Сексът и ролята му за психическото здраве на човека

• 20 271
  • 183
  •   1
Отговори
# 180
Аз друго се чудя на дългогодишния ежедневен секс - няма цикъл, няма болести, няма умора, няма "днес не съм на кеф"... Жива, умряла – винаги готова, без хънта-мънта.  Thinking

Ей това е великият парадокс на ССФ. Тя по принцип има високо либидо и винаги е готова за секс, само че е пълна срамота, ако ТОЙ си поиска секс. Тогава е въпрос на чест да я поболи малко глава, защото как така ТОЙ ще й заповядва. От друга страна ММ на ССФ е доминиращ и мъжествен, но иначе са абсолютно егалитарни и либидото им е синхронизирано до четвъртия знак след десетичната запетая.

# 181
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
 Sunglasses е не мо'а  Sunglasses

Скрит текст:
двата ССФ часа такива ли са?

# 182
  • София
Както казват че няма един и същи ден, така няма и един и същи секс. Ако днес не ми хареса, утре ще ми. Ако днес нямам енергия ще е по лежерно и т.н.  и това пак не може да се каже с точност. Ако в края на уморителния ден, вечер не може да правиш един секс,не е честно, ама изобщо. И дори да има деца, в малко жилище, пак има начини.  Хол,кухня баня ,под спалня хахахах.  Сексът е страхотно удоволствие за този който го обича.

# 183
  • Пловдив
Според мен сексът, ако не голяма роля, със сигурност оказва влияние. Тук говоря за нормални хора, с нормални нужди...защото винаги си има изключения... В различните етапи на връзката или живота има спадове и покачване на количеството, но пълната му липса е неестествена.

Общи условия

Активация на акаунт