Само към любовниците - настоящи, бивши или бъдещи :)

• 111 748
  • 1 660
  •   1
Отговори
# 135
Тук ситуацията стана "Защо биете негрите?". Grinning

Лоша, не мисля, че на някой тук му пука за драмите, които изживяваш, самобичуванията ти, одата за невинната аз и т.н.

Иначе мерси, че ни светна, че Животът и Любовта не са като по филмите и романите. Laughing

# 136
  • Gotham City
Замисли се по-добре за себе си и искаш ли такова бъдеще, в което сега не вярваш и коментираш иронично. Нас, обичаните законни не ни мисли, за щастие моя мъже не е от тези беззащитните, дето лакомиите ги отмъкват, благодаря на родителите му за което. Възпитанието има значение  Peace

Не зная на колко години си, няма и значение, но е очевидно, че не си във възраст, в която да си се хванала като удавник за сламка, за този господин. Намери си щастието с някой свободен, предполагам ще ти е по-добре.

И да пиша, като бивша любовница, с разликата, че при нас, той беше обвързан сериозно с едно момиче, няколко години бяха заедно, аз не знаех за нея, но тя разбра за мен, поговорихме, аз прекратих с него, не след дълго и тя. Такива мъже не заслужават нищо  Rolling Eyes

# 137
  • София
А сега ще си посипя главата с пепел, ще отида да се самобичувам, ще поема по Камино, ще страдам, ще плача и дано получа опрощение. От вас любими законни жени (любими казвам, щото ви обичат мъжете ви), а аз ще се мъча заради всички тези, които гадно се възползват от беззащитните ви мъже. Горко на мен, простото парче. Добре че споделих, да ми светне колко трае вечната любов, ами вечно, слагаш подписа и тя става вечна.

Не ти се получи опита да си оригинална, по-скоро си отчаяна.  Peace

Нито си първата, нито ще си последната, нито си открила топлата вода, нито си различна.

Всъщност получи много полезни съвети от жени, които са били и от двете страни на уравнението, но ти толкова се пънеш да докажеш (на себе си), че си различна, уникална, единствена, неповторима, че темата заприлича на "кой е по-по-по най"

# 138
А сега ще си посипя главата с пепел, ще отида да се самобичувам, ще поема по Камино, ще страдам, ще плача и дано получа опрощение.

Никой не иска да се самобичуваш и да си посипваш главата с пепел. Но да пускаш тема, че от две години имаш връзка с женен и да плачеш "той защо не говори мило с мен, когато е в присъствието на жена си" и да очакваш да ти бършем сълзите е глупаво. Прошка дано получиш от детето ти. При него водиш женения си любовник, в собствения ти дом.

# 139
Лошата,  много избирателно лошо прескачаш...и подскачаш също  Laughing Как пропусна в отговора си поста на Dara88 , направо ми ставаш сладка  Laughing

# 140
момичето е напред с материала Wink
мен на опера не са ме водили smile3518 newsm45

Пфуу, минала си се....     Joy   Другия път гледай портфейла, в негооо, в него е истината...виж Лошата как знае и веднага фиксира момента, когато мъжа си вади портфейла....     Mr. Green

Абе, водили са я. Водили са я да свири на Вълшебната флейта. Пък може и да са я водили. Изпитен въпрос: имената на поне три любими арии, мъжки или женски.

И не се гордей много със сексуалната екзотика, която владееш. Не е чак толкова екзотична и невиждана, обаче ти я приемаш насериозно, хабиш се и явно правиш неща, които не ти харесват, само и само да покажеш висока техничност. Иначе нямаше да смяташ гълтането за мега-невероятен акт, присъщ само на смелите любовници.

# 141

Моля, моля. Виждам, че ме разбра.

# 142
"Не съществува по-добро средство, за да се опази индивида от обезличаване, от притежаването на някаква тайна, която той желае или е длъжен да опази."
Карл Юнг

Специално за изпитващата, много сте смешна госпожо - не гълтам, не съм екзотична, правя неща (в секса) само които харесвам.
И понеже съм традиционалистка както стана ясно, Наздравицата в Травиата ми е любима Simple Smile, а и е актуална по темата.

# 143
"Не съществува по-добро средство, за да се опази индивида от обезличаване, от притежаването на някаква тайна, която той желае или е длъжен да опази."
Карл Юнг

Ама как тайна, то цял форум вече знае Whistling .

Пък и сама казваш, че обикаляте обществени места с любовника ти.

# 144
На мен пък ми е любима Casta Diva от Норма. И тя е по темата, общо взето...

И какво сега, екзотична ли си или не? Интересно ми е също любовницата има ли право да я боли глава и да отказва, или само вещицата у дома я боли глава и отказва?

# 145
  Оставете жената бе, едва ли става въпрос за мъжа на някоя от вас.

Да се отчета с квартета от Риголето.

# 146
  • Deutschland
В обкръжението ми има следният случай. Той е ерген, тя е омъжена с деца и внуци и много по-възрастна от него. Той е на висок пост в държавната администрация, тя обикновена женица, била домакиня цял живот. Той изглежда като модел от корица на списание, тя  Sick Sick  Години наред са заедно вече. Той заряза бременната си приятелка заради лелката, момичето до ден днешен гледа сама детето си без негова помощ, защото той е с оная. Нито ще се съберат, нито ще се разделят,а нараниха страшно много хора с тази връзка която е просто секс / уж/. Никой от познатите му не разбира какво намира в тази жена, но той не спира да я търси и да има нужда от нея

# 147
 Ами то никой не разбира и какво намира Джон Ленън в Йоко Оно...

# 148
"Той е на висок пост в държавната администрация"

Съвет на Бенджамин Франклин към младежите с уклон към държавнически живот: "Намирайте си възрастни любовници, те са по-дискретни, не забременяват и могат да дадат хубави житейски съвети на младия мъж."

# 149
На вкус на цвет товарища нет. Кто любит попа, кто попадью, кто попову дочку. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт