Само към любовниците - настоящи, бивши или бъдещи :)

• 111 732
  • 1 660
  •   1
Отговори
# 300
             Аз пък си мисля,че прецакани са и тримата-никой не е щастлив.

отива да заплача за съпруга-любовник  Cry
много ми е жал за него  Cry

Нали, и на мен ми се къса сърцето за горкия човечец. Така да се разкъсва между две жени...  Cry

ПП Ох, да не излезе накрая: на жената казвам, че съм при любовницата, на любовницата казвам, че съм при жената, а аз през това време при мама - набивам мусака.  Joy

# 301
Ех, откога не бяхме имали тема за любовници!  Heart Eyes
интересно

# 302
Е, ама си приказвате колкото да не заспите. Поне 90% от доста възрастните двойки по колите не го правят от желание за авантюризъм и тръпка, иначе нямаше първата мисъл на неволните свидетели да е, че са любовници, нито пък участващите заедно със съпрузите си в подобно изживяване щяха да си мислят, че сигурно ги мислят за любовници.

# 303
  • ЯМБОЛ
                 Казвам в общия житейски смисъл,че никой от такъв триъгълник не е щастлив,независимо от пола на изневеряващия.

# 304
Ана-бел, има един такъв момент - и двете жени са прецакани. Тук темата се вихри около прецаканата жена-любовница. А в другата тема съответно героиня е прецаканата жена-съпруга. И няма никакво противоречие. Има обаче едно степенуване - съпругата не винаги знае ситуацията, а любовницата - почти винаги. В такъв смисъл прецаквацията е по-голяма - тези "искрени" отношения предварително са поставили любовницата в подчинена роля - да се крие, да приема второто място, да търпи телефонни разговори и да търпи нейните телефонни разговори да бъдат пренебрегвани. Кой, кой иска да бъде на второ място? Единствено този, който се е убедил, че то е по-удобно от първото? Затова са и думите за мръсните чорапи и т.н. И въпреки всичко първото място е с предимство и понякога яд те хваща, че не си ти на него, па макар да не е най-удобното.
 А за съпругата - там има един друг момент - съпружеския живот е дълъг и се преминава през различни моменти. И в някои от тях любовницата е приемлива. И тук също има варианти - ако не е знаела, но е разбрала, е предателство, ако пък я е уведомил - демонстрирано пренебрежение.
      Мисля си, че често страданието на съпругата е в това, че мъжът лесно се води за долната глава. Така любовницата почва да влияе върху мненията му, върху разпределението на парите му, върху времето, което прекарва със семейството си. Еле пък ако любовницата пряко се конкурира за недостигащи ресурси с децата на съпругата, или пък реши да създаде дете-конкурент... там е голямата болка на повечето жени - в качеството им на майки.

Аз лично видях противоречие, защото темата излезе от конкретиката и премина някак в обобщения по едно време. Специално за тази тема ние никакви, ама абсолютно никакви подробности не знаем, само някакви си наши предположения, които си ги вярваме и обсъждаме сякаш са истина.

Ох, с това първо място! Ами не знам защо се реши, че е съпругата. Истината е, че всъщност тя е точно тази, която е пренебрегвана, да не говорим, че ако има и деца в картинката те също са пренебрегвани. Ясно е, че и  пари от семейният бюджет отиват за любовницата, т.е. ощетява се семсйството.  Има много видове любовници. Например, такива, които не са омъжени и може би се надяват да се омъжат, такива, които също са омъжени и за тях "първото място" изобщо не представлява цел, напротив, има и такива, които не желаят да са повече от любовници и са доволни с това положение. Прецакани всъщност не знам дали има, може би има тогава, когато се оставят да са прецакани. Във всеки случаи обаче може би най - потърпевша ще е любовницата, която очаква любовникът да се разведе, пък той все не го прави. Тогава най-добре да си обира крушите. В останалите случаи на любовници, които описах не виждам нищо прецакаващо за тях, напротив, екстра си им е на жените.

# 305
  • град-държава
Кукумицина, това е в твоята глава. И това, че нещо ми е минало през главата не означава, че е първото, за което мисля, нито че си търся авантюри.
Който има проблем с годините да се оправя, за мен не са фактор, когато искам да си доставям удоволствия, а чаршафите няма да избягат от къщи. Mr. Green
За мен границите в това отношение са там, където свършва взаимното желание и удоволствие и нищо друго.

# 306
Чувала съм, че прозорците се запотяват и нищо се не види.

Докато се запотят прозорците, се вижда.

Може да е скучно, но определено предпочитам разнообразието да се изразява в различни места, например диван, маса, под, баня, някоя вила или хижа, но не и секс в кола, парк и пр. места, където не можеш да се изкъпеш след това и има опасност да те видят.

И аз съм като теб. Банята ми е много важна.

# 307
                 Казвам в общия житейски смисъл,че никой от такъв триъгълник не е щастлив,независимо от пола на изневеряващия.

що да не бъде нещастен с една вместо с две, м?  Joy

# 308
  • Ямбол
Понякога, като няма друго и ракът е риба.
И това го казвам в общ смисъл и не обсъждам никой потребител с него.

# 309
  • Другата България
Е, ама си приказвате колкото да не заспите. Поне 90% от доста възрастните двойки по колите не го правят от желание за авантюризъм и тръпка, иначе нямаше първата мисъл на неволните свидетели да е, че са любовници, нито пък участващите заедно със съпрузите си в подобно изживяване щяха да си мислят, че сигурно ги мислят за любовници.
Виж сега, това, че ти самата не разбираш нещо или не го одобряваш, или не би го направила, или не би ти минало през ум, или каквото и да е не означава, че на друг, трети, пети или така нататък не би му харесало или случило, или квото и да е друго. И за него да е ок. Така че приеми го и толкова.
Освен този, който не знае.

# 310
  • град-държава
Да, и после всички, които бързат да се изтъркат от мъжа си минават през КМ да си кажат, че си мият коса веднъж в седмицата... Laughing

# 311
Кукумицина, това е в твоята глава. И това, че нещо ми е минало през главата не означава, че е първото, за което мисля, нито че си търся авантюри.
Който има проблем с годините да се оправя, за мен не са фактор, когато искам да си доставям удоволствия, а чаршафите няма да избягат от къщи. Mr. Green
За мен границите в това отношение са там, където свършва взаимното желание и удоволствие и нищо друго.

Добре, аз съм скучна и имам проблем с годините (въпреки факта, че не зачекнах аз въпроса за възрастта). Ама ти, като си толкова интересна и се предполага, че живееш с мъжа си в общото ви жилище и правиш секс с него, като ви се прииска секс, в жилището си ли го правите най-често, или по-често му викаш "Чакай, мило, дай за по-интересно да отидем да се изплющим в колата/на пейката в парка/в тоалетната на заведението до нас/в някой долнопробен мотел..."?

# 312
Чувала съм, че прозорците се запотяват и нищо се не види.
"Чувала" си значи? И колко пъти ти се е случвало да го "чуеш"?  Whistling

Докато се запотят прозорците, се вижда.

Може да е скучно, но определено предпочитам разнообразието да се изразява в различни места, например диван, маса, под, баня, някоя вила или хижа, но не и секс в кола, парк и пр. места, където не можеш да се изкъпеш след това и има опасност да те видят.
Сигурно и ти само си "чувала" това за прозорците?

Аз пък до скоро дори кола не карах, така че дори не съм "чувал", за съжаление!

Не е по темата, но именно тръпката че някой може да те види, прави "мандръсаньето" на подобни нестандартни места така възбуждащо! Не гледайте така пренебрежително на подобни екзотични преживявания, защото мъжете често не виждат кой знае какво разнообразие в "различни места, например диван, маса, под, баня, някоя вила или хижа" и следва какво...теми като тази!

# 313
Ана-бел, за първото място - ами първо е, защото първо се заема  Laughing. Няма любовница на неженен мъж, има гадже. Е, ако маман е на първо място, тогава може и гаджето на неженения да е като любовница - тайно. Не винаги първото място е по-удобно, и сама го казах. Има много случаи, когато второто е такова - носи ползи, а минусите са по-малко. Но първото място винаги носи един престиж... и доста често е желано. Но когато любовницата страда, че е пренебрегната, то означава, че е прецакана. Очаква едно, а получава друго. Е там е разковничето - когато ролята на любовница вече почва леко да убива, като неудобна обувка. Точно там е и проблемът на съпругата, чийто мъж си има недоволна любовница -вместо тихо и кротко да си ходят на опера и любовницата да е доволна от секса, тя почва да иска и да дърпа (най-големият проблем ) от семейните финанси. Изведнъж иска не само опера, а шармантни почивки, време с нея по национални празници, разговори пред законната, евентуално дете, щото биологичния часовник цъка.. и т.н.
 Както и да е - въпросът е, че жените като цяло очакваме към секса и още неща, ужким подразбиращи се, и когато те не се случат, голия секс често става неудовлетворителен. Затова тоя, който намеква и мотае 1-2 жени, е прецакващ и хич не ми е жал за него.

# 314

Не е по темата, но именно тръпката че някой може да те види, прави "мандръсаньето" на подобни нестандартни места така възбуждащо! Не гледайте така пренебрежително на подобни екзотични преживявания, защото мъжете често не виждат кой знае какво разнообразие в "различни места, например диван, маса, под, баня, някоя вила или хижа" и следва какво...теми като тази!

Честно да ти кажа, ако партньорът ми си намери любовница, и на челна стойка в колата да му предлагам секс, няма да помогне. Явно е, че просто търси да бодне нещо друго.

Общи условия

Активация на акаунт