Само към любовниците - настоящи, бивши или бъдещи :)

• 111 712
  • 1 660
  •   1
Отговори
# 180
Интересно ми е дразни ли ви фактът, че когато е при вас и се обади съпругата му, той спокойно във ваше присъствие разговаря с нея (не казвам мило, но без притеснение отговаря на зададените му въпроси) и съответно ако се наложи вие, дори и по негова молба, да се обадите по телефона и законната е там, той се държи меко казано неадекватно, задава излишни въпроси, отговаря на незададени му въпроси и в крайна сметка колкото и да е важно, не си е струвало въобще обаждането. Очевидно е, че го е страх да не го изхваща законната радост, но фактът че във ваше присъствие е спокоен прави ли вас спокойни, че всъщност ви има доверие или е само повод да смятате, че вие не сте важна въобще?

Ти си любовница, която крие, тя е съпругата, която пази да не научи.

И без да ставаш свидетел на телефонни разговори, само от този прост факт, е ясно, че по-важни от теб са децата/спокойствието/битови, понякога и професионални благини/ че дори и "законната радост".

Иначе щеше да зареже всичко и да каже и покаже на целия свят, че си жената на живота му.

Тъй че какви питанки за спокойствие и доверие, какво ти чудене за важност?

Последна редакция: пт, 21 авг 2015, 20:38 от Nickkie

# 181
ма ко, тя не е някъде на високо, та да я заболи толкова падането. Освен това ако се съди по писанията  й предишни и преди е падала,та едва ли ще е нещо различно. Тъпото е, че ако беше представила историята по-адекватно от към естественост, щеше да получи  и по-полезна съпричасност...  Сега звучи само  като  отчаяна за внимание или в по-уютен вариант - като трол с пързалка Rolling Eyes

# 182
  • при късмета
Така като я чета, в нейните представи си е на високо. Иначе реално, наистина е далеч от високото

# 183
Четейки обясненията на авторката в мен се зароди неподправеното желание да си изчегъркам очните ябълки с пълнител от изгризана химикалка.

# 184
Ами не знам, Дара ме провокира да прочета публикациите й и ако е вярно ,че има дете/което в тази картинка удобно е изтрито/, то  дори на ниско не е,по-скоро  гребе някак да достигне повърхността.  Това, че проблемът й е  важността  пред другата й е най-малкия пирон в гадостта, в която не е сама.  Къде по-лежерно щеше да е да си направим нов профил и да се похвалим,че  сме пикли, хванали чичко паричко за дръжката, да сме ядосани и да тропаме с анорексично краче, когато той  не се държи подобаващо към  висшестоящите ни  телефонни внимания ...ама  така...в другия вариант на  зряла жена и майка...си е леко противно Confused

# 185
Лошата,харесвате ми и мисля,че сте на прав път. Вече сте почнали да осъзнавате,че трябва да излезете от тази връзка. Явно не ви е лесно и не искате да сте сама, но самоуважението няма цена. Понякога човек трябва да пожертва комфорт, за да запази достойнство.

Изходът от тези отношения е ясен,казаха ви го и много преживели жени тук. Сега всичко е въпрос на време, което сте склонна да загубите. Помислете дали го имате и колко е.инвестирайки емоции в тази връзка, заключвате сърцето си за други възможности, които може би съществуват около вас и сега. Огледайте се, погрижете се за себе си. И най-важното - помислете защо периодично попадате във връзки с неотдадени мъже. За много от жените тук това е нетърпимо,а за вас е приемливо. Защо?

А и едва ли това е урок,който искате да дадете на детето си...

Желая ви успех в излизането от този омагьосан кръг!

# 186
Кофтито е, че най-вероятно той идва в нейното жилище, където е и детето ѝ, за да се виждат и да правят секс. Просто повечето български мачовци, които са женени и имат любовници, няма как да скрият разход за любовно гнезденце или за хотел 2-3 седмично от погледа на законната съпруга. Трябва да си с добри финансови възможности и съпругата да няма контрол върху всички средства, за да можеш да си позволиш 2-3 пъти седмично да даваш по любовницата поне 50 лева за хотел и 50 лева за вечеря преди това, или пък да наемеш жилище, където да се срещате, да подаряваш скъпи подаръци от време на време, да я водиш на хубави любовни уикенди и т.н. Съпругите на повечето със сигурност ще забележат, ако всеки месец 1000-2000 лв. от приходите на мъжете им отиват незнайно къде. Та понеже нямат финансовата възможност повечето български любовници, нещата обикновено са много по-прозаични и евтини. Дори любовницата не се избира с оглед на това да е много  по-зашеметяваща от съпругата, а се гледа да е такава, която би се съгласила  да посреща любовника си в нейното жилище, което е собствено или пък тя сама се грижи за наема му/вноските по кредита. Т.е. нерядко се случва любовниците да са също толкова смачкани, ако не и повече, от съпругите. Но все пак са чужди, малко разнообразие е.

Вместо вечери в що-годе добър ресторант, любовницата е желателно да е достатъчно любезна, че да му сготви нещо, а пък мъжът с 300 зора, когато успее да скрие някой лев от благоверната, ѝ подарява по някое парфюмче или някакво неособено скъпо бельо, за  да не е съвсем капо любовницата и да се окаже, че всичката полза са единият гол секс и приказките за любов.

Но за жена, която не търси семейство, а иска само секс, е възможно да е приемлива ситуацията.

# 187
И за да не съм голословна,ще илюстрирам с два примера от моя живот, в единия бях любовницата, а в другия - законната.

Като любовницата застанах между  мъж и дългогодишната му приятелка. В моя защита ще кажа,че бях млада и неопитна. И аз като вас се самооправдавах,че той е инициатора и,следователно, виновния. В един момент приятелката разбра и го напусна, а моят човек продължи напред, към следващи завоевания. Когато потъпчеш дотойнството си пред един мъж, за него ставаш удобна и комфортна. Щом може да има тебе, докато е обвързан, какво ли може да има като е свободен? Това,си представям, е мъжката логика. Мъжете не уважават лесните завоевания.

Години по-късно се озовах с дете и изневеряващ мъж. Карма...Когато разбрах,му казах да си събира багажа и че няма да простя. Той избра мене и положи много усилия,за да запази семейството си. Изневярата стана повод да поговорим открито и да рестартираме връзката си.Е, все още работя по момента с прошката...Simple Smile Но с действията си защитих достойнството си и получих уважение и внимание.

Забелязваш ли нещо общо между двете случки? То е, че и в двата случая любовницата остана на сухо.
Любовницата е удобно бягство от текущите проблеми, но когато стане напечено,тя е първата жертва.
Затова и такива ситуации са с предизвестен край.

Е, сигурно има изключения. Но искаш ли да играеш на руска ролетка дали ще си сред тях?

# 188
Сигурно наполовина са щастливите развръзки, при които любовницата е била избрана, мъжа е напуснал семейството и създал ново такова с любовницата. Никак не са толкова малко изключенията.
Но жената си прави кефа, от писанията и не личи да е по любов, а най-вече от интерес. Споменаването на разни прагматични, материални детайли ясно сочи натам. Развеждат я насам натам, купуват и по нещо и така...
Въпросът, с който е пуснала темата е всъщност проблема и защо не я уважава достатъчно и не и говори подобаващо по телефона, докато "не е удобно". Хем я смущава фактът, че мъжът всъщност е "вагината" по поведение, но явно по-удобно и е да стои в такава връзка.
Още повече, тя е на 40+, не е първа младост, тръпките, трътките и подобните отдавна са отстъпили ред на разума и хладния прагматизъм. Само да не стане хитрата сврака, с двата крака.
Щом е богат, поне един апартамент да си "спечели" тя - тъй, де, поне да се оправдае двугодишното осмърдяване в кухнята от готвенето на тая прословута мусака.
Ще каже човек, че няма на света мъже, които се съблазняват с пица и паста примерно, а мусака мразят. А има и такива, които разни готвещи лели не ги впечатляват, да не повярваш!

# 189
Ама чакайте сега, тя на 20+ ли е, или на 40+, че се обърках. Какво стана с младото и наивно девойче?
И накрая какво излиза - че докато си въобразява, че ближе сметаната на тортата, на практика се оказва, че дояжда огризките?  Thinking

# 190
Ми не е ясно какво се оказва.
Тя, авторката се появи тук, метна пет хумористични поста, ние пък от своя страна влезнахме във филма и сега ни чете сеира.  Sunglasses

# 191
Е, що да не чете? Не е честно само ние да се забавляваме - и тя е част от купона.  Laughing

# 192
Аз пък мисля, че вече не й е смешно и затова изчезна. Очакваше по друг начин да се развие темата, пък ние гадните, комплексирани, запуснати, "законни" кучки я изядохме. bash

# 193
Аз едно не разбирам , толкова ли няма свободни мъже за вас , та се врете в чуждите отношения. Да не е само любовницата виновна , мъжа също има вина , но една уважаваща себе си жена не би допуснала да е само утеха , този човек щом не е имал смелоста да остави жена си няма и да го направи, ще продължава да спи с тази и онази (нали не си мислиш , че си единствена или пък няма да има за вбъдеще такива като теб) , защото е един безхарактерен мъж.

# 194
ако авторката е очаквала стерилна тема, в която да се обсъждат само останалите два ъгъла в триъгълника и любовницата да бъде подкрепяна, няма как да стане - не само в бг-мамма, а изобщо
да не говорим, че голяма част от бившите и настоящите са били и от двете страни на барикадата, а да се насърчават бъдещите е пределно неадекватно

Общи условия

Активация на акаунт