Есента е близо вече, но не спирам да мечтая за мое мъничко човече - 179

• 35 621
  • 751
  •   1
Отговори
# 60
Скрит текст:
На първо място- Йоли няма Хашимото.
На второ място- във въпросния хляб има глутен.
На трето място- всичко, което казваш се споменава в другата тема, но тези неща важат за хора с поставена диагноза Хашимото.
Не четвърто- какаото, като продукт не е вредно, шоколадът е вреден, заради примесите си.
На пето- млечните не винаги са вредни. Препоръчват (За Хашимото) да се изключат и двете, после да се включи първо едното, после другото, организма сам си показва кое му вреди.
Защо подчертавам толкова за Хашимото и гореспоменатото ли? Ами защото всичко, казано до тук, цели да свали Антителата, които при Йоли са в норма.
И отново- това при всеки човек е различно.
Тя има нужда от преразглеждане дозата на тироксина. Но затова- доктор.
Приемам критиката, да права си за това че е за хора с Хавимото. останала съм с впечатление и че Йоли го има. Вероятно заради ТСХ - то.
За хляба зависи на коя фирма е явно - няма да споменавам имена и ме е яд че го хвърлих,преди 4 дни бях взела такъв,само ще кажа че цената му беше 1.60, което трябваше да ме светне че нещо не е наред.
За млечните стига наистина да са млечни а не като повечето които са с растителни масла.
Съжалявам за подвеждането.  Hug

# 61
  • От Луната
Няма хляб без глутен, не и за 1.60 или там за колко. Хляб без глутен от супера почти не може да се купи. И да може той е по 4лв и нагоре. Този който си купувам аз има глутен, но е черен с високо съдържание на лимец. Това обаче не значи че няма набухватели, стабилизатори и какво ли още не. Просто не е бял и има семена. Не го ям защото съм на диета, а защото ми е вкусен! Боже, ако знаете като отида в Слънце и луна се наяждам само с хляб с орехи и пастата с нахут, все и забравям името Simple Smile . От там се зарибих с този вид хляб! Ако искам да е без глутен трябва да си пека хляб, който в последствие ще става за оръжие.
Голди е права, нямам Хашимото, писах в темата за мнение. Имам високо ТСХ, и пия Еуритокс, но дозата не е ОК защото се покачва. Днес установихме че имам и ИР, което е още едно плюсче към графа "чакай"! Адски ми е тъпо, юни пусках хормони и не останаха пари за тези изследвания, а сега пък се налага терапия и какво ли още не! Дразня се на себе си, на мъжа ми и на целия свят! Тъй че май ще се покрия за известно време Sad в дупката ми, взех да свиквам с нея Confused

Последна редакция: ср, 19 авг 2015, 19:34 от y♥♥li

# 62
Съжалявам Йоли. Ясно ми е как се чувстваш. И каквото и да кажа ще е малко , на фона на това което си изживяла и продължаваш да изживяваш. Казвала съм и преди, ВЪЗХИЩАВАМ ТИ СЕ. За борбения дух, и оптимизма.  Hug
За хляба си абсолютно права , че такъв без глутен и други "набухватели" не съществува, за съжаление това е в следствие на модерния ни начин на живот. Сега и храната ни не е такава като преди 50-60 години. Тогава  и такива проблеми не е имало като в съвремието.
Вярна се оказва поговорката : "Човек е това което яде."

Последна редакция: ср, 19 авг 2015, 19:44 от Dimitrichka Krasteva

# 63
  • От Луната
Дима, днес се мразя, може утре да съм по-добре!  Cry

# 64
Йоли   Sad  Hug Hug Hug Hug
Кофеинче - честита ти точица! Много се радвам!  Hug

Осмелявам се да пусна списъчето ни, дори и да решите да отпадне, мислих мислих и реших да го изкарам поне до края. Късмет на НЕчакащите!

babydust7 Късметлийско списъче babydust7
Скрит текст:
lady fortune първи ден 12.07, предполагаема дата на О 25.07, дата на М или тест 08.08 fingerscrossed
Dimitrichka Krasteva първи ден 20.07, предполагаема дата на О 31.07, дата на М или тест 14.08 fingerscrossed
Пъпешче първи ден 14.07, предполагаема дата на О 01.08, дата на М или тест 15.08 fingerscrossed
Queen bee първи ден 18.07, предполагаема дата на О 31.07, дата на М или тест 15.08 fingerscrossed
Solace първи ден 18.07, предполагаема дата на О 01.08, дата на М или тест 15.08 fingerscrossed
Nassie Popova първи ден 18.07, предполагаема дата на О 03.08, дата на М или тест 17.08 fingerscrossed
karina31 първи ден 28.07, предполагаема дата на О 10.08, дата на М или тест 24.08
Danyella първи ден 30.07, предполагаема дата на О 10.08, дата на М или тест 24.08
fl0ri7a първи ден 10.08, предполагаема дата на О 22.08, дата на М или тест 05.09
rosit@ първи ден 05.08, предполагаема дата на О 22.08, дата на М или тест 06.09

# 65
  • Plovdiv, Bulgaria
Здравейте, аз рядко пиша, но редовно чета и следя  Peace
Да се представя и аз, Наси, на 21 години, ММ на 28. Спряхме да се пазим април месец тази година, но без следене на О и БТ. От юли започнах да ги следя, пия ФК от 2 месеца, преди това витамини Центрум, а сега мисля да си взема масло от вечерна иглика заедно с ФК да приемам.  Peace
Този месец не беше нашия, преди 3 дни ми дойде М, но продължаваме с опитите другия месец.  Hug

# 66
  • София

Тази Баба Яжка на първа страница нашето Яже ли е  newsm78

Видях, че сте обсъждали даряването на Я. в предишната тема... лично съм против, поради една причина- ами ако моето дето се срещне с дареното и се залюбят? Няма как да знам и после ...
На роднина - Ок, там ще знаеш какво се случва, но за съжаление на непознат не знам

# 67
  • София
Бе и аз тва се зачудих newsm78

# 68
  • Габрово
Аз пък, ще се въздържа от мнение и за и против съм относно даряването на Я или С така, че.... имам си аргументи които не натежават в ничия полза....
Аз реших да му отпусна края и ви черпя едно узенце.... тамън си сипах  Party
Мммм да попитам как мога да се вклпча в късметлийското списъче  🍀  Thinking

# 69
Записвам се и аз в прекрасната тема  Flutter
Аз съм на 18 ММ на 28 скоро 29 (знам ,че на доста от вас ще ви минат разни мисли през главата относно годините ми ).
Имам две неуспешни бременности .
С първата прокървих и изгубих плода в 6 г.с . С втората се установи ,че няма сърдечна дейност в 9 г.с . Нямам проблрми с ЩЖ . Хетерозиготен носител 4G/5G имам ,предписаха ми АП и неофолик мета . Имах и уреаплазма която излекувах и се надявам именно от нея да се е получавало така ...
Е това е за мен   Laughing
Лека и бебеносна от мен  Peace

# 70
  • Габрово
Записвам се и аз в прекрасната тема  Flutter
Аз съм на 18 ММ на 28 скоро 29 (знам ,че на доста от вас ще ви минат разни мисли през главата относно годините ми ).
Имам две неуспешни бременности .
С първата прокървих и изгубих плода в 6 г.с . С втората се установи ,че няма сърдечна дейност в 9 г.с . Нямам проблрми с ЩЖ . Хетерозиготен носител 4G/5G имам ,предписаха ми АП и неофолик мета . Имах и уреаплазма която излекувах и се надявам именно от нея да се е получавало така ...
Е това е за мен   Laughing
Лека и бебеносна от мен  Peace
Приятно ми е аз няма да те осъдя,т.к бях бременна на 18г и родих на 19г.(има и добри и лоши страни това).
Стискам палци скоро само от любопитство да следиш с надуто коремче темата.

# 71
Здравейте, аз рядко пиша, но редовно чета и следя  Peace
Да се представя и аз, Наси, на 21 години, ММ на 28. Спряхме да се пазим април месец тази година, но без следене на О и БТ. От юли започнах да ги следя, пия ФК от 2 месеца, преди това витамини Центрум, а сега мисля да си взема масло от вечерна иглика заедно с ФК да приемам.  Peace
Този месец не беше нашия, преди 3 дни ми дойде М, но продължаваме с опитите другия месец.  Hug
Ако не си ходила на АГ, пепоръчвам да отидеш за един рутинен преглед - цитонамазка, микро, ехография, просто за да провериш всичко ли си е ОК, без да се вкарваш излишно във филми. Аз лично съм против вземането на вечерна иглика без да имаш нужда от нея. Това, че е билка, не я прави безопасна, ако не знаеш в какво състояние са хормоните ти, не просто може да НЕ помогне, а и да навреди. Мое мнение. Фолиевата и витамините вече няма как да навредят. Успех!

Вече тестовете за О са -, все пак ние с ММ си се обичаме (и без това тея тестове тоя месец ги правя само защото ги имам, не им вярвам особено).

# 72
  • В къщурката на хълма на феите

Тази Баба Яжка на първа страница нашето Яже ли е  newsm78

Видях, че сте обсъждали даряването на Я. в предишната тема... лично съм против, поради една причина- ами ако моето дето се срещне с дареното и се залюбят? Няма как да знам и после ...
На роднина - Ок, там ще знаеш какво се случва, но за съжаление на непознат не знам

точно същата.. Ще си има мъничка мартеничка догодина  Mr. Green

Скитърче няма да успея и този списък да следя, но ти благодаря  Hug
Рок кралицата листериоза изследвана имаш ли?!?

# 73
Добре дошла и от мен ittlerocknrollqueen! Аз също няма да те съдя, моята разлика с ММ е 11 години. Успех с бебеправенето!

Последна редакция: ср, 19 авг 2015, 22:12 от Freya_85

# 74
  • Габрово
Подкрепям Anаdara  Peace
Аз съм за витаминте и по конкретно за комплекса а+е четох положителни отзиви.
Да mecani точно и аз това четох и мисля да пробвам др.М и без това няма да зачена непорочно тоя месец,поне си хванах овуто и ще го подпомогна.

Последна редакция: ср, 19 авг 2015, 21:45 от danger#scorpion@

Общи условия

Активация на акаунт