Есента е близо вече, но не спирам да мечтая за мое мъничко човече - 179

• 35 635
  • 751
  •   1
Отговори
# 90
  • София
danger#scorpion@ - в предната тема момичетата, които искаха да са в списъка, ми пращаха лично съобщение с датите, и аз го поствах като наближат за късмет. Сега не знам да продължа ли практиката, защото в другата тема не са имали подобен списък и не искам да го натрапвам, на мен ми е приятно да го водя и е било доста дълга традиция май преди аз да го поема през ноември/декември, но не знам сега какво да правя… Но ако искаш все пак ми прати датите пък вече ще видим какво ще стане Simple Smile

Да,какво стана с късметлийското списъче? Беше много хубава традиция започната от един прекрасен човек.
Даваше прегледност кой в кой етап от цикъла е, на кой стискаме палци. Не виждам причина да не се продължи?   bouquet

# 91
И аз съм за продължаване на традицията с "късметлийското списъче" Peace

# 92
  • София
Аз също съм за продължаването на късметлийското списъче.  Peace

# 93
  • От Луната
Пънче, вчера от тел. съм пропуснала коментара ти! Благодаря ти, аз го усещах че не е в ред, но надеждата ... мамицата и, заради нея страдам най-много. Хем си викам, сега знам какво ще излезе и като го видя на хартия и пак ми става гадно! Е, луда глава съм аз! За ИР ще ходя септември, мислех да си самоназнача 50мг ама викам да не рискувам, че док ще се ядоса! Освен това искам да си изпрося и обременяване с глюкоза, хром и там още някакви добавки Simple Smile. Абе минавам на пържоли, а не обичам месо Sad
Скитър, и аз искам късметлийския списък да остане! Така поне знам на кой да стискам палци ... аз сега не "вися" там, ама като дойде време се включвам! Освен това толкова години го пазим като традиция Simple Smile, хубаво е да си остане!

# 94
Радвам се и в такъв случай ето го с новите дати, няколко момичета ми пратиха на лични снощи и днес. Но наистина махнах успелите, както споменах преди, че наистина ако добавя всички имена след сливането на темата ще стане страшно дълъг. Имам ги архивирани, така че ако се реши нещо веднага мога да добавя.

За тези, които искат да се включат в списъчето - пращайте ми най-добре на лично датите на последната М, предполагаемата О и датата на евентуалната бъдеща М, за която естествено ние ще стискаме палци да не дойде Simple Smile 

babydust7 Късметлийско списъче babydust7
Скрит текст:
lady fortune първи ден 12.07, предполагаема дата на О 25.07, дата на М или тест 08.08 fingerscrossed
Dimitrichka Krasteva първи ден 20.07, предполагаема дата на О 31.07, дата на М или тест 14.08 fingerscrossed
Queen bee първи ден 18.07, предполагаема дата на О 31.07, дата на М или тест 15.08 fingerscrossed
Solace първи ден 18.07, предполагаема дата на О 01.08, дата на М или тест 15.08 fingerscrossed
karina31 първи ден 28.07, предполагаема дата на О 10.08, дата на М или тест 24.08
Danyella първи ден 30.07, предполагаема дата на О 10.08, дата на М или тест 24.08
danger#scorpion@ първи ден 30.07, предполагаема дата на О 18.08, дата на М или тест 30.08
R_N първи ден 29.07, предполагаема дата на О 16-17.08, дата на М или тест 02.09
fl0ri7a първи ден 10.08, предполагаема дата на О 22.08, дата на М или тест 05.09
rosit@ първи ден 05.08, предполагаема дата на О 22.08, дата на М или тест 06.09
Kasmetliyka първи ден 16.08, предполагаема дата на О 29.08, дата на М или тест 13.09
Пъпешче първи ден 20.08, предполагаема дата на О 07.09, дата на М или тест 24.09

# 95
  • София

Трябва май да наглеждам и мамешката тема  Mr. Green Но по традиция аз както винаги съм неразбрала  Crazy

# 96
хм, липсва постът ми от вчера.. не, че беше нещо важно, ама

# 97
  • Враца
Привет Simple Smile

Йоли,
излизай скоро от дупката!  Hug И да ти дам едно предложение, което харесах за себе си. Понеже гледам и аз ако мога да огранича сладкото и освен да прегреша с някой следолед в жегите започнах да хапвам фурми със сусамов тахан. Много ми е вкусно, задоволява ми глада за сладко, а е и много полезно. Вадя си една фурма, мазвам отгоре с таханче, отхапвам, пак си мазвам, пак хапвам и така мога да ги докарами до 10 фурми, ама се спирам към 4-5. хахаха Правила съм си и бонбони като нарежа на дребно фурми, смеля в чопъра сурови ядки, сушени плодове, малко мед, тахан, правя топчета и половината овалвам в какао, а другата половина в кокосови стърготини. Става много вкусно. Simple Smile

Още нещо сякаш щях да пиша, но забравих, хахха, хайде лек и успешен ден на всички!  Hug

# 98
Фери, чудесна идея, надявам се, силно реализирана в мойта къща през почивните дни.

Видях лентичката ти- Кристиян сигурно е сина ти, който има РД.
Да е здрав и палав и да те прави много щастлива.

# 99
  • София
Трябва да се внимава с фурмите, доста често са заливани с глюкозен сироп. Като цяло при ИР не се препоръчват сушените плодове. Naughty

Радвам се да видя списъчето отново. Wink

# 100
Йоли, Дими, да се включа и аз за хляба - освен в "Слънце и Луна", истински хляб с квас взимам от хлебна къща "Надежко" (намира се в парка Гео Милев, до църквата Св. Троица, София), а понякога от "Пекарната" (срещу СМГ, на Васил Левски, много близо до Сточна гара). За момичетата от Стара Загора - препоръчвам Майстор Богдан - преди време ни караха оттам, но вече доставките за София спряха, хлябът беше невероятен, с жив закваска и много вкусен. Килограм истински хляб излиза към 5-6 лв, един самун излиза към 2.5-3 лв., ако е от пшеница/ръж и малко повече, ако е от лимец или спелта. Идеята да се яде хляб с жива закваска е, че готовата химически произведена мая е много вредна - образува слуз в стомаха, натрупват се отрови, получават се проблеми. Така че хляб за лев и нещо може да бъде вреден.

Иначе в гореспоменатите фурни имат и гризини от такова тесто и други вкусни и здравословни разядки.

Йоли,две мои познати забременяха с ИР, така че въобще не се депресирай от това!

# 101
Маята няма особено отношение към глутена в хляба  newsm78 Иначе, квас и хляб може да се правят лесно в домашни условия, поне си сигурен какво ядеш, купешките здравословни хлябове са в голямата си част боя и подобрители.

# 102
Естлар, права си, просто исках да дам пример за добър хляб. Иначе вариантът квасен хляб с лимец е най-добър за момичетата с Хашимото, защото ако е истински, в него почти няма глутен.

# 103
По повод хляба, ето нещо интересно, простете за спама
http://www.manager.bg/%D0%B1%D1%8A%D0%BB%D0%B3%D0%B0%D1%80%D0%B8 … D1%81%D0%BA%D0%BE

# 104
Bananarama, точно този хляб съм яла, прекрасен е! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт