НВ-ВМХ, част 92 - за здравословното хранене

• 56 005
  • 738
  •   1
Отговори
# 255
Благодаря Барелина
още утре пускам ТАТ, МАТ, TSH и FT-та (и една кръвна захар), като илязат ще видим и черния дроб.
иначе за други оплаквания не. а калориите са около 1300-1500. Важното е, че този месец нямам плюс. ще видя и доки какво ще каже, но ми се струва, че може леко да редуцирам калориите.

# 256
  • SA
Цитат
Но въпросното "светило" казало, че вече девойката не трябва да пие вода, а само кока-кола - завинаги, не само за няколко дни.
Joy
Ох, не мога, това е невероятен бисер!
А използването на кола при повръщане се обясняваше със съдържанието в нея на цитрат, който помага в случая. И ако е за ден, не е голям проблем, де. Ама цял живот на кола...

# 257
 Laughing Laughing Laughing това за колата е ... мани, мани - тъкмо се чудех дали не е вече време на малката да й направя демонстрацията с кола и пирон (болт) - мен с този опит ме отказаха от кола за винаги Simple Smile)

# 258
Няма да забравя как майка ми, която винаги ми е казвала да не давам на детето кола, и донесе в къщи това:  ooooh!
Скрит текст:

За съдържанието което може би е излишно да пиша  Mr. Green явно всеки си има моменти на умопомрачение  Laughing

# 259
  • София
Синьо Пепси?!?!?! Боже! Добре ли виждам  Shocked Тоя народ/бизнес се чална, честно  ooooh!

Шоки, добре си си дошла  Hug Поне си си починала  Peace

Наистина е нереално и уникално да се препоръчва пиене на Кока кола за цял живот с цел еди каква си ...  ooooh! Да се смееш ли, да плачеш ли!
За телешкият салам пък нямам думи просто. Явно все още има хора, които вярват, че това е месо.

# 260
Ама синьото Пепси сигурно е с най-натурални сини пигменти от... кой знае какво. Laughing

# 261
Вив, това беше преди доста години, но не мога да го изтрия от паметта си Laughing

Ама синьото Пепси сигурно е с най-натурални сини пигменти от... кой знае какво. Laughing
Менделеевата таблица беше вътре, а сигурно и още някой новооткрит химикал. Sick

# 262
Ако питаш Пепси, те ще ти кажат, че всички съставки са безопасни или дори полезни. Twisted Evil

# 263
  • София
Здравейте, моля препоръчайте ми добра лаборатория в гр. София
Благодаря!

# 264
  • SA
Хехе, без съмнение даже полезно ще го изкарат.
По този повод нещо смешно от тези дни. Бяхме за 2 дни в един сравнително отдалечен град и на връщане спряхме в МакДоналдс мъжът ми да яде ( не се чувстваше добре и казваше, че му се спяло, за което аз предположих, че може да е ниска кръвна захар). Та на всяка маса имаше поставено нещо като картонена табличка с често задавани въпроси и отговори (FAQ) за храната, която предлагат, даже беше под формата на някакво въртящо се кръгче. Естествено всичко било еко/ био/ полезно/натурално...
И мъжът ми като похапна и изглежда му се оправи захарта, се почувства доста по-добре и вика - "Виждаш ли, друго си е да се наядеш с хубава храна, веднага се усеща ефекта й"  Joy

Последна редакция: пн, 31 авг 2015, 14:06 от kameloth

# 265
И мъжът ми като похапна и изглежда му се оправи захарта, се почувства доста по добре и вика - "Виждаш ли, друго си е да се наядеш с хубава храна, веднага се усеща ефекта й"  Joy

Мда, прав е, дори на практика го е доказал. hahaha

# 266
  • Бургас
Lemy , ще копирам това,което писах в спортната тема:
"Margi , не съм никак добра в писането,но ще се опитам да опиша за какво става въпрос.
Програмата в общи линии е следната ,сутрин загрявака с лека тренировка,обед-разходка тип преход в съседните курорти,следобед винаги правехме една и съща игра,която изглежда лека,но доста натоварва мускулите.Като цяло въпреки,че всичко минава под формата на игра и леки тренировки,за 3 дни си имах стабилна мускулна треска.Единия ден имахме игра  за ориентиране,беше супер забавно,чувствах се сякъш съм в сървайвър.
А Милко,той си е точно такъв какъвто съм го гледала по телевизията-много е провокативен.В смисъл,преди като съм го гледала си мислех,че говори така за да привлече внимание към режима,но той така си говори и в ежедневието.
И най-важното,храната е изцяло режимна(ВМ_НВ),като порциите са изчислени за мъже и жени.
Това е в общи линии.Много ми хареса,нямам търпение пак да отида."

# 267
  • София
Хихи, Кам, вие с мъжът ти сте на двата полюса по отношение на храната  Laughing но коментарът му е връх! Много сладурски  Heart Eyes  Grinning

Леми, как ще го изтриеш от паметта си, такъв смях забравя ли се  Laughing  Добре, че са го спрели тоз шедьовърна химията  Laughing

# 268
  • София
Шоки, ние миналата година за втори път ходихме в Албена и точно поради описаното от теб няма да се върнем. Добре, че имаше бъркани яйца, та съвсем не умрях от глад. Маслото си беше чист маргарин, сиренето и кашкавала - растителни. Рибата като варена.... пълна гнус.

# 269
Привет, банда! Успях да прочета цялата тема до тук. Нещо, което не ми се бе случвало от мноооого време...  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт