Есента е близо вече, но не спирам да мечтая за мое мъничко човече - 179

• 35 647
  • 751
  •   1
Отговори
# 120
Аз през телефона не виждам лентички.
Живо и здраво да е детето, и мноооого да ги радва!
Да, през телефона и аз не виждам лентичките, а и да ги виждам не винаги им обръщам внимание!
Да е жив и здрав рожденника на мама  Феери!  bouquet

# 121
И аз през телефона не ги виждам лентичките. Феери, да ти е живо и здраво детенцето и да ти напълни живота със щастие и радост!   bouquet Heart Eyes Hug

# 122
Там е работата че аз никак не ги виждам, не само през телефона ами и сега с компа.

Честито на щастливата мама Феери , да Ви е здрав  рожденика и много да Ви радва.   bouquet  nbirthday newsm67

# 123
Sigma, не можах да проверя на сайта на Панацея. Ще звънна  Hug

Феери, честит празник   bouquet

# 124
Мецани, благодаря за прекрасната тема  bouquet Докато дочета старата вие сте преполовили новата - ами и половин ден да прекарвам пред компа пак не мога да ви догоня ooooh!
Съжалявам,че нямам време (и нет, та ползвам от телефона - бавен естествено #Cussing out) да пиша повече - следващия път ще се реванширам.
Скийтър,
Скрит текст:
  ако списъка остава (за което силно се надявам) да дам дати - М-18,08, О-31,08, Б-14,09 Mr. Green
Обсъждали сте даряването - бих го направила с удоволствие, но съм далеч над възрастта (да не говорим за липсата на деца), та не отговарям на условията... то и кръвта ми не щат, а уж била рядка Crossing Arms
Започвам този цикъл с намерението последно да се тъпча с химии, ако е неуспешно ще видим... почивка, размисъл и може би... ново куче Tired
Да е здрав и палав рожденика на Феери  bouquet

# 125
  • София
Жив и здрав да е рожденника и много да радва мама и тати, а те да го слушат Simple Smile

# 126
lady fortune, Hug, няма да се отказваш, все нещо ще се измисли, ще бъдеш мама!

# 127
  • Варна
Влизам само да кажа на всички, че ви следя и чакам двете чертички на всички ви... Бременните - и вас ви вижда Big Kali...
А за доказателство, че съм Big, съм качила в албума ни обещаната снимка на корем в 16-та седмица. Особена разлика с този на Весето в 28-ма не виждам. Да не кажа никаква.
Успех на всички!   bouquet

# 128
И аз съм през телефона и лентички не виждам.
Да й е живо и здраво детенцето!

# 129
Ами албума как ще го разделим  newsm78
Калино, такъв тумбак имах в 31 седмица  Laughing

# 130
Здравейте, момичета   bouquet

Има доста отчетни теми, дано да съм нацелила правилната Simple Smile Присъединявам се към вас след 2+ години опити. В понеделник имах зацапване точно на датата на МЦ и отрицателен тест, вече бях отписала нещата. Но вчера сутринта ми прилоша и ми се гадеше, не знам защо реших да се тествам пак и EFP А днес имах час за преглед с идеята вече да се насочваме към асистирана репродукция. Уви нищо не се видя на УЗ и сега чакам до следващата седмица. Ще си изгриза ноктите от чакане, не смея да се зарадвам още.

И освен всичко точно около датата на имплантацията бях настинала.. и в просъница изпих един аспирин Ц без да се замисля  Confused. И май не трябва да чета повече нищо до следващия преглед, тъкмо прочетох в една закована тема: "И един съвет от мен: Пазете се от простуди!!! Причината за моята извънматочна се оказа спазъм на тръбата. Той пък е причинен от простуда с източник къпане в студената морска вода  Confused"

Седя си на бюрото и аха-аха да се разцивря, ако с моето висене в морето прецакам единствения ни успешен опит  Cry

# 131
Ако четеш и вземаш за чиста монета всичко, което видиш във форума или в Интернет, няма да ти е лесно. От личен опит казвам  Peace

Иначе темата не е отчетна, тук е за тези, които искат да забременеят, не за тези, които са успели. Това е разделът "Искам бебе", ти си реално за "Бременни: Simple Smile И тихичко честито!

# 132
  • Габрово
Честит рожденик на Феери, здрав и голям да расте.
Фифи Перото привет Hug само няма да се шашкаш, тихичко честито и по-малко с четенето, тука може никога няма да те наплашим или засилим в някоя посока.   bouquet

# 133
Ми аз още се броя в "искам бебе".. много се ошашках днес. Благодаря ви момичета   bouquet

# 134
  • Варна
Калино, такъв тумбак имах в 31 седмица  Laughing

Ми аз като ви разправям... Чак се чудя дали е нормално чак пък толкова...  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт