Сексът и ролята му за психическото здраве на човека

• 20 305
  • 183
  •   1
Отговори
# 165
Сексът всеки ден става рутина, като миене на зъбите. Нищо не ми убива желанието така като планирането и знаенето, че "днес ще се прави секс". Mr. Green Предпочитам да е спонтанно.
Точно. Убива се цялата магия с работа>у дома>секс всеки ден по график.

# 166
Сексът всеки ден става рутина, като миене на зъбите. Нищо не ми убива желанието така като планирането и знаенето, че "днес ще се прави секс". Mr. Green Предпочитам да е спонтанно.

Аз си пия кафе всеки ден, ама не ми е омръзнало, нито ми е пострадало желанието за кафе сутрин.

Също така сядам и пиша по график, а не като "дойде музата", щото ако не седнеш, музата не идва.

Нищо лошо няма в  това сексът да се планира една идея, особено ако има и деца.

А два часа не е самото клатене, два часа е цялата работа- да имаш време да се погледате, да релаксирате, после секс и пак релакс и разговори. Не просто да го направите и после пак по задачи.

Колкото до планирането...зависи как ще поднесеш информацията. Например ако кажеш- довечера съм ти приготвил секс, приготви се- това може дори да звучи възбуждащо.

# 167
Аз си пия кафе всеки ден, ама не ми е омръзнало, нито ми е пострадало желанието за кафе сутрин.

Това е ритуал, навик и зависимост към кофеина. Не е добро сравнение.

# 168
Сексът също е вид ритуал. Има и привикване към допамина, както и към приятните усещания като цяло. А може и да е приятен навик. Не знам защо се смята, че сексът трябва да е хаотичен. Напротив, спонтанно не е равно на хаотично, може и да е планирано и пак да се изразиш сексуално без никаква разлика в усещанията и качеството.

# 169
Чудно ми е секс с деца в тристаен апартамент как се планира, за да бъде изненада. Освен, ако не се пробва секс в пералнята.
При семейните двойки със стандартна средностатистическа рутина- работа понеделник-петък, с излизане 8 и прибиране в 18, едно-две деца и скромни семейни вечери в хола, територия на секса остава спалнята.
Ни да викнат, ни да пъшнат, ни да се тръшнат извън поза-партер.

# 170
  • София
Изненада е, ако децата заспят по-рано и наистина имаме час-два да се видим. Grinning

# 171
  • Пазете Гор
Не смесвайте секса и брака. Замътват се приоритетите.

# 172
Не смесвайте секса и брака. Замътват се приоритетите.

Виж сега, ти даде картбланш на не една и две жени да те питат: "Кукрума, ти кога ще вадиш картофите? И имаш ли нужда от помощ при брането на магданоза?".

# 173

При семейните двойки със стандартна средностатистическа рутина- работа понеделник-петък, с излизане 8 и прибиране в 18, едно-две деца и скромни семейни вечери в хола, територия на секса остава спалнята.
Ни да викнат, ни да пъшнат, ни да се тръшнат извън поза-партер.

Joy Точно.

Хвала на такива хора, които успяват да правят ежедневен, двучасов, разнообразен секс в къщи, при наличие на деца начален курс с големи уши.

# 174
Аз друго се чудя на дългогодишния ежедневен секс - няма цикъл, няма болести, няма умора, няма "днес не съм на кеф"... Жива, умряла – винаги готова, без хънта-мънта.  Thinking

# 175
Не говоря за връзка на месец-два, тогава и по 5-6 на ден са норма.
Ех, м.ма му стара, като почнете да ги пишете такива едни норми и някоя заблудена женица вземе да реши, че това са стандартните нормативи.
И след това, когато по стечение на обстоятелствата, попаднеш точно на тази заблудена душа, иди обяснявай после след втория път, че нормите имат доста субективни граници и "тати вече не може"!

# 176
Не говоря за връзка на месец-два, тогава и по 5-6 на ден са норма.
"тати вече не може"!

Това е гадно. Що за игрички си играете, а? Laughing

# 177
Аз друго се чудя на дългогодишния ежедневен секс - няма цикъл, няма болести, няма умора, няма "днес не съм на кеф"... Жива, умряла – винаги готова, без хънта-мънта.  Thinking

Толкова отдавна потребител на тоя форум и се чудиш? bgmamm-ката може всичко.

# 178
Това е гадно. Що за игрички си играете, а? Laughing
От най- перверзните за средностатистическата бг-мама - по веднъж и то веднъж в седмицата!  Twisted Evil

# 179
Всъщност никой не написа, че прави дългогодишен ежедневен секс, даже обратното.

Коментираше се самото омръзване на секса като секс, когато е всеки ден, а не пречките като много хора наоколо, преумора, т.н. Т.е., случаят, в който и двамата не са преуморени, имат време и пространство за себе си, вкъщи са си, но вчера правихме секс, оня ден - също - еми, не ми е интересно да правя днес.

Последна редакция: ср, 26 авг 2015, 00:39 от Буря през август

Общи условия

Активация на акаунт