Ето ни и нас сега с малки ЮЛСКИ слънчица.

• 47 370
  • 743
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Е чак лицеви опори - не, ама редовно виси по корем. Харесва й.

И при нас акото е излизало от памперса няколко пъти.Веднъж върху мен даже. Отдавам го на хлабавото поставяне.

# 571
  • до едно тепе
Дали ще излезе акото зависи от много неща. Ако е малък памперса излиза или даже изпуска и пишкото. При баткото така познавах кога са му малки памперсите- изпусне ли от страни на езичетата сменям с по-голям размер. Освен това ако има повечко газове бебето излиза под по-голямо налягане и ако сте си и сложили ръката отдолу под дупето предполагам си представяте какво имам предвид. Моята мома ака на 2-3 дена веднъж и количеството е голямо и понякога прелива,особено ако е легнала може и до плешките да се омота Sick
По коремче я слагам когато се сетя. Според настроението понякога и по 5-6 мин седи така и вири главата, друг път веднага се размърква и забива нос  Whistling Лл каза да я слагам така за по-добра перисталтика Rolling Eyes

# 572
Не харесва по корем. Опитвам през няколко дни, уж да позабрави, и средно между половин минута и две минути седи така, пъшкайки страдалчески. После почва да мрънка и вика.

Памперси ползвам белите на Памперс. Веднъж не ги намерих и взех зелените. Ами има разлика, зелените изпускат, а са същият размер. Не говоря за акото, там съм свикнала понякога да изскача, както и Поспаланчо е написала, като ходи през ден, така ще е, обилно. Но да ми мокри дрешките отстрани на крачетата...

# 573
Добро утро, мами Simple Smile въпреки че с този дъжд навън направо се чудя как ще избутаме деня. Моята принцеса обича да спи навън в количката и при постоянно движение. В леглото заспива през деня рядко и за максимум половин час като в повечето случаи се буди с остър рев. Иначе спи нощем доста добре като промрънква за ядене и се кърмим без много да отваряме очи нито тя нито аз. Та тежки времена настъпват за нашата фамилия. Вкъщи я слагаме ту на шезлонга, ту на активната гимнастика, носим я и на ръце ама бавно минава времето Simple Smile чакам с нетърпение да почне сама повече да се заиграва...
Исках да ви питам за ваксините - на моето бебче като стана на два месеца й биха само една ваксина, а сега от третия месец почват по две във всяко краче. На моя приятелка на бебето обаче още от втория месец са започнали с две ваксини във всяко краче. При вас как е? Другата седмица като отидем на преглед ще го питам разбира се нашия ЛЛ, но ми е интересно каква е тази разнородна практика.
Мисля си за зимата дали да не потърся от тези чувалчета с агнешка вълна отвътре. Сигурно ги има по магазините или пък ще трябва да поръчвам от амазон... Вие как мислите да се справяте за разходките през студеното време? Една приятелка сподели нейния опит - завивала е синът й с голяма тънка пухена възглавница Simple Smile
Хубав ден ви желая и дано да се пооправи времето, че това стоене вкъщи ме убива

# 574
  • до едно тепе
Или точно това изпускане е защото са и малки. Не знам дали си забелязала, обаче зеления памперс е по-малък от белия, макар че са един номер и на еднакви кг.
Като се заговорихме за памперси да споделя опит. С баткото пробвах много марки и бях доволна единствено от зеления памперс. Сега реших да пробвам лидълските тужур. Мога с чиста съвест да кажа, че като качество се равняват на зеления памперс, а цената им е доста по-ниска. Имат 2 вида-едните в голям пакет 54бр са 3-ката, и в малък пакет мисля 31бр 3-ката. Големия пакет доста имитират зеления памперс, а в малкия са от по-различна материя и са малко по-големички и поемат много Laughing

# 575
Тъкмо исках да повдигна темата с памперсите и вие ме изпредварихте.
Какви памперси ползвате? Кой размер?
Аз почнах с зелените на пампер ма нещо много изпускаха минах на пуфис. Забелязах че са по големи от тези на памперс нищо че са едни килограми. Ма и с памперс и с пуфис не може да изкараме ноща. Говорим от 23 часа до 7 сутринта. Ако я оставя с един памперс сутринта е мокра и то много.

# 576
Здравейте Simple Smile
Ние ползваме памперси на пуфис.. със памперс не се разбрахме и ми пускаха при всяко пишкане...
Аз да се оплача.. в четвъртък дойде цокъл който мина в кръвоизлив Sad Сега пия сума хапчета да видим дали до няколко дни ще отшуми или ще тичаме по болници  Cry Тамън се зарадвах след прегледа, че всичко е наред и сега това...

хубав ден на всички..

# 577
Или, толкова е прочувствено клипчето, че и ММ ахна, когато количката тръгна, и се усмихна, когато я спряха.

Нлк, биха му 2 ваксини онзи ден  Peace За разходките бяхме писали преди седмица-две - космонавтчета или чувалчета за количката. Даже и линкове има бая.

Памперси - белият памперс, 3ка на 6кг човече. Обаче никъде няма голям пакет. Нямало внос. Даже до Метро ходих вчера и там нямаше  Crossing Arms Между другото да знаете, че това, че на момченцата трябва да им се вдига пишката в памперса, е суеверие! В началото не знаех за тази глупост и нямах пропускане. После педиатърката ми каза, а аз си мисля, че щом е казала има нещо вярно. 3 дни и сума ти опикани дрешки по-късно чичо Гугъл ми каза, че са бабини деветини.

Това е една много полезна статия със сравнение между различните памперси.

На вашите деца потят ли им се крачетата? На моят син почти постоянно са студени и потни. И хем не искам да го изнежвам, че аз съм доста зиморничава, хем не ме е страх да не го разболея  Thinking

О, и разбрах какво са сополите...
Скрит текст:
След като вчера така брутално се задави в шезлонга от тях, че добре, че го погледнах. Бях на метър от него и му сгъвах дрешките. По едно време това бебе спря да шава, аз само отбелязах, че е много тих и се обърнах да го погледна, а той седеше със сополи излязли от нослето и се даваше. Гледаше толкова уплашено и не можеше да си поеме въздух, защото явно се стичаха и назад в гърлото му. Бързо го оправих де, имам опит с повръщането му как да го поставя, но после плака със сълзи 15 минути. Бая се поуплаши. Днес пак ми го направи същия номер, поне не се уплаши толкова. Почвам да си мисля, че тоя шезлонг е опасен, защото така му се стича всичко право назад в гърлото Sad

# 578
  • София
Ние също сме с бял памперс, 2ка и сме 5300... Пробвах пуфис-не е ок за нас. Зеления памперс пропуска и държи изключително влажно на дупето.
Кристалин,в Ремедиума има кашони 3ка  Peace
Нас ни боцнаха с една спринцовка - 6 валентна ваксина. Чудех се защо на първия месец не ни сложиха нищо,но док обясни че първия месец се слага хепатит бе,а втория 5 валентна,но тя имала останали 6 валентна,а в нея е включена хепатита и за това пропускаме боцкането от 1 месец.
 И на мен май пак ще ми идва цикъла  Confused

# 579
Относно ваксините- този месец биха три- пентаксим,хепатитната и синфлорикса. Като след последната е някакъв ужас. биха му я в сряда и от тогава по цял ден рев и чудо. супер неспокоен. мамка им и ваксини.
Памперси ползвах какви ли не - пуфис, памперс. тожур. сега сме на молфикс и съм мега доволна.
Косопад и аз забелязвам от известно време, ама така ще е.
не съм давала отчет от консултацията на малчо за 2 месец. На 2 месеца и два дни беше 6500 и 59 см. Само на АМ е.
Хубав ден на всички  Hug

# 580
Кристалин, и ние сме на белия памперс и търсим намаляне на цената с увеличено количество, но познати ни се оплакаха от големия пакет, че били повредени. Ние горе-долу имаме режим на ползване, защото той ака по едно и също време и съм оптимизирала дневната бройка, през нощта издържат до 10-12 часа, не пропускат, до сега само един път, май ще си караме с тях, въпреки по-високата цена  Thinking.
Nlk19, и ние се разнасяме така из къщи, като е лошо времето и се чудя как да го забавлявам, и даже вече се питам ами зимата като дойде какво ще правим?  newsm78

# 581
Ваксини биха и в двете крачета и първият път(на 2 месеца)и сега(на 3 месеца)Значи общо до сега 4 боцкания Grinning
Памперси ползвам зелените памперс и много ми харесват Rolling EyesНе ми изпускат,освен 1-2 пъти,но тогава не бях ги сложила добре,че дребното много риташе Mr. Green
Издържат цяла нощ,понякога 8-9 часа.
Веднъж пратих ММ по спешност да взима,че бяха свършили и в кварталният магазин имало само оранжавият памперс.Стават за употреба,но не бих взела пак.Харесват ми ластичните уши на зеленият,оранжавият няма.Други видове не съм пробвала,я кажете кои имат ластични уши за залепване?Лидълският  тожур много ги хвалят навсякъде,той ластичен ли е? Crazy

# 582
Памперси ползвам на пуфис, пропускат ако не ги сменя навреме.
Малчо не е акал от 4 дни, днес пробвах с мушкато,но ефект няма. Чудя се да не би да не му стига кърмата обаче памперса му е пълен с пико, а вода не пие въобще. От време на време плаче неутешимо явно е че го боли коремчето.
И аз пострадах снощи, слизайки по стъпала. Не съм видяла последното, кракът ми се подгъна и паднах. Сега съм със страшно подут и болезнен глезен, не мога да ходя. Ох, плаче ми се. За жалост няма и кой да ми се притече на помощ  Sick
При нас не вали все още, но с тази контузия и ние сме без разходки.
На моят бебок педи не му е слагала още ваксини. Смята да започне като навърши 3 месеца. Изписа ни калций за подготовка преди ваксината, но още съм в чуденка дали да му давам.

Последна редакция: нд, 27 сеп 2015, 17:21 от Ni4onka

# 583
  • до едно тепе
На Тужура в малките пакети са еластични лепенките. И на другите в големите пакети са еластични, но не толкова както на тези в малките. Гледам търсите големи кутии памперси. Аз си вземам от турските- 48 бр са 20лв. Купуваме ги от складовете на Брезовско шосе(за пловдивчанки) обаче тези съвсем на края след хотелчето мисля Филипополис се казваше  Whistling
Вземам един пакет бял памперс и един пакет Тужур и ги редувам като нощем и слагам винаги бял памперс. Досега да ми е пропуснал 1-2 пъти. Обикновено слагам към 9-10 и свалям в 7,30 сутринта. Тежи половин кило обаче не изпуска. Оранжевите на памперс са ужасни-много тънки но и много спарват. Бях взела един пакет да пробвам с баткото. Все си му беше мокро дупето и започна да се зачервява. Избутахме ги между другите, но не повторих Peace

# 584
  • Пазарджик
Аз ползвам турския зелен Памперс за 17лв-64бр.Доволна съм

Общи условия

Активация на акаунт