Ето ни и нас сега с малки ЮЛСКИ слънчица.

• 47 366
  • 743
  •   1
Отговори
# 585
Ваксините и при нас хепатит на първия месец и двена втория. Ще видим този как ще е, но ще ги отложим заради сополките.
Памперси за болницата бях взела малкия пуфис, бебета при нас ги дават повити и нямам мнение. После молфикс: много са добри за попиване, но Ани има пухкави крачета и ластиците много я стягаха-чак посиняваха крачетата. Сега зелен памперс: между оригиналния и турския разлика невиждам, освен в цената. Вчера се добрах до промото на кашон в кауфланд.
Лежането по корем й харесва в зависимост от мястото. Ако я сложа на спалнята не й харесва, защото е по-мека. На дивана е много ниской бързо й доскучава. Най-добре й е на повивалника, а аз седя на спалнята срещу нея...може да искара десетина минути.

# 586
Ползвам пуфис размер 3 вече, че двойката нещо тесничка му идва и съм доволна. Е пропускали са два три пъти, но смятам че е нормално.

# 587
  • Варна, кв. Аспарухово
Аз ползвам турския зелен Памперс за 17лв-64бр.Доволна съм
И аз. Не виждам разлика между полския и турския Simple Smile Иначе белия Памперс го ползвах в родилното, но нещо не ми харесва. Досега памперс ми е изпускал само като трябваше да минем от 2ка на 3ка и аз не се усетих Simple Smile.
Скрит текст:
Иначе редовно имам мръсни дрешки заради излязло ако, но не мисля че проблема е в памперса. Не знам как ака дребчо ама си има в памперса и една черта назад чак до средата на гърба понякога. Ние акаме по 1 до 3 пъти на ден.

# 588
Кристалин и на Ани крачетата са винаги мокри и студени. И в горещините и сега. Само когато я затопля много повече от препоръчителното се стоплят. Но не се притеснявам. Моите са студени целогодишно и може в това да прилича на мен.
И да споделя новия начин за борене със запека. Една близка с детенце на една годинка ми сподели, че е давала по 1-2 капки преварен зехтин против коликите и имало ефект. Незнам доколко е вярно, но преди седмица като се опитах да спра еспумизана Ани имаше много силни болки. От 3 дни давам зехтин, понася го добре и не й е неприятно. Ака всеки ден и днес не съм давала еспумизан-ще видим утре как ще е. Започнах ги по 2 капки на всяко ядене и на втория ден се изходи 2 пъти. Сега давам само сутрин и вечер. Коликите може да ги е израстнала, но за запека си има ефект.

# 589
  • София
Добър вечер и от мен! newsm51

Ползваме от 3 - ка от зеления памперс и съм доволна ... имали сме малко пропускания, но мисля че това е в рамките на нормалното. ... Досега са  били на бебка само една ваксина реимунизацията на Хепатит Б ... Онзи ден станахме на две месечинки  Heart Eyes... Днес ходихме до Джъмбо и купихме някои неща за беборана. И отделно аз си набелязах някои. Mr. Green

Ничонка, аз знам, какво е чувството да си счупиш крак и да си изкълчиш глезена  Sad- мога да ти кажа само да го налагаш с лед, макар и в това студено време. Peace

Теди, и моя цикъл беше такъв - не се притеснявай, просто стискай зъби. ... Моя продължи две седмици. Peace

Лека нощ! smile3525

# 590
  • София
Кристалин и на Ани крачетата са винаги мокри и студени. И в горещините и сега. Само когато я затопля много повече от препоръчителното се стоплят. Но не се притеснявам. Моите са студени целогодишно и може в това да прилича на мен.
И да споделя новия начин за борене със запека. Една близка с детенце на една годинка ми сподели, че е давала по 1-2 капки преварен зехтин против коликите и имало ефект. Незнам доколко е вярно, но преди седмица като се опитах да спра еспумизана Ани имаше много силни болки. От 3 дни давам зехтин, понася го добре и не й е неприятно. Ака всеки ден и днес не съм давала еспумизан-ще видим утре как ще е. Започнах ги по 2 капки на всяко ядене и на втория ден се изходи 2 пъти. Сега давам само сутрин и вечер. Коликите може да ги е израстнала, но за запека си има ефект.

И моите крака и ,ръце са непрекъснато студени и на детето са по същия начин. Откакто давам Био Баланс Бейби забелязах, че бебка се изхожда всеки ден и съвсем спокойно. Peace

# 591
  • Пазарджик
Мария Тереса при теб само с бромокриптин ли ти спря кърмата?
Питам защото ми беше изписан за 14 дни и кърмата много ми намаля,почти пред спиране.Но в момента кърмата си се връща отново напрегнати гърди,температура и пак много голямо количество.И незнам дали да не пия пак за презноща.Утре съм на док да видим какво ще каже.

При нас помага биогайата за изхожданията.

# 592
ММ като му казах че съм разпитвала за други видове памперс,да се информирам и ми каза че не дава да сменяме зеленият памперс,щом ни понасят добре и бебо е сух и доволен Crossing Arms
Но аз все пак да попитам,от къде ги намирате тези турски памперс?Какво представлява,пак ли е такава опаковката?Не съм ги чувала Blush Ако са същите но по-изгодни финансово не пречи да ги пробваме Whistling

И ние днес минахме набързо през два Джъмбо,търсих по-голямо коритце без тези пластмасовите стърчащи стойки,ама нямаше.Иначе доста неща и аз си набелязах,но за друг път като имаме повече време.То не толкова за детето,колкото за в къщи,като свършим с проклетият ремонт.
И през ИКЕА минахме набързо,че имахме да взимаме една част,дето я нямаше мин. път.А миналият път като ходихме(в Петък)се наложи да пробваме стаята за преповиване Blush Удобна е.Сравнително уютна,чиста.Някой спомена че е ползвал стаята за кърмене там,та се сетих.

Вики почна да ползва гризалка,мнооооого се мъчи докато успее да я хване и да я насочи към устата,но успее ли пада едно дъвчене и облизване JoyАз му помагам малко,но като цяло го оставям да се учи сам.

За стоенето по коремче-Вики много се сърди,като го оставя почти веднага се размрънква,забива глава в знак на протест.Но,днес като го оставих и видя телевизора(не го оставям да гледа ТВ изобщо за сега)и като вирна тази глава,5 мин. стоя и не се оплака hahaha

МЦ ми дойде преди 4 дена и сега свърши.Всичко си беше по старо му-кратко и малко Blush

# 593
        Здравейте мами  Hug и ние вече сме със сополки и кихаме...даже си и покашляме, ще ни бият ваксина след няколко дена, че дано се оправи малчо-палчо до тогава. Лежането по корем изобщо не му е от любимите занимания - охка, пъшка, изчервява се...голям зор ooooh! слабичък е в ръчичките милия мн му е трудно  Laughing изобщо това с изправянето на ръце и обръщането не знам как ще стане скоро. Отделно да се оплача, човека продължава да се буди нощно време и се храни като новороден на 3 часа, а вече влезе в четвъртия месец... заканила съм се да го отказвам сега от тези среднощни хранения  Naughty Вашите бебчовци как се хранят в този месец по колко пъти и по колко мл. някаква примерна схемичка спазвате ли ?! Дайте съвети как да го излъжа  Rolling Eyes

# 594
  • Пазарджик
Добрро утро!
Ние обичаме да стоим по корем ,дори леко се опитва да се изтласка.Главата си я вдига и задържа още от преди да навърши месец,но все рак се роди и много голяма и е силна.Днес ставаме на два месеца.Забелязах,че вече и главата си държи стибилно от  няколко дни.Нашите сополки отминаха,но сме на Бактробан за мазане в носа заради стафилокока и стеримар.И заради него ще пропуснем ваксините,защото е аннибиотик и се маже 20дни.
Мц имам и аз-много обилен,чак неестествено за мен,но не се притеснявам защото днес ще ходя при док.
За нощното ставане-малката започва да си прави паузи по 6-7 часа.Снощи яде в 9 и заспа в 10 и от там в 4 часа се събуди за мляко.Тенденцията и е дя пропуска храненето в  12,но мен ме устройва.
Схема немога да предложа,но според мен когато е готово бебето само ще се откаже:-)

# 595
  • Варна, кв. Аспарухово

Ние обичаме да стоим по корем ,дори леко се опитва да се изтласка.Главата си я вдига и задържа още от преди да навърши месец,но все рак се роди и много голяма и е силна.
+1 и моя момък иска вече да пълзи и все повече не му се лежи (на няма и 3 месеца).

За Памперс ами във Варна от турския завод си ги намерих на бебе борсата в квартала. Не знам защо са по-евтини и разликата е че по цялата опаковка пише само на турски. По този случай се смеем с малчо че е актив бебек и имахме спор с ММ да не купувам от тях, че били турски. Аз се опънах и му дадох пример с праховете, които като са внос от Турция са доста по-добри. Ако някой знае в София да каже, но предполагам че по разни борсички ще ги има Simple Smile

# 596
И аз ползвам турския зелен памперс 3 номер. За мамите от Пловдив ги има в кв. Кичук Париж до парка на ул.
 Скопие и на Брезовско шосе в търговиите.Засега инциденти не сме имали с тях. 64 бр. Са на цена 16.25 лв.

# 597
  • срещу двата комина :)))
здравейте, моя момък също обича да стои по корем, даже се опитва да тръгне нанякъде с едната ръчичка, ама губи равновесие и тупва настрани  Laughing

памперси- ползвам Пуфис тройката и съм доволна, рядко ми пропускат. Вчера му подариха от зеления памперс, останали от по-големи близнаци и веднага му прпусна през нощта ... от тях има и един пакет Babylove, ще ги видя и тях как са  Laughing

с яденето променихме нещата - вече яде 150 мл, защото 130 не му стигаха, започна да иска да яде на 2 часа, беше неспокоен. Сега всичко е наред, започна да яде през 4-5 часа, но още си яде и нощем ... но явно е мъничък още , ще чакам сам да си се откаже  Wink

# 598
Поспаланчо, няма как да са й малки памперсите, размерът е 4-9 кг, а тя няма 6. По-скоро й е голям около крачетата.... Thinking  Нали ми е с манекенски мерки, последно при 62 см нямаше 5 кила и половина.

Кристалин, хубава статия!  bouquet Бял памперс в голям пакет намерих в Кауфланд.

Белият ми харесва, ако нещо се издънят, ще мисля тогава за смяна. Пуфис не бих ползвала (не ме замеряйте с камъни), защото бебето от рекламата ми е много... хм... неприятно. Знам, че то нали няма грозно бебе, ама като я видя тая реклама и веднага сменям канала.  Rolling Eyes Embarassed

Бебка яде на 3-4 часа, изобщо не й връзвам кусури. Когато огладнее, тогава. Нощем прави паузи между 6 и 8 часа. За последно яде около 20-21 часа и после 2-5 часа. Сама си го прави. Мисля, че така е по-добре. Нахранвам я за половин час и после пак по леглата. Иначе и двете ще се мъчим - тя от глад, аз от безсъние.

Сибил, страхотна идея с телевизора и стоенето по корем, така може и да стане. Mr. Green

# 599
  • София
Или и мен ме дрязни Коко...  Прилича ми на американски кандидат президент преди избори...  Един такъв ухилен странно  Mr. Green
Виж мъничето на Тео бебе е друга работа  Heart Eyes

Ивета иска да седи по корем само върху моя корем...

Да ви питам вашите бцж ваксини от родилно как са? Нашата е лилава и с нещо като бял връх...  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт