Сексът и ролята му за психическото здраве на човека

• 20 310
  • 183
  •   1
Отговори
# 150
На мен ми изглежда доста разумно табуто срещу решението на таткото и действието just do it. Ако бъда уведомена за нечие беберешение посредством самия акт, т.е., когато е късно, чадо, мандалото 'лопна, може и бой да изяде мераклията за татко.

Секс всеки ден се води за много? И "преяждаш" с толкова много?  Shocked По-малко от десетина пъти на седмица като санитарен минимум ми изглежда наказание, честно казано (имам предвид, когато си с постоянен партньор).

# 151
Добре де, ако вече имат брак и е ясно, че ще имат и деца, жената ли трябва да издаде генерална заповед кога може и кога не...

Може и три пъти на ден, ама ми се обади, след като се сдобиете с деца с постоянния партньор:)

# 152
Секс всеки ден се води за много? И "преяждаш" с толкова много?  Shocked По-малко от десетина пъти на седмица като санитарен минимум ми изглежда наказание, честно казано (имам предвид, когато си с постоянен партньор).

На колко години това? И само с един партньор ли?
Хм, явно някои затова си хващат любовници... То байгън, бе!

# 153
Може дефиницията за "постоянен партньор" да е "заедно сме от 2 седмици"...

# 154
Леля ми твърди, че правят секс всяка вечер. Тя е на 56, той на 60.  Naughty

# 155
Нормално.

# 156
Добре де, ако вече имат брак и е ясно, че ще имат и деца, жената ли трябва да издаде генерална заповед кога може и кога не...

Може и три пъти на ден, ама ми се обади, след като се сдобиете с деца с постоянния партньор:)

Трябва все пак да са взели общо решение дали ще е тази година или след две. Защото ако мъжът сметне, че има подпис = веднага ти правя бебе, а жената не е точно на това мнение, може да се стигне до тежки семейни повреди.  Laughing

За децата е ясно, че лишават от много възможности за екшън и често уморяват до загуба на желание, но пишеше, че самият секс омръзва, когато е всеки ден. Все едно да ми омръзне да ям всеки ден.

Не всички преспиват с тези, с които са заедно от 2 седмици, Мамасита, така че няма как това да е дефиницията.  Wink

# 157
"Трябва все пак да са взели общо решение дали ще е тази година или след две."

Е ако мъжът го изтегли с месец напред, може ли жената да яхне метлата?

А тоя ежедневен секс пълната програма 2 часа ли е или quickie?

# 158
Стига да са говорили предварително откога нататък и двамата са ОК да имат бебе, няма значение точния месец.

Никога не ми е било ясно как се мери секс-времетраене по форумски.  Laughing  Важното е да има поне веднъж на ден и да няма недоволни след секса. Останалото са подробности, които зависят от деня.

# 159
  • София - Рим и обратно
Добре де, всекидневни оргазми ли имате? Нямате ли нужда от презареждане? Не говоря за връзка на месец-два, тогава и по 5-6 на ден са норма. Ама след 10-15 години...

# 160
Според мен оргазмът зарежда, по един на ден действа по-добре, отколкото два за седмица. Примерно казано. Не мога да поставям норматив, особено пък за други хора, но (и оттам тръгна дискусията) ми е неразбираемо как може, образно казано, да ти втръсне да правиш хубав секс до степен да се оплакваш, ако е всеки ден.

# 161
  • София
Ами както Кафето каза - презареждане. Ако е всеки ден, не е толкова хубав, колкото ако се оставят няколко дни по средата.
Сигурно и от възрастта зависи де, на 20 плюс и на мен не ми омръзваше всеки ден.

# 162
Сексът всеки ден става рутина, като миене на зъбите. Нищо не ми убива желанието така като планирането и знаенето, че "днес ще се прави секс". Mr. Green Предпочитам да е спонтанно.

# 163
Никога не ми е било ясно как се мери секс-времетраене по форумски.  Laughing  Важното е да има поне веднъж на ден и да няма недоволни след секса. Останалото са подробности, които зависят от деня.

Е как да се мери? От началото до края. Сексът може да е 5 минути, може и 1-2 часа. Ако дългогодишно семейство с две деца, ходещи на работа правят ежедневно двучасов секс - браво.

# 164
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
...
Никога не ми е било ясно как се мери секс-времетраене по форумски.  Laughing  ...

е как! с бавния часовник  Wink

ич бива ли във форОма да се разбере, че е бил бърз или, пази Боже, недостатъчен.

Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт