София
Здравейте момичета.
И аз багажа съм го събрала, но не знам още в какво да го сложа. Миналия път беше в едно малко сакче, но сега се чудя дали има нужда. Но според мен има още време да реша.
m84 успех.
Преди време бях писала за проблема на дъщеря ми с това, че много често взе да ака в памперса. И не държах да го махам сега, но се поизнервих тогава,че заради това се подсече. И да ви кажа още е подсечена и не минава. Стои като ясно изразено зачервяване. Пробвахме какво ли не за мазане. Започнах супер често да й мия дупето, въпреки многократното вдигане. И се замислихме с мъжа ми, че освен акането, малко преди това подсичане сменихме памперсите - от пуфис на молфикс. От снощи спряхме молфикса и слагаме пуфис и зачервяването е значително намаляло, сега е само леко розово. Май ще се окаже, че това подсичане не минава и от реакция към памперсите. Преди имахме подобен проблем с Памперс и се оправиха нещата като минахме на Пуфис, но тогава беше доста по-леко и за кратко подсичането. Просто исках да споделя с вас проблема и да ви питам с децата си забелязали ли сте подобни реакции. А това може да е полезно и за бъдещите ни бебчета.

# 537
  • Whatever our souls are made of, his and mine are the same.
Момичета,аз си купих нещо като сак за родилното (само че е по-малък) от един китайски магазин "Панда" за 15 лв:
http://prikachi.com/images.php?images/237/8320237E.jpg
Сега обаче трябва да пробвам дали ще се побере всичко вътре newsm78
Вие ще взимате ли одеалце за бебо в болницата?А колко дрешки - бодита,гащеризони,жилетки мислите да взимате?

Относно ритниците - бебчо не ме рита,а по-скоро се движи плавно.Никога не ме е боляло.А и съм забелязала,че като легна по гръб и веднага започва да шава.През нощта той не ми пречи на съня,пречи ми само ходенето по 2-3 пъти до тоалетната Simple Smile

Ох,като дрешките и така се размечтавам,нямам търпение вече!Изпращам ви прегръдки  Hug

# 538
Момичета, въпрос! За новородено- Бюбхен или Пенатен?

# 539
Пенатен каква друга козметика иматосвен крем?
С дъщеря ми бях с Бюбхен, сега мисля пак да ползвам тази козметика.

Общи условия

Активация на акаунт