Есента е близо вече, но не спирам да мечтая за мое мъничко човече - 179

• 35 632
  • 751
  •   1
Отговори
# 75
  • В къщурката на хълма на феите
Вит. А и Е до овулация - после не!

# 76
Да, внасям поправка, за някои витамини също трябва да се внимава.

littlerocknrollqueen, знаеш, че няма кой да те съди, щом това е, което те прави щастлива и това искаш. И моя любим се е родил 10 години преди мен, ама кой го е карал да бърза толкова Crossing Arms

# 77
Скорпионче ,Анадара благодаря ви момичета  Hug

# 78
  • Габрово
Сега моят М е почти колкото мен аз почти на 28г, той на 30г.прясно навършени- агнешко  Mr. Green Но любов да има била съм и с вашите разлики и повече дори  Blush Просто с годинките аз се промених,сега като си помисля примерно в  тинеджърския период да съм с връстник,демек бебе  hahaha нямаше шанс, а сега ММ убав убав пу пу да не му уруки и сериозен, абе всичко което съм искала.  Whistling Станах му циганка.... как го хваля само... Joy
Нека всяка любов независимо от годините успее и обере плода/четата си. Heart Eyes 💗👶💏💗

# 79
  • В сърцето на любимия човек
Меци -мерси за темата   bouquet Само като видях първия списък останах така  Shocked
Йоли - само да те успокоя, че и моята първа контрола беше по-висока, отколкото преди да започна Тироксина. Начев ми вдигна дозата на 50 и ТСХ-то се "закова" около 1.8 независимо от леките стимулации. Вече късия протокол, последвалата бременност и абразио му разказаха играта, ама какво да се прави. Сега съм забременяла с ТСХ 3.3 - изследвах го на 22.07. Овулацията ми е била между 27.07 и 01.08. Онзи ден пусках контрола заедно с ЧХГ и установих, че съм успяла да го сваля за седмица с дозата ми за бременност от 75.и е спаднало до 1.5, така че не му се връзвай много на това ТСХ, то се контролира лесно  Peace

Аз започнах да се чистя  Tired Тотално ми се объркаха хормоните този месец  ooooh! Кървя за втори път за две седмици  Tired Онзи ден Персенска ми каза, че лигавицата е тип М (предовулационна), предполагам от Утрогестана и каза, че не очаква кървене скоро,но явно хормоните ми са се сринали много бързо. Аз се чудех с това жълто тяло каква е тая лигавица и как изобщо ще има овулация, явно организма ми съвсем се ошашка  Tired
Мисля тия месец-два да се пазим, организмът ми трябва да си почине малко. Колкото и да си мислех, че съм млада, силна и мога да се справя, щом имам воля, явно трябва да отстъпя малко.

Впрочем, Меци, снощи прочетох първата книга за атлантите на Алиса Дей - по наивен тийн роман отдавна не бях чела  Joy То не бяха любови, клетви, битки, уж умират, ама после възкръсват, щото тая рИве  Joy Поне секса не беше лош и достойнството му не беше кръстено "колона на мъжествеността" или "морски жезъл"  hahaha Ще трябва да вляза в темата и да си харесам нещо като за попреминали пубертета  Whistling

# 80
  • до едно тепе
Йоли и с ИР се забременява. Верно понякога още една диагноза ти идва в повече, но състоянието се контролира с диета, спорт и лекарства. Е аз 2 деца родих с ИР. А второто и с Хашимото. При мен ИР води до супер нердовен цикъл и вероятно не особено качествени яйцеклетки. И двата пъти забременях с метформин, спазвах диета по време на бременността и нямах проблем с кр. захар изобщо.. Направи си някакъв режим на хранене изключващ сладко и до голяма степен тестени храни. Отдай се на любим спорт или ходи повече пеш и си пий метформина. Дано не ти създава дискомфорт, че се случва понякога. Горе гребена Hug

# 81
danger#scorpion@ - в предната тема момичетата, които искаха да са в списъка, ми пращаха лично съобщение с датите, и аз го поствах като наближат за късмет. Сега не знам да продължа ли практиката, защото в другата тема не са имали подобен списък и не искам да го натрапвам, на мен ми е приятно да го водя и е било доста дълга традиция май преди аз да го поема през ноември/декември, но не знам сега какво да правя… Но ако искаш все пак ми прати датите пък вече ще видим какво ще стане Simple Smile

# 82
  • От Луната
Поспаланче, благодаря. Аз съм с донорска инсеминация. Най-вероятно ще отложим малко. От както започнаха проблемите МЦ ми се скъси с два дни и от 28/9 стана 26/7. Отделно често графиките ми правят връх, абе не си струва да хабя хиляди за кофти Я. Ще видим док какво ще каже, но не искам да рискувам. Просто очаквах поне тсх да е паднало ... Иначе и еуритокса трудно го понавям Sad

# 83
Момичета, разрешавате ли да се запиша вече в общата тема. Не ми е удобно да ви шпионирам, а чета редовно. Пишех в темите на Йоли и Лоли, но реших да не нахалствам защото знам какво е да се бориш, а някой който вече е с корема да те убеждава в това и онова. И сега няма да философствам, но просто не е честно да се крия. За мен с две думи - на 32, ММ също на толкова. Една дъщеря на 6. Миналата година започнахме опитите, след известно време забременях, но в 8 г.с. се оказа "кухо яйце". Благодарение на момичетата от темата за "Кюретаж и забременяване" направих много изследвания, като се установи хетерозигитна мутация по един от изслвдваните алели. Почнах с АП, скоро след това видях и двете черти. Пожелавам на всички да бъдат споходени от щастието на майчинството без значение на години, религия, разбирания и здравословни проблеми. Радвам се с тези, които вече поеха по пътя и стискам палци на останалите.

Последна редакция: чт, 20 авг 2015, 00:06 от malachika

# 84
Меци благодаря за темата!   bouquet

Записвам се ей така да си ви следя Wink

А и да ви напудря малко
 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 85
  • От Луната
malachika  Joy Joy Joy темата на Йоли и Лоли хаха! Искрено ме развесели  hahaha Благодаря! Какво е сегашното Чудо, знае ли се?
Вили, благодаря! Как си?
Сандра, смуквам си прашец ... макар да не се знае за кога е! Wink

# 86
Бърз запис от мен,с извинение,но не ми остава никакво време.Утре ще си ви прочета.Лека вечер.  bouquet
Благодаря за темата. Hug

# 87
  • София

Браво на Яжето, ама как пък съм пропуснала новината.. тя хвалила ли се е или просто ти знаеш?

# 88
Ела и в другата тема и ще разбираш по навреме  Mr. Green

# 89
  • Габрово
Добро утро и от мен, днес ми е почивен ден  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт