Само към любовниците - настоящи, бивши или бъдещи :)

• 111 739
  • 1 660
  •   1
Отговори
# 165
Да бе, представяш ли си, съпругата да е тигрица, а той тайно да има фетиш към талпите и умрелите риби:)
rotfImao rotfImao
Е, те това ще е ново жУвотно в редиците на неверниците......     Mr. Green
САмо дано не си пада по некрофилията.     Laughing    Че да не "пишем" втори вариант на "Психо".  

Законната не го кефи.
А защо те крие, защо стои с нея?

# 166
Законната не го кефи. Хората с времето се развиват, променят, започват да се интересуват от нови неща; един едни, друг други.

Е, явно все още се интересуват да имат някаква брачна общност. Щото то хората не се събират заради хобитата си или идеите си.

# 167
Законната не го кефи.

А може и той нея вече да не кефи. Този вариант хрумвал ли ти е?  Simple Smile

# 168
Чудя се какво ли стана с оня "дъх на череши" ли, на вишни ли беше? Thinking Там също имаше едни пеперуди и други насекоми, не знам дали накрая не се видоизмениха в друга флора и фауна. Няма да се учудя, ако дъхът на вкиснати джанки вече преобладава или направо е станал нетърпим.

И още се чудя с какво ви е виновна хубавата мусака? newsm78

А иначе има редки случаи и на щастлив край за любовницата: до нас един чичко има около 15 години любов с една вдовица (която въобще не криеше, но жена му една захлупена от село, търпеше), изчака да пораснат двете му дъщери и да му родят внуци, после остави апартамента на бившата, събра се с вдовицата и доотгледа и нейните две дъщери, а сега - нейните внуци.
Ама дали и Лошотийката ще е навита да изчака своя чичко-паричко да стане дядо, че после да спре да се нервира как той говори на "законната" по телефона? Нещо не ми се вярва, неудовлетворението ясно прозира под героическите й пози. Лошичке, никой от този форум не чувства нищо от твоята болка, от твоето разочарование, от твоето раздразнение. Всички ти гледат сеира, най-много някой да те съжали. Не вярвай и на Камъчка, която твърди, че имала история с щастлив край. Аз помня как виеше като ранено животно от болката, която й беше причинил нейният таен принц. Радвам се, че е намерила сили да й обърне гръб и да се радва на детето си пълноценно.

Наличието на любовница е оправдано само ако съпругата знае и е съгласна; и ако любовницата си има друг любовник, който може да ползва, докато титулярът е зает. Но всичко това не може да стане, ако има чувства. Вариантът някой да се прави на султан, а да се крие като плъх (и то с години), е гнусен, та гнусен! И толкова по-зле за жените, дето се навиват на такава игра - да си теглят последиците и да нямат много много претенции, сами си го постилат.

Последна редакция: чт, 20 авг 2015, 18:03 от Анонимен

# 169
  • Gotham City
На вкус на цвет товарища нет. Кто любит попа, кто попадью, кто попову дочку. Simple Smile

В българския форум, мненията на български, моля.

А ти очакваше ли той да ти каже "А много си ме кефи жена ми, обичам си я, ама тебе само те чу*ам"?
Много ясно, че ще каже, че не го кефи  Wink

# 170
На вкус на цвет товарища нет. Кто любит попа, кто попадью, кто попову дочку. Simple Smile

А ти очакваше ли той да ти каже "А много си ме кефи жена ми, обичам си я, ама тебе само те чу*ам"?
Е, и аз назад писах, че едва ли е чак такъв простак, та направо да й изцепи:"МноУ си готина, моме, штЪ чукам до откат и докЪт ми писнИ от теб!" 
Естествено, че ще й сваля звезди, как иначе да я вкара в леглото....Коя би се навила да е любовница, ако чува:"Много обичам жена си, не мога да си простя, ако децата ми страдат, хубаво е у дома, ама ми е мааалко доскучало, та ти би свършила чудесна работа откъм малко разнообразие!"    Laughing
Всяка любовница има въпиющата нужда да вярва, че пепелянката в къщи е гадна дебела мърморана и мъжът не може да я гледа.Иначе как да се чувства важна, сравнена с пазената и уважавана Законна жена?!

Апропо, Лошата почти във всеки пост използва термина "законна".Това, по психо-ла-ла-лайките не значи ли, че копнее за това?     Mr. Green

# 171
Чудя се какво ли стана с оня "дъх на череши" ли, на вишни ли беше? Thinking Там също имаше едни пеперуди и други насекоми, не знам дали накрая не се видоизмениха в друга флора и фауна. Няма да се учудя, ако дъхът на вкиснати джанки вече преобладава или направо е станал нетърпим.

И още се чудя с какво ви е виновна хубавата мусака? newsm78

А иначе има редки случаи и на щастлив край за любовницата: до нас един чичко има около 15 години любов с една вдовица (която въобще не криеше, но жена му една захлупена от село, търпеше), изчака да пораснат двете му дъщери и да му родят внуци, после остави апартамента на бившата, събра се с вдовицата и доотгледа и нейните две дъщери, а сега - нейните внуци.
Ама дали и Лошотийката ще е навита да изчака своя чичко-паричко да стане дядо, че после да спре да се нервира как той говори на "законната" по телефона? Нещо не ми се вярва, неудовлетворението ясно прозира под героическите й пози. Лошичке, никой от този форум не чувства нищо от твоята болка, от твоето разочарование, от твоето раздразнение. Всички ти гледат сеира, най-много някой да те съжали. Не вярвай и на Камъчка, която твърди, че имала история с щастлив край. Аз помня как виеше като ранено животно от болката, която й беше причинил нейният таен принц. Радвам се, че е намерила сили да й обърне гръб и да се радва на детето си пълноценно.

Наличието на любовница е оправдано само ако съпругата знае и е съгласна; и ако любовницата си има друг любовник, който може да ползва, докато титулярът е зает. Но всичко това не може да стане, ако има чувства. Вариантът някой да се прави на султан, а да се крие като плъх (и то с години), е гнусен, та гнусен! И толкова по-зле за жените, дето се навиват на такава игра - да си теглят последиците и да нямат много много претенции, сами си го постилат.

Те са от старото поколение, дори и любовниците им са по-отдадени, отколкото законните съпрузи днес.

Днес всичко е сега-веднага-докато е прекрасно. Никоя няма да иска бабешки романси, всички искат стилна афера сега, докато може всички да им завиждат...

# 172
  • Gotham City

Е, и аз назад писах, че едва ли е чак такъв простак, та направо да й изцепи:"МноУ си готина, моме, штЪ чукам до откат и докЪт ми писнИ от теб!"  
Естествено, че ще й сваля звезди, как иначе да я вкара в леглото....Коя би се навила да е любовница, ако чува:"Много обичам жена си, не мога да си простя, ако децата ми страдат, хубаво е у дома, ама ми е мааалко доскучало, та ти би свършила чудесна работа откъм малко разнообразие!"    Laughing
Всяка любовница има въпиющата нужда да вярва, че пепелянката в къщи е гадна дебела мърморана и мъжът не може да я гледа.Иначе как да се чувства важна, сравнена с пазената и уважавана Законна жена?!

Апропо, Лошата почти във всеки пост използва термина "законна".Това, по психо-ла-ла-лайките не значи ли, че копнее за това?     Mr. Green

И да не забравяме, че "законната свиня" е само една готвачка, дето прави мусака. А лошата не се замисля, че има съпруги по-добри в леглото, отколкото в кухнята  Mr. Green от опит го казвам, мусаката все не ми се получава  hahaha

А това, че ползва все "законната", да, би трябвало, ама Лошата е различна от всички стъпвали по земята до сега Mr. Green

# 173
Интересно ми е дразни ли ви фактът, че когато е при вас и се обади съпругата му, той спокойно във ваше присъствие разговаря с нея (не казвам мило, но без притеснение отговаря на зададените му въпроси) и съответно ако се наложи вие, дори и по негова молба, да се обадите по телефона и законната е там, той се държи меко казано неадекватно, задава излишни въпроси, отговаря на незададени му въпроси и в крайна сметка колкото и да е важно, не си е струвало въобще обаждането. Очевидно е, че го е страх да не го изхваща законната радост, но фактът че във ваше присъствие е спокоен прави ли вас спокойни, че всъщност ви има доверие или е само повод да смятате, че вие не сте важна въобще?

Изобщо не трябва да обръщаш внимание на тези неща. Направо даже се чудя как изобщо се замисляш за такива работи, не само защото отговорът е очевиден, а просто защото е излишно да си разваляш кефа с подобни дребнавости.  Ако в твое присъствие е спокоен, да няма от какво ти да си неспокойна. Въобще ако се чувствате добре заедно се наслаждавай максимално на това, хич не обръщай внимание на подробности, които са излишни даже.

# 174
Лошичке, както не го кефи жена му, ако му сервира един любовник, дали ще му е все едно? Ами ако и ти  решиш да се "разнообразиш", дали ще ти даде същото право като на себе си? Щото и тебе сигурно не те задоволява на 100% във всичко, все има някой кусур. Ако е супер в леглото и ходи на опера, може пък да не споделя страстта ти по скачане с парашут или да не е рус примерно. И ти имаш права, нали така?

Последна редакция: чт, 20 авг 2015, 19:10 от Анонимен

# 175
  • Gotham City
Лошичке, както не го кефи жена му, ако му сервира един любовник, дали ще му е все едно? Ами ако и ти  решиш да се "разнообразиш", дали ще ти даде същото право като на себе си? Щото и тебе сигурно не те задоволява на 100% във всичко, все има някой кусур. Ако е супер в леглото и ходи на опера, може пък да не споделя страстта ти по скачане с парашут или да не е рус примерно. И ти имаш права, нали така?

Рязко ще забрави и за Лошичката и за всички такива подобни тогава  Peace

# 176
Ще ви кажа притесненията на авторката. Две години не са много време, но достатъчно дълъг период да поопознаеш някой, да понаучиш елементарните му навици, секса вече да не е със същата страст, като в началото, пламенният поглед, лекичко да е поугаснал и лошичка вече да се е превърнала в поредното ежедневие на въпросният. Той е чичко паричко а тя освен всичко останало е и с две години по-дърта. Определено има за какво да се притеснява. Притесненията и обаче не трябва да са в посока съпругата, а в посока, коя още по-млада и свежа оправя. Както каза една известна: Изтече ти мандата  Mr. Green Това и е проблема.
Иначе глобално погледнато картинката според мен е следната. Законната се спомена, че не готви, вероятно и деца не гледа, а ако се досеща и за лошата залагам на 101% че баткото във фитнеса и помага повече с тренировките от обикновеното. Чичко паричко също е намерил свежо ранообразие, което вече се е позахабило и ще търси нещо още по-ново и свежо. Някой, някъде гледа на някой децата. Ама нали има пари и всеки е поел по своите си интереси. С две думи всички са ок. С изключение на лошата де. На нея и изтича мандата.  Whistling

# 177
  • Ямбол
Имам чувството, че камъчка само дебне в ъгъла на форума някой да пусне тема за любовниците и да се появи гордо.
Явно го чувства като призвание.

С орлите ли ще живее Лошата, че си губи времето с някакъв мухльо или никой не ѝ връзва та се е залепила там, където е поддало?

# 178
  • София
Много си права в сучая, Лиляно моме!

# 179
  • при късмета
Стига сте се карали на авторката, че като гледам от колко високо ще падне, че два пъти ще й се завие свят, докато пада и като вече е на земята, че чак жал ми става за нея

Общи условия

Активация на акаунт