♡~ Аромат на ягоди ~ Любов под наем ~ Статус на връзката: Объркан ~ ♡

• 73 975
  • 739
  •   1
Отговори
# 495
Джан видя,че Айшегюл излиза и я подгони. Казва и да спре и,че ще я убие. Кош кош
Айшегюл успя да избяга.

# 496
  • Пловдив
Хахахаха, много яко му хвърчаха джапанките на Джан бей  Joy Joy Joy

# 497
Вай бе - Мурат се "отнесе" Айшегюл като го целуна  Crazy  На нейния рожден ден пак бяха двамата заедно през деня Mr. Green  

# 498
Айшегюл -Добре, че  се запознах с теб .................

# 499
Айшегюл и Мурат вдигат тост -" Щастливи години"

# 500
  • Пловдив
Ааааа, заключи се отвън дървото му с дърво  newsm62

# 501
Джан се заключи отвън  hahaha  Ролите се смениха - сега той гледа към пътя в очакване  Whistling

Сега що ли не се скрие в храстите и да види как Мурат си иска целувка от Айшегюл Mr. Green

# 502
Мурат и Айшегюл   в колата.
Айшегюл пита Мурат какво иска. ........
..............................

Думите от трея .

# 503
Джан се заключи отвън  hahaha  Ролите се смениха - сега той гледа към пътя в очакване  Whistling

Сега що ли не се скрие в храстите и да види как Мурат си иска целувка от Айшегюл Mr. Green
Послуша те, там е. Laughing

# 504
Как няма да ме слуша - нали съм си го взела да го облагородя малко Mr. Green
Нека му сега да гледа и да се пържи на бавен огън - заслужи си го дървото му с дърво  Whistling

# 505
И след реклсмите край, става все по интересно, интригата се заплита

# 506
Славенче, как край - ти поне няма ли да ни спретнеш един разказ? Laughing
По-добра си и от сценаристите им Laughing Peace

Факт е, че с всеки изминал епизод става все по-интересно  Party

# 507
На мен повече ми допадат Мурат и Айшегюл като двойка ...тя наивна ,но честна , добронамерена  ,по детски искрена ...Мурат земен /до тук/ блика от чувства ,търси истинската жена ....а оня ръждясал пирон богатството е в ръцете му , а той от надменност и вманиаченост в Елиф не го вижда ...ако е един щъркел и жаба не може си хвана ...една вечеря не можа да си приготви , лети и той не знае на къде  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!...за капак се заключи Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 508
Много приятно ме изненада Памир Пекин. Въобще не можех да си го представя различен, мислех, че този лъскав образ на заклет ерген и коцкар му е вечен, ама...променя се. Заради Айшегюл.  Simple Smile

# 509
İlişki Durumu Karışık 7. Bölüm 2. KISIM

Общи условия

Активация на акаунт