Само към любовниците - настоящи, бивши или бъдещи :)

• 111 728
  • 1 660
  •   1
Отговори
# 285
Че кой ти гледа халките сега? Верно ли още гледат по ръцете? Лелите не знаят ли, че сте женени? Пък и толкова двойки без брак живеят. И венчалните халки в днешно време не приличат на класическите - лесно разпознаваеми.  Simple Smile

# 286
  • град-държава
Е, и заради едно в колата, хората не допускат, че може да е съпругата...

# 287

Grinning Ама обикновено, а има и изключения, ти тях не предвиждаш!

Добре, признавам, че вероятно има и дългогодишни съпрузи на възраст над 30, че и около 40, които предпочитат да се начешат в кола, чудейки се как да се свият, и след това да се позабършат със салфетки и мокри кърпички, вместо да го направят в чисти чаршафи и да си вземат душ след това, но наистина са по-скоро изключения.

А жалко. Чисти чаршафи и душ, ето така почва семейната досада...

# 288
  • Другата България
 Grinning Някой поне ме разбра.
Не съм привърженик на колата, но на разнообразието, а ако в колата инцидентно се случи, няма пък да ми падне китката.

# 289

Пак ще повторя, това което ми направи впечатление е, че когато темата е зададена от любовницата акцентът пада на това, че съпругата е обичаната жена и номер 1, а другата е за разнообразие и едва ли не суупер прецаканата и изобщо, ама изобщо не я обича любовникът й. Когато обаче темата е пусната от измамената съпруга тогава става обратното, тогава съпругата не е обичаната, подигравана, измамена, т.нар. "разнообразие" е просто едно съпружеско оправдание. Това мен ме впечатли.

Не е въпросът, че темата е зададена от любовницата, а по-скоро в подробностите. Щом 2 години я мота тази любовница и няма някакво развитие, значи наистина е по-маловажна от съпругата и трябва да се случи нещо много фрапантно, за да се промени статуквото - например съпругата да изгони мъжа си, или любовницата да забременее, но и в двата случая пак не е сигурно, че мъжът ще заживее с любовницата.

Иначе, ако съпругата знае, че мъжът ѝ си има любовница и той самият знае, че тя знае, но все пак продължава да има отношения с любовницата, изглежда, че много не му пука за последствията и съпругата не е особен фактор, с който трябва да се съобразява.

# 290
  • тук-там
И какво излезе сега - ако е с № 1 в колата - е за забавление и разнообразие. С № 2 обаче, си е или от липса на финанси, щото мухльото е смотан, или за да се скрият. newsm78 С тея прозорци.....освен покривало да намятат.  hahaha

# 291
 Чувала съм, че прозорците се запотяват и нищо се не види.

# 292
  • град-държава
Не съм привърженик на колата, но на разнообразието, а ако в колата инцидентно се случи, няма пък да ми падне китката.
Колата е само подробност. Става въпрос за това, че всичко може, стига да е доброволно и от двете страни. Няма запазени територии, възраст и статус по този въпрос.  Grinning

# 293
  • тук-там
Абсолютно! Peace

# 294
Ана-бел, има един такъв момент - и двете жени са прецакани. Тук темата се вихри около прецаканата жена-любовница. А в другата тема съответно героиня е прецаканата жена-съпруга. И няма никакво противоречие. Има обаче едно степенуване - съпругата не винаги знае ситуацията, а любовницата - почти винаги. В такъв смисъл прецаквацията е по-голяма - тези "искрени" отношения предварително са поставили любовницата в подчинена роля - да се крие, да приема второто място, да търпи телефонни разговори и да търпи нейните телефонни разговори да бъдат пренебрегвани. Кой, кой иска да бъде на второ място? Единствено този, който се е убедил, че то е по-удобно от първото? Затова са и думите за мръсните чорапи и т.н. И въпреки всичко първото място е с предимство и понякога яд те хваща, че не си ти на него, па макар да не е най-удобното.
 А за съпругата - там има един друг момент - съпружеския живот е дълъг и се преминава през различни моменти. И в някои от тях любовницата е приемлива. И тук също има варианти - ако не е знаела, но е разбрала, е предателство, ако пък я е уведомил - демонстрирано пренебрежение.
      Мисля си, че често страданието на съпругата е в това, че мъжът лесно се води за долната глава. Така любовницата почва да влияе върху мненията му, върху разпределението на парите му, върху времето, което прекарва със семейството си. Еле пък ако любовницата пряко се конкурира за недостигащи ресурси с децата на съпругата, или пък реши да създаде дете-конкурент... там е голямата болка на повечето жени - в качеството им на майки.

# 295
  • ЯМБОЛ
              Аз пък си мисля,че прецакани са и тримата-никой не е щастлив.

# 296
Чувала съм, че прозорците се запотяват и нищо се не види.

Докато се запотят прозорците, се вижда.

Може да е скучно, но определено предпочитам разнообразието да се изразява в различни места, например диван, маса, под, баня, някоя вила или хижа, но не и секс в кола, парк и пр. места, където не можеш да се изкъпеш след това и има опасност да те видят.

# 297
             Аз пък си мисля,че прецакани са и тримата-никой не е щастлив.

отива да заплача за съпруга-любовник  Cry
много ми е жал за него  Cry

# 298
Па като те видят голяма работа.
Те никога не са виждали цуни-гуни.  hahaha

# 299
  • Другата България
Колата е само подробност. Става въпрос за това, че всичко може, стига да е доброволно и от двете страни. Няма запазени територии, възраст и статус по този въпрос.  Grinning
Точно това и аз имах предвид.  Peace
Затова и така реагирах на Кукумицинка за "доста възрастните".

Общи условия

Активация на акаунт