Само към любовниците - настоящи, бивши или бъдещи :)

• 110 860
  • 1 660
  •   1
Отговори
# 75
ясно е, че си по-млада щом не напираш да си №1
той е заможен чичка, с който да си поживееш сега - театри, опера, ресторанти, вероятно и почивки ...
нямаш желение да правиш семейство с него, за това не се хаби се да тръшкаш "защо така, когато жена му ... "

# 76
Залагам на около 25.. Joy

# 77
Наистина имаш идеален съпруг, води фризьорката си на театър, ресторант, почивка и т.н...

Не си ме разбрала. Любовникът ти заплаща по различен начин услугите, които получава. Твоите ги плаща в този вид, на фризьорката в друг и т.н.
Той семейни отношения си има, ти нямаш. Просто ти губи времето и си пропиляваш живота.
Но - не е луд този, който яде баницата, върти те на малкото си пръстче. Пожелавам ти съвсем искрено скоро да се отърсиш от всичко и да влезеш в истински отношения. Тогава ще видиш разликата.

# 78
Ето, виждаш ли ги и залози започнаха да правят.  Joy

# 79
ясно е, че си по-млада щом не напираш да си №1
той е заможен чичка, с който да си поживееш сега - театри, опера, ресторанти, вероятно и почивки ...
нямаш желение да правиш семейство с него, за това не се хаби се да тръшкаш "защо така, когато жена му ... "
даааааа, не напирам
как се казва на дебел, плешив, беден и законен - оня мундьо у дома;
на дебел, плешив, богат и незаконен - Мечо
Simple Smile аз си искам мечо, не го искам за №1, за какво ми е мундьо?

# 80
заможните чичковци могат да изглеждат великолепно - интелигентни, поддържани, с широка обща култура и интереси, да правят чуден секс и скъпи подаръци ...
ама пак са си просто заможни чичковци  Laughing

т. е. акцентът ми беше на друго място, не върху външния вид на любовника

# 81
  • град-държава
Е, щом авторката е удовлетворена от конкретната ситуация, защо е тази тема?  Thinking

# 82
Е, щом авторката е удовлетворена от конкретната ситуация, защо е тази тема?  Thinking

И на мен това ми е интересно. Laughing

Иска да я нападат? Излива пасивна агресия, събрана към Съсльо? Идва да се похвали? Троли? Вътрешно страда, но не си го признава? Нужда от внимание - вижте ме, вижте ме? Да натрие носа на съпругите, ей тъй, като цяло? "Спя с мъжа ти, кучко!" Laughing

Малко скучно върви темата. Thinking Вечната история - мъж с харем и жени с надежди. Ще ми хареса, ако темата угасне преди десета страница без пенявене. Това ще е нещо ново. Ама надали. Sunglasses

# 83
Казвам, че не е само секс защото ходим заедно на опера, театър, концерти, кино и ....... други мероприятия даващи наслада на духа и съзнанието. В този ред на мисли СлънцеЛуна хич не е права. Деца не намесвам, защото не са във възраст, в която биха били наранени емоционално.

Чудесно. Значи те използва за секс и компания.
А децата им, може да са наранени дори и отдавна вече да не са деца.

И момичета (омъжените) не нападайте любовниците. В 90% виновни са Вашите мъже, повярвайте ми. Обвинявайте тях, не жените в допълнение на семейството ви.

Ъ, да, добре. Разбирам, че така любовниците се успокояват.

# 84
  • в света на илюзиите
Това не го разбрах. За какво дасе успокояват? Искаш да кажеш, че горкинките мъже са нападнати без те да искат, търсят или????
Това не е ли подходящо успокоение за съпругите дето се правят на незнаещи?

# 85
Момичета,
какво ми е обещал - обещал ми е когато сме заедно да ни е хубаво, аз правя необходимото (както ме е посъветвала и ЗАНДАЛИ), обещал ми е да сме достатъчно време заедно. Казвам, че не е само секс защото ходим заедно на опера, театър, концерти, кино и .......

Не знам дали "милото" у дома е "гадна селска мрънкаща пръчка" защото повярвайте той никога не я обсъжда (почти никога де:) ).....
E, нали не очакваш да ти каже директно:"Ще съм с теб, докато имам мерак и ти се наситя!После, кой откъде е!"    Laughing
И най-големия простак не е толкова директен....щото нали, след подобна "честност" най-вероятно ще го зарежеш, пък той още си иска секса и удоволствията, не си му писнала...
Иначе, чест му прави, че не е като повечето многострадалци, дето "жената все не мЪ разбира, все ми мрънкоти, все това, все онова.....гадната кучка."Това обаче би трябвало да ти подскаже, че освен интелигентен, той е и лоялен (поне донякъде)към нея и семейството им.Като не я споменава и коментира с теб, по някакъв начин иска да я държи настрана от дивотията, в която се е насадил.
Това не го разбрах. За какво дасе успокояват?
Че не са виновни, че са се наврели в чуждо семейство.Обвинявайки само мъжа, така изчеткват съвестта си, че по някакъв начин правят една жена, децата й нещастни.
Кой доброволно би си признал:"Да, аз съм гадна кучка и заради мен има две нещастни деца!"?
Успокояващо е да си повтаряш:"Ама той е виновен, защо ме търси, защо ме преследва?"
Само дето забравят, че в масовия случай не е точно така.А не се налага мъжът да ги гони, те само при вида на "портфейла" са готови, дори без кой знае каква "покана" от мъжа.

За възрастта й:предвид разсъжденията й, бих заложила максимум на 25...    Grinning  Дори мисля, че е по-малка.

# 86
  • София

За възрастта й:предвид разсъжденията й, бих заложила максимум на 25...    Grinning  Дори мисля, че е по-малка.

Предвид разсъжденията й - макс. 22-23, а той на 37-39 или отгоре. Чука младо, сочно и свежо п*че, което сменя пози, гълта, раздава се, прави анален и е вечно готова за забавления. Сделка, която рано или късно се разваля, разбира се.

# 87
Че много ясно. Вие чули ли сте за пееейсе и две три годишна любовница, която да си пусне тема в некой форум?
Аз - не.  Joy
 ronaldd, брутално прав си.  ooooh!

# 88
Че много ясно. Вие чули ли сте за пееейсе и две три годишна любовница, която да си пусне тема в некой форум?
За 50 годишна не съм наистина, но познавам мъже, които се "обзаведоха" с около 28-30 годишна любовница..... Само предполагам, че са търсили нещо повече от "цици и дупе за секс", защото за това и една 20 годишна върши работа.

# 89
"Че не са виновни, че са се наврели в чуждо семейство.Обвинявайки само мъжа, така изчеткват съвестта си, че по някакъв начин правят една жена, децата й нещастни.
Кой доброволно би си признал:"Да, аз съм гадна кучка и заради мен има две нещастни деца!"?
Успокояващо е да си повтаряш:"Ама той е виновен, защо ме търси, защо ме преследва?"
Само дето забравят, че в масовия случай не е точно така.А не се налага мъжът да ги гони, те само при вида на "портфейла" са готови, дори без кой знае каква "покана" от мъжа."

Не чувствам никаква вина, не съм се навирала, навряха ме. Вие законните се успокоявайте с "гадната кучка", на мен не ми е нужно. Ега ти, той ще ме преследва, ще ме ухажва, ще ми сваля звезди, а аз до безумие ще му казвам-леле, иди си у дома, виж твоята колко е прекрасна, готви мусака (тая пък мойта и не готви) ега ти, с к'во ли да го натикам при нея  newsm78
Не ти знам масовия случай, моя не е такъв, сори. Не мога да те успокоя.
Не ме е гонил, любовното гнезденце е моя дом, миличка. Той е този дето звъни на вратата. Само да пожелае и може да не звъни нали. Е, да ама не. Портфейла.......
Наистина ли мислиш, че е най-важния в случая. А и ако го виждам, то е щото той си го е извадил пред мен.
ronaldd жена ти не прави анален секс и не гълта???? горкия, ми накарай я де. Или затова си в женски форум, търсиш някоя дето 100 майсторки на мусака да разкъсат после словесно?

Общи условия

Активация на акаунт