"Септември чакаме с копнеж,че да започне нашия бебевалеж" - Тема №7

• 31 047
  • 749
  •   1
Отговори
# 585
Изключителен нагляр!

Добре дошли на новите мами! Wink

# 586
Моето направление е без дата.  newsm78

# 587
Моето направление е без дата.  newsm78

Моето също, иначе ми го дадоха на 6.08. явно като ме приемат могат да си запишат датата или нещо от сорта.

# 588
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Моето направление е също само с дата на издаване и доколкото ми обясниха важи 30 дни от нея.Останалите неща си ги попълват от болницата при прием.

rumka833, тоя наистина е супер нагъл.Две мои приятелки родиха нормално (не с операция) едната на 17.07 - бебо 3900, другата на 05.08 - бебо 3600.
При мен се очертава също доста голямо бебе, над 3600 и настояват да родя нормално, та този твоя много държи явно да реже.

# 589
Там е работата че моят няма дата на издаване. Така че е с неограниен срок на валидност.

# 590
Там е работата че моят няма дата на издаване. Така че е с неограниен срок на валидност.

И моето направление няма никаква дата...явно все пак съществува такава практика. Но едва ли ще ме върнат за това.  Crazy

Големи бебета също се раждат нормално, примери около мен много.  Wink

# 591
Относно направлението за раждане - може да бъде издадено и от личния лекар, не само от наблюдаващия бременността. Обаче личния ми и той в отпуск, та отидох при заместника му. От там ми издадоха направление за гинеколог, а лекарката при която съм избрала да раждам ще ми пусне направление за болницата. Получи се голяма врътка, но и без направление никъде няма да върнат бременна жена.
Аз вече съм се настроила, че скоро ще раждам - термина ми е на 16.09., но първото ми раждане е две седмици преди термина, та и сега май така върви. Корема ми е огромен, вече го чувствам паднал по-надолу, бебка преди 3 седмици я мериха 3300, сега не знам колко е пораснала. Сега май ме е повече страх от първото раждане, защото знам какво ме чака.

# 592
 ELSA78 -  браво! голямо бебе Simple Smile спокойно - всички казват че второто раждане е най-лесно  Peace

И аз вече не чувствам горе напрежение и нямам киселини както преди, което също можело да бъде знак че бебето вече е по долу. На мен терминът ми е 21.09 а мин седмица се измерихме 2700. Дано да качи поне за над 3000 гр.  Praynig

# 593

Спокойно, ще качи, имаш много време. Точно по график си Simple Smile

# 594
ELSA78 -  браво! голямо бебе Simple Smile спокойно - всички казват че второто раждане е най-лесно  Peace

И аз вече не чувствам горе напрежение и нямам киселини както преди, което също можело да бъде знак че бебето вече е по долу. На мен терминът ми е 21.09 а мин седмица се измерихме 2700. Дано да качи поне за над 3000 гр.  Praynig

и аз тъкмо се връщам от ЖК, със същия термин съм , според ехографа е 2700 сега, но аз от началото си вървя между 7 и 10 дни назад, така че не се притеснявам вече, щом минахме 2500, надявам се да е измерено точно, въпреки че не спираше да шава миличкото passifier

# 595
Мили мами, да ви кажа, че това лекар в ЖК, дето остава разочарован, че няма да изберете да раждате при него, е ... луда работа.
....
Това си е престъпление! И той ще продължава да го прави и с други жени. Какво като е шеф на отделението ... още по-лошо.  #2gunfire Аз на твое място бих подала жалба. Няма друг начин такива хора да бъдат спрени  #Cussing out

pantera666 , Vessi-barabesi,  добре дошли Simple Smile

Аз мога да се похваля, че изпрах и изгладих всичко. Остана ми да изпера само тапицерията на кошчето за колата Simple Smile Утре може би ... Simple Smile

# 596
  • Пловдив
snejna mama, каква е тази проверка с топъл душ?  Hug

Racel

Скрит текст:
Ти в Селена ли ще раждаш?  Hug

Аз след малко отивам на среща с анестезиолога, после съм на тонове.  Heart Eyes
Да. В Селена. И ти ли?

# 597
M84 дали е родила вече? Blush

Моят багаж е готов, остава ми само да си сложа джапанките, които съм накиснала да измия. И някакви превръзки. Какви ще ползвате вие?

Последна редакция: ср, 26 авг 2015, 22:13 от Only God can...

# 598
  • София
Руми, вчера най-добрата ми приятелка от детството роди първото си детенце - момченце, 3600, с много голяма глава, както й казваха през цялото време. Разбрах, че има общо 2-3 шева и не са я рязали, като се има предвид, че е първо раждане. Изобщо не им се връзвай, природата си знае работата. И на нея следящият лекар й беше казал преди около 3 седмици, че ако не се родяло скоро, нямало да може да излезе. Глупости само говорят, и е срамота да въздействат по този начин на жени в напреднала бременност, вместо да им вдъхват спокойствие.

Имам чувството, че раждане без избор на екип е много по-добре, на екипите не им пука при кой ще родиш и не пришпорват нещата, защото не бързат. Според мен ако няма проблеми с бременността и всичко изглежда нормално, това е по-добрият вариант. Аз обаче първия път раждах с избор на екип, имаше (уж) проблем, сега заради първото секцио пак вероятно ще е така, но може и при дежурен екип, не е задължително. Само дето в Токуда вече с и без избор е все една и съща цена.

А аз днес влезнах в 38-ма седмица и рязко станах изключително трудно подвижна. Чувствам се все едно съм съставена от много несъвместими една с друга части. Едвам разходих детето в парка, а тя заспа в количката и близо 2 часа седях на една пейка да си почивам и после за малко да не мога да стана Simple Smile

# 599
Смятам да взема нощни защото май течението е силно нали? А някоя от вас ползвала ли е стягащи бикини за след раждане или колани от този сорт. За изписването какъв размер дрешки сте избрали?

Общи условия

Активация на акаунт