Сексът и ролята му за психическото здраве на човека

• 20 328
  • 183
  •   1
Отговори
# 135
Не е баш така, както казваш, защото някакво натежаване се чувства, независимо чие е активното участие по време на половия акт. Мъжът се чувства по същия начин, дори да е бил отдолу, и дори да не е мръдвал, а ла $ аз съм твоята волна ездачка $

# 136
Един съученик навремето (представете си колко отдавна е било, но го помня) се беше запалил яко по тантрата и ми обясняваше:
- след секс жената цъфти и е доволна, щастлива, припка, пълна с енергия!
- след секс мъжа му се доспива и няма толкоз енергия.
Това било защото еякулацията (мъжка) изтощавала мъжа. В спермата бил събран най-добрия генетичен материал и при изхвърлянето й за кратко време се чувства умора. Затова трябвало да се еякулира само когато се правят опити за деца, а през останалото време - да се изпитва оргазъм, но без еякулация, т.е. - да сме задържали спермата вътре в себе си.

По-късно в една източна книга прочетох, че подобен бил пътят и за множествени оргазми за мъжете, тъй като при липса на еякулация, ти не се нуждаеш от онази една минута "да презаредиш", когато членът е свръхчувствителен.... Та такива ми ти работи.

За пореден път се убеждавам, че съм мъж Laughing .

Иначе тези неща за оргазъма без еякулация са доста вредни за мъжа. Наскоро даже четох в редит, един господин, който си беше причинил големи вреди с подобни упражнения.

# 137
 Погугълствах малко за този оргазъм без еякулация, намерих си четиво: http://www.puls.bg/health/sex/news_11048.html

# 138
Изтощени или тъжни са мъжете след секс?

Според древногръцкия доктор Гален - "Всички животни са тъжни след коитус - освен петела и жената." Тогава жената е била към животните. Peace

# 139
След секс се повишават нивата на пролактин, а това е много неприятен хормон с много неприятни ефекти.

Аз като жена съм някак свикнала с определени нива на пролактин, но за мъжа е вредно, това е антагонист на тестостерона, при дисбаланс на двата хормона страда и настроение, и физика, и всичко. 

# 140
Хич не съм забелязала нито мои, нито чужди страдания след секс.

# 141
Е не си ли имала моменти, в които сте си казвали- стига с тоя секс. Примерно се случва да е всеки ден и след няколко дни вече се чувстваш като преял и ти се иска малка пауза.

# 142

Аз като жена съм някак свикнала с определени нива на пролактин, но за мъжа е вредно, това е антагонист на тестостерона, при дисбаланс на двата хормона страда и настроение, и физика, и всичко. 

Брей, тези мъже били големи мазохисти, бе! Толкова страдания, само и само да угодят на жените си.  Crazy
А ние само ги обиждаме, че били ненаситни женкари, полигамни, ловци и намсиквиси още...  Embarassed

# 143
Ей ся чета някакви американски мама- форуми за "бебеправенето" и се оказва, че за доста потребителки било много трудно да примамят мъжете си да правят секс всеки ден- ставало им досадно...

# 144
Ако викнат и комшийката, дали няма да им мине досадата?  Thinking
Или комшията, според зависи...

# 145
Ролята на секса за психичното здраве е голяма. Ето, човекът се побърква http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=225103.0;all

# 146
  • София - Рим и обратно
Е, има си хас на американците да не им е досадно... Ако влезеш в английски форум, ще установиш, че на англичаните и всеки месец по веднъж им е досадно сигурно hahaha

# 147
Ей ся чета някакви американски мама- форуми за "бебеправенето" и се оказва, че за доста потребителки било много трудно да примамят мъжете си да правят секс всеки ден- ставало им досадно...

Впрочем, ето един интересен феномен от любимата ми Япония:

http://profit.bg/news/YAponiya-ima-golyam-problem-sus-seksa/nid-140337.html

# 148
Е, има си хас на американците да не им е досадно... Ако влезеш в английски форум, ще установиш, че на англичаните и всеки месец по веднъж им е досадно сигурно hahaha
И сега какво  Laughing Онази приказка за секса след брака се оказва вярна за половината човечество? Laughing

# 149

Впрочем, ето един интересен феномен от любимата ми Япония:

http://profit.bg/news/YAponiya-ima-golyam-problem-sus-seksa/nid-140337.html

Те японците си правят секс, ама нали знаеш, че за тях не е задължително като правите секс, да сте в една стая:)

Колкото до великото "бебеправене"- американците са толкова подковани да ползват контрацепция, че като дойде време, не можели да го правят без предпазни средства, или пък им било стресово да свършват на съответните места, щото не били свикнали така и им се струвало неестествено и все едно е някаква принуда. Нали не е като по филмите...

То и в този форум "бебеправене" не е просто секс без предпазни средства, ами нещо, което се родее с масонските ритуали и е съобразено с фазите на луната и сезоните, строго ритуализирано, дирижирано от майката, която следва да извести таткото къде и кога да се яви в бойна готовност. Общо взето изглежда, все едно жената се "подлага" на забременяване. Абсолютно табу е таткото да реши, че иска да й направи бебе и просто да го направи.

Общи условия

Активация на акаунт