Само към любовниците - настоящи, бивши или бъдещи :)

• 111 705
  • 1 660
  •   1
Отговори
# 195
Законната не го кефи. Хората с времето се развиват, променят, започват да се интересуват от нови неща; един едни, друг други.

Ами според мен много си го кефи законната,иначе защо ще е с нея а не с теб,замисляла ли си се.Аз имам познати които кръшкат редовно на съпругите  си,и няма да повярваш какви абсурдни оправдания имат.

# 196
Ще каже човек, че няма на света мъже, които се съблазняват с пица и паста примерно, а мусака мразят. А има и такива, които разни готвещи лели не ги впечатляват, да не повярваш!

Пицата и пастата не са ли баш италианския домакинско-лелински еквивалент на мусаката:)

Иначе ме кефи как се върти палачинката: ако "законната" готви, то любовницата за престиж не трябва да може и яйце да свари. Ако "оная" е с вързани ръце в кухнята, то любовницата ще прави омар термидор със затворени очи:)

# 197
  Абе кой ходи при любовницата си да яде, не се излагайте.

# 198
Ами този, на когото жена му не готви.  Laughing

# 199
Законната не го кефи. Хората с времето се развиват, променят, започват да се интересуват от нови неща; един едни, друг други.

Ами според мен много си го кефи законната,иначе защо ще е с нея а не с теб,замисляла ли си се.Аз имам познати които кръшкат редовно на съпругите  си,и няма да повярваш какви абсурдни оправдания имат.

Е, като го кефи толкова много законната какво дири при любовницата?

# 200
Ти ако обожаваш пържоли, сутрин, обед и вечер само пържоли ли ядеш?
Разнообразява се човекът, търси тръпката, да му поизлъскат егото, да му помогнат да преодолее кризата на средната възраст, да си докаже сам на себе си, че още го бива в леглото... Може и въпрос на стандарт да е - ако всички около него са си завъдили любовници, той да не е по-долу от тях, а?
Пък може жена му просто да не обича опера...  Thinking

# 201
  На любовта не и трябва нито ядене, нито пиене, тя трябва да се държи винаги   в полугладно състояние.

Ще се наяде, ще се напие, и накрая ще вземе да заспи пред телевизора, това любовник ли е?

# 202
Е, той води жена си по ресторанти и барове, любовницата само на опера и театър.  Peace

# 203
Аз обаче почвам да пресмятам кое е по-изгодно: мъжът да води любовницата насам и натам или просто да й купи едно малко чаровно апартаментче. Второто може да излезе по-изгодно, а и да предотврати шантаж и недоволство, когато всичко свърши. Та така, гледа колко ще дава за любовница на месец, вижда дали има подобна вноска по кредит и купува. Женичката му прави второ домакинство, имат си терен, драма няма.

Китайците така правят, с "втора съпруга". Само че накрая и апартаментът е на тяхно име, щото си е инвестиция.

# 204
Ти ако обожаваш пържоли, сутрин, обед и вечер само пържоли ли ядеш?
Разнообразява се човекът, търси тръпката, да му поизлъскат егото, да му помогнат да преодолее кризата на средната възраст, да си докаже сам на себе си, че още го бива в леглото... Може и въпрос на стандарт да е - ако всички около него са си завъдили любовници, той да не е по-долу от тях, а?
Пък може жена му просто да не обича опера...  Thinking

Да де разнообразява се именно, което означава, че старата пържола вкъщи е последното, за което ще се сети като огладнее. Може и гладен да стои, защото както сама си написала сутрин, обед, следобед, че и вечер едно и също нещо втръсва, което означава, че не го кефят домашните пържоли.

Цитат
На любовта не и трябва нито ядене, нито пиене, тя трябва да се държи винаги   в полугладно състояние.

Ще се наяде, ще се напие, и накрая ще вземе да заспи пред телевизора, това любовник ли е?

Точно. Какъв любовник, това на съпруг прилича.

# 205
Да, бе, точно така правят, апартаменти купуват на любовницата. И после докато се изплати този апартамент, все с тази любовница.
И любовницата готви, готви...

# 206
  • Другата България
Скрит текст:
Кофтито е, че най-вероятно той идва в нейното жилище, където е и детето ѝ, за да се виждат и да правят секс. Просто повечето български мачовци, които са женени и имат любовници, няма как да скрият разход за любовно гнезденце или за хотел 2-3 седмично от погледа на законната съпруга. Трябва да си с добри финансови възможности и съпругата да няма контрол върху всички средства, за да можеш да си позволиш 2-3 пъти седмично да даваш по любовницата поне 50 лева за хотел и 50 лева за вечеря преди това, или пък да наемеш жилище, където да се срещате, да подаряваш скъпи подаръци от време на време, да я водиш на хубави любовни уикенди и т.н. Съпругите на повечето със сигурност ще забележат, ако всеки месец 1000-2000 лв. от приходите на мъжете им отиват незнайно къде. Та понеже нямат финансовата възможност повечето български любовници, нещата обикновено са много по-прозаични и евтини. Дори любовницата не се избира с оглед на това да е много  по-зашеметяваща от съпругата, а се гледа да е такава, която би се съгласила  да посреща любовника си в нейното жилище, което е собствено или пък тя сама се грижи за наема му/вноските по кредита. Т.е. нерядко се случва любовниците да са също толкова смачкани, ако не и повече, от съпругите. Но все пак са чужди, малко разнообразие е.

Вместо вечери в що-годе добър ресторант, любовницата е желателно да е достатъчно любезна, че да му сготви нещо, а пък мъжът с 300 зора, когато успее да скрие някой лев от благоверната, ѝ подарява по някое парфюмче или някакво неособено скъпо бельо, за  да не е съвсем капо любовницата и да се окаже, че всичката полза са единият гол секс и приказките за любов.

Но за жена, която не търси семейство, а иска само секс, е възможно да е приемлива ситуацията.
Joy Ей това не спира да ме изумява мен - как хора, които иначе твърдят, че никога не са били ..в случая любовници, и партньорът им е верен, любящ и само тях предан, са наясно с всички тия дословно и конкретно цитирани цифри, обстоятелства, факти, така подробно описани и документирани.... Tired ooooh! Да не говорим, че в случая никъде авторката не каза, че има дете, но ние си вкарахме елемента във филма и си го донаписахме сценария.
Всичко /или почти всичко/ написано изобщо не е вярно - според мен разбира се, направо се смях с глас. И аз като теб съм слушала и виждала, та оттам са ми впечатленията Wink.

# 207

Да де разнообразява се именно, което означава, че старата пържола вкъщи е последното, за което ще се сети като огладнее. Може и гладен да стои, защото както сама си написала сутрин, обед, следобед, че и вечер едно и също нещо втръсва, което означава, че не го кефят домашните пържоли.

А аз вече няколко пъти се опитвам да кажа, че може да е точно обратното. На жена му да са ѝ писнали пържолите и да разнообразява. Или предпочита да седи гладна.
А пържолан ходи да се пласира на друго място, където още не им е писнало от него.

# 208
  • Другата България
Пържолан е друг форумен образ, не ги смесвай, че ще стане объркване. Grinning

# 209

А аз вече няколко пъти се опитвам да кажа, че може да е точно обратното. На жена му да са ѝ писнали пържолите и да разнообразява. Или предпочита да седи гладна.
А пържолан ходи да се пласира на друго място, където още не им е писнало от него.

Ми може, всичко може, ние няма обаче как да знаем в действителност.

Общи условия

Активация на акаунт