Ето ни и нас сега с малки ЮЛСКИ слънчица.

• 47 350
  • 743
  •   1
Отговори
# 645
Малкия е на 2 месеца и половина и си хапва между 100 и 140 мл кърма, налага се да цедя и да давам от шише. Колкото му се хапва на детенцето, толкова.
И Дани така прави, леко се закашля ужким и да го взема голям майтап е и ми се смее. Опасни са, да не забравяме че бебетата използват 85 %от мозъчето си, а ние няма и 50 хихи.
Времето е потресаващо от няколко дни насам, чакаме да спре да духа този силен, студен вятър, иначе за мен е ок, но малкия е др седмица на ваксина и гледам да се пазим.
Хубав, спокоен, изпълнен с прекрасни емоции ден.

# 646
Изписа ни направление за болница  Cry ако до довечера не падне Т да сме отишли. Изписа ни и антибиотик и сега чакам мм да го донесе. Каза да ведувам панадол и нурофен да не е само от едното. Ох къде се разболя толко това дете...  Cry
Дано се оправи и да ви се размине болницата  Hug Каза ли какво може да й има?

Жасмин, точно онзи ден се чудих кога да пуснем темата за новите, но изчислих, че е още рано, но добре си се справила  Hug  За повръщането - при мен помогна следното - бибата сутрин, когато се вълнува и изобщо като се активизира твърде много. Освен това и едно междинно оригване по средата на храненето. Сиропът, който изписа педиатърката и който се дава в такива случаи, изобщо не му помогна. Ииии запасяване с лигавници, та не ми се налага да го преобличам по 10 пъти на ден. В крайна сметка обаче почна да го израства и вече повръща значително по-малко а и ММ е бил така като бебе до 10тия си месец  ooooh! Но е хубаво да отидете на доктор.

# 647
Кристалин, благодаря! Simple Smile И аз се чудех дали е рано, но много се развълнувах и не се въздържах.  Mr. Green

# 648
Кристалин, бибата я изплюва и отначало с бясна скорост  Joy А оригването го правя, като сменям гърдите Peace

# 649
Приеха ни в болница с бронхиолит  Cry сега ми я взеха да й сложат абокат и я чувам как реве милата... Ох...  Cry Cry

# 650
  • Варна, кв. Аспарухово
Ох, Стефи стискам палци бързо да се оправяте  Praynig

Аз сега се филмирам днес цял ден ме боли дясната гърда и преди малко меря температура 37 и хоп червенина на гърдата. Огледах се нямам раничка, сигурна съм че се изцеждам напълно и пак проблем. Писна ми вече с тази кърма постоянно я мисля дали няма да спре, а сега пък и дали няма да заразя дребчо с нещо. Извинявам се за мрънкането, особено като няма проблем с бебчо, а с мен  Embarassed

# 651
Надка, това не са ли симптомите на запушено каналче? Питай в кърмаческия  Peace

Стефи, кураж и бебка да се оправи бързо Hug

# 652
  • Пазарджик
Stefyyy знам какво е.Когато ми върнаха моята бебка след абоката тя трепераше цялата,посиняла от рев беше страшна гледка?даже като пиша и си спомних сълзите ми текът от очите.Пожелавам ви скорошно оздравяване ,бързо изписване и всичко да ви е наред,защото аз 6 дни делях 1 легло и 1 стол с още една майка.
Незнам можете да ме помислите и за луда ,но следкато ни изписаха и моята беба започна много да се стряска и насън запощваше и все още ,но по рядко да реве истерично.Не знам дали вярвате в баенето за страх,но при нас много помогна.Даже жената която ни бае(на сестра ми на мъжа й сестра)каза ,че за пръв път вижда толкова малко дете ,а с толкова много уплах.Сега вече е мн по добре,но имаме още веднъж да ни пребае..

Оф направо цялата настръхнах като чух за болница.....
Stefyyy кураж и бързо изписване

# 653
Приеха ни в болница с бронхиолит  Cry сега ми я взеха да й сложат абокат и я чувам как реве милата... Ох...  Cry Cry
Стискам палци всичко да мине бързо и възможно най- безболезнено.....горкото малко човече... Sad

# 654
stefyyyy Бързо да се излекува мъничето  и да не се мъчите и двете  Hug
Казаха ли как се е разболяла? Sad

# 655
Стефи, кураж! Стискаме палци бързо да отмине и да се приберете вкъщи!
Много страшно ми звучи в болницата с бебе... Rolling Eyes

# 656
  • Пазарджик
Наистина е страшно.Не го пожелавам и на най-големия си враг

# 657
Стефи, кураж и дано по скоро се размине всичко...   bouquet

# 658
Благодаря ви за съчуствието момичета. Беба сега е на система , слагаха й и маска да диша и малко се успокои и сега спи. Мисля че обаче пак дига Т. Ох така хубаво си поревах одеве та ми по олекна малко. А от къде се разболяла, най вероятно каката ни го лепна, че и тя е със сополи. Ма какво да правя отопляваме в момента само една стая и не мога да изгоня по голямото си болно при това дете на студеното да спи. Май ще я спирам от детска градина за да не мъкне вируси. Дано бързо да й мине и да се прибираме вкъщи.

# 659
Стефи, не е хубаво с бронхиолитите от толкова рано Най-добре да спреш каката от градина в такъв случай, поне до пролетта. Аз обмислям да спра големия след НГ заради грипната епидемия и да предпазя малкия уж Peace

Общи условия

Активация на акаунт