Есента е близо вече, но не спирам да мечтая за мое мъничко човече - 179

• 35 649
  • 751
  •   1
Отговори
# 150
Цвети,стискаме палци! Дано просто по-късно се види бубката на правилното място!
Късмет и на останалите нуждаещи се от него!
Ииии понеже днес ми е точно 7г.с. ръся на богато! Заразявам със спазми,гадене,сънливост и малко запек!  Twisted Evil

# 151
Цвети, и аз стискам палци!!!

# 152
  • Габрово
Цвети и аз стискам палци за грешни съмнения,дано се покаже срамежливото ембрионче в матката  Hug.

# 153
Цвети, стискам палци и аз!   Praynig

# 154
Цвети, стискам палци силно!  Praynig

# 155
  • София

Каквото и да кажат момичетата, изживели извънматочна, че са усещали съм сигурна, че 5-10 мин след като прочетеш ще го усетиш  Tired Все пак както и при нормалната така и при извънматочната - всяка е различна. Дано всичко е наред  Peace

# 156
danger#scorpion@ - в предната тема момичетата, които искаха да са в списъка, ми пращаха лично съобщение с датите, и аз го поствах като наближат за късмет. Сега не знам да продължа ли практиката, защото в другата тема не са имали подобен списък и не искам да го натрапвам, на мен ми е приятно да го водя и е било доста дълга традиция май преди аз да го поема през ноември/декември, но не знам сега какво да правя… Но ако искаш все пак ми прати датите пък вече ще видим какво ще стане Simple Smile

Аз съм ЗА късметлийското списъче Simple Smile

# 157
Цвети, стискам палци всичко да е наред!

# 158
# 159
  • София
Цвети, аз не усещах нищо почти до 20- дневно закъснение. Тогава почнаха адски болки и ме оперираха по спешност. До последно не виждаха ясно къде е. Само една лекарка в Токуда видя 1-2 дни преди операцията. Докато се види пусках ЧХГ на 48 часа и ходех на прегледи. При хормон под 1000 е нормално да не се вижда и при нормална бременност. Стискам палци да е такава  Peace - нормална.

# 160
  • София
Rainy, много си права! Аз затова не искам да й пиша нищо по въпроса, за да не я сугестирам!  При моята извънматочна бях изчела форума, че и чуждите даже, и си приписах дори симптоми, които нямах.
Цвети, в болницата ще те наблюдават! Има ли някакво развитие? Стискам палци дае най-доброто за теб!

# 161
Цвети  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover всичко да е наред.

# 162
Много късмет Цвети  Praynig дано всичко е наред

# 163
Стискам палци всичко да е наред!

# 164
Много бързо пишете, човек не може да ви насмогне Simple Smile Цвети , стискам ти силни палци.

Общи условия

Активация на акаунт