"Септември чакаме с копнеж,че да започне нашия бебевалеж" - Тема №7

• 31 053
  • 749
  •   1
Отговори
# 555
M84 никаква я няма, дали не е родила вече? Praynig

# 556
Дa, в Шейново не искaт дрешки. Не ги повивaт, обличaт ги с техни дрешки, слaгaт и ръкaвички. Товa 2013тa де. Утре ще ходя нa ден нa отворените врaти и ще питaм дaли имa промени Wink

# 557
Аз доколкото знам в повечето болници не искат дрешки. В някои дават да се внасят, в други не, като това вече е личен избор, дали ще се ползват техните или ще се носят от вкъщи.

Чакаме включване от m84. Praynig

# 558
При някои жени след падане на тапата минават дни, даже седмици до раждането.
Обаче с твоите контракции си мисля, че ще е скоро. Ще стискаме палци, включвай се по - често.

# 559
Ееееее, дано не се измъчиш. Praynig
Винаги ми е било странно не могат ли лекари мааааалко да помогнат?
Все пак медицината е вече на ниво. Но щом така е казал док, търпение и чакане.
Моя приятелка ражда 16 часа и накрая се стигна до секцио, е кому е нужно това?!

# 560
Ами не са знаели предварително, че няма да се получи.
Иначе могат да помогнат да стане по-бързо като се сложи система с окситоцин, но с него съм чувала, че е по-болезнено, така че повечето майки искат нещата да си следват естествения ход.

Стискам палци на m84 да мине възможно най-леко и на финала едно хубаво, здраво бебе  Hug

# 561
М84, може да направиш проверката с топлия душ. Ако са контракции на фалшиво раждане ще спрат. Докторите могат да помогнат с окситоцин, но всеки си преценя доколко намеса е склонен да приеме. Но ако се чувстваш спокойна в болницата и имаш доверие на лекаря може и там да чакаш да дойде времето. Така ще могат да следят тоновете. При всички положения дръж в течение на промените лекаря си. Стискам палци всичко да мине бързо и леко! Чакаме да се похвалиш.

# 562
Да, с окситоцин е гадно. Мен ме предизвикаха с хапче Peace

# 563
  • Пловдив

Хапчето не съдържа ли окситоцин или е на друга основа?

# 564
snejna mama, каква е тази проверка с топъл душ?  Hug

Racel

Скрит текст:
Ти в Селена ли ще раждаш?  Hug

Аз след малко отивам на среща с анестезиолога, после съм на тонове.  Heart Eyes

# 565

Хапчето не съдържа ли окситоцин или е на друга основа?

Мисля, че е на друга основа, но не съм 100% сигурна Peace
С него доста бързо направих разкритие, при положение че преди това нямах нито контракции, нито разкритие. Само част от тапата ми беше паднала.

# 566
L0v3d секцио ли ще раждаш?
На мен ми предстои секцио и все още съм пред дилема за упойката? А май повечето анестезиолози съветват за спиналната,ако разбира се изследванията за упойките са добри Simple Smile

# 567
Здравейте момичета  Hug
Надявам се да ме приемете, аз съм с термин началото на октомври, но тъй като ще бъда с планово секцио и реално бебка ще се роди септември  Heart Eyes и то май се очертава да е Девичка Wink а не Везна Simple Smile
От Варна съм, на 35 год. втора бременност,  stork-girl

# 568
  • Драгоман
 Добре дошла Веси барабеси  Laughing А кога ти е секциото и къде ще го правиш?

# 569
Здравей Веси!
Аз днес си спретнах багажа да ми е готов за всеки случай.То не си е малко оправяне,наистина човек не трябва в последния момент да го прави.

Общи условия

Активация на акаунт