Само към любовниците - настоящи, бивши или бъдещи :)

• 111 810
  • 1 660
  •   1
Отговори
# 150
Ами дразнех се, не само за телефона, но и за много други неща. И разбрах, че няма на какво да се дразня...

# 151
И аз Simple Smile
Добре, че ме нападнаха.
Наистина няма на какво да се дразня.

# 152
  • София
"Не съществува по-добро средство, за да се опази индивида от обезличаване, от притежаването на някаква тайна, която той желае или е длъжен да опази."
Карл Юнг

Специално за изпитващата, много сте смешна госпожо - не гълтам, не съм екзотична, правя неща (в секса) само които харесвам.
И понеже съм традиционалистка както стана ясно, Наздравицата в Травиата ми е любима Simple Smile, а и е актуална по темата.
Не гълташ!? Пък по-горе защо раздава съвети в стил "вещи в занаята", пък и нали нямаш деца  Joy

# 153
Дразнещо е само оплитането в лъжи - и в житието и във форумието Sunglasses
Айде и аз да се отчета с нещо любимо http://vbox7.com/play:e66eff18

# 154
Ма как може любовницата да не гълта:)

# 155
 Може пък съпругата да гълта и да търси разнообразие, човека.

# 156
Да бе, представяш ли си, съпругата да е тигрица, а той тайно да има фетиш към талпите и умрелите риби:)

# 157
Може и съпругата да не обича опера.  ooooh! И да си търси компания. Сексът не е важен, от Марс ли идвате.  Mr. Green

# 158
Ужас, сега, когато някоя съпруга се оплаче, че май и изневеряват, към съветите да си купи секси бельо, да отиде на фризьор, да е интересна, лъчезарна и немрънкаща, да създава уют, да работи и да е независима, да се обезкосмява ежеминутно, да прави разтърсващ секс и извънземна мусака, току що се добави и харесването на опера. Имайте малко милост!  Simple Smile

# 159
И какво излезе сега? Любовницата не е екзотична, не гълта, традиционалистка е в секса. Но пък обича културни мероприятия - опера, кино, театър. Мале, как ми олекна.  newsm44 Моят не обича опера.  smile3534
 rotfImbo rotfImbo

# 160
Loshata, А каква е неговата версиа? Защо кръшка?

# 161
Законната не го кефи. Хората с времето се развиват, променят, започват да се интересуват от нови неща; един едни, друг други.

# 162
  • София
А стои при нея, защото ... ?

- децата ще се разстроят
- малко е лудичка и може да си посегне
- жал му е за нея

...  Sunglasses

# 163
А стои при нея, защото ... ?

- децата ще се разстроят
- малко е лудичка и може да си посегне
- жал му е за нея

...  Sunglasses

О, има и други вървежни версии - една от най-сладките е - имаме общ бизнес и финансите силно ще пострадат при развод  Whistling

# 164
  • София
Законната не го кефи. Хората с времето се развиват, променят, започват да се интересуват от нови неща; един едни, друг други.

То е ясно, че не го кефи изцяло, щом кръшка с теб, но замисли се - човек, ако нещо крайно не го кефи - първо се развежда, после търси друго. Очевидно, ти си му за разтуха, което няма лошо. Само да няма след някой и друг месец тема за разбити сърца

Общи условия

Активация на акаунт