Само към любовниците - настоящи, бивши или бъдещи :)

• 110 911
  • 1 660
  •   1
Отговори
# 105
Разкостихте ли вече лИбовницата  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
напротив - възхищаваме й се, че е много еВлива, тя се сърди и ни псуе поред и наред. Още малко тя ще ги разкости  Mr. Green
Joy Ще Омра.

# 106
Щом като отношенията с този мъж са предимно секс и ходене на кино (театър/опера),  то не е  учудващо,  че вижда поведението му при телефонен разговор като едва ли не големия им проблем.  Създали са си една двегодишна ругина от еднообразни,  едностранчиви и повърхностни отношения,  които старателно се крият от съпругата му. Те са несъмнено приятни и за двамата,  но не са закотвени в нищо общо, нито планове или дори обещания за нещо общо в бъдеще.  Подозирам,  че моментите,  в които той театралничи от другата страна на телефона са моменти,  в които авторката поне мъничко истински презира този мъж и затова те са сложени на масата при поставянето на темата.   Peace

# 107
Аз не познавам такава Любовница да е станала настояща.След време ще му мине и ще си останеш сама. Peace

# 108
Ада, и няма да чета старите постове на камъчка, само тя си призна, че е била любовница.
Именно, БИЛА е.Но вече НЕ Е.
И аз съм била, и може би поне половината, ако не и повече, от жените писали в темата ти.
И?
Пратих те да прочетеш старите й постове не за друго, а да видиш предварително какво те очаква.И ако имаш поне малко акъл, да си го спестиш.
Ама като не щеш, троши си главата.Човек от нея си пати, казват старите хора.....    Laughing

# 109
Аз не познавам такава Любовница да е станала настояща.След време ще му мине и ще си останеш сама. Peace
Еееееееее не я отчайвай. Има и такива случаи. Познавам един.Те обаче от възвишени чувства се събраха.
И бившата любовница също не се има за виновна, че обърнаха с  краката нагоре живота на 4 деца. Разбраха се двамцата моите и твоите дечурлига са излишни, ще ни пречат на живота и любовта. Който има деца ще си гледа, пък ние ще си живеем волно и доволно.

# 110
Каква "такава" Ани?

EXQUISITE, наистина благодаря за съветите   bouquet

Радостина Даскалова, не искамм да ги нападам, наистина. Неколкократно написах, че не ме интересува "законната", но тук ме изкараха някои такава каквато не съм.
Роналдиньо реши, че съм еблива (сори) щото го цитирах само, без да разказвам нищо толкова лично. От скромния си опит ще кажа, че сексът е хубав не когато е кръшен, а когато го правиш най-напред в и с главата си, ама какво да обяснявам. Ами ад са живи и здрави "законните", да мразят онези дето са сипали омайно незнайно биле в кафенцето на мъжа им, докато той неподозиращ ги е поканил на кафе да обсъдят поредните служебни неволи. Да ги съдят даже.

# 111
  • София
Не те интересува законната, ама се дразниш от присъствието й  Whistling Whistling Whistling

# 112
Роналдиньо реши, че съм еблива .... Ами ад са живи и здрави "законните", да мразят онези дето са сипали омайно незнайно биле в кафенцето на мъжа им, докато той неподозиращ ги е поканил на кафе да обсъдят поредните служебни неволи.
Наистина ли си вярваш, че те е поканил на кафе  да си хортувате за служебни дертове?   Laughing  А не щото си давала вид на еблива?  Брех, тия мъже бе, дето не могат един служебен проблем да решат без помощта на 20-годишни професионалстки....   Joy

# 113
Това беше иронично, да не кажа саркастично мое изказване. Любов наистина ли не го разбра?
От любов към истинността (това с две Н ли се пише?) не сме колеги или в каквито и да било колегиални взаимоотношения. Това беше хипотеза, саркастична хипотеза.

# 114
Иначе те разбирам (за мъжа говоря) гледали сме филма "Анализирай това" и култовата реплика - "Ама как, тя целува децата с тази уста." Но ако ти се иска все пак и не си гей, честен разговор ще свърши работа. Сексолозите казват, че в 99% от случаите тайните желания на мъжа и жената в двойката се припокриват, само дето ги е срам да си го споделят един на друг.

Прекалено много филми гледаш. Ще се учудиш, но и съпругите са като любовниците, някои правят всичко, други имат съвсем различни вкусове, в трети семейства пък мъжът прави мусаката.

Иначе съм съгласна, че единствения виновен в триъгълника е мъжът. Това което ме учудва е как страната, която е наясно има сили да прегръща и целува човек, който е лъжец и показва, че няма грам уважение към най-близките си хора Sick защото те са си такъв тип, отношението им е еднакво към всички. Днес към съпругата и децата си, утре към любовницата.

Интересно ми е какво те подтикна да попиташ във форум, който е за бременност, бебенца, отношения м/у съпрузи и съпруги, възпитание на деца и т.н.? Наистина ли няма други по-подходящи места?

# 115
момичето е напред с материала Wink
мен на опера не са ме водили smile3518 newsm45

# 116
Ако беше казал ще ти се обадя когато ми е възможно, за да ми кажеш тази информация, която бай дъ уей касае неговия бизнес.....
...........дето са сипали омайно незнайно биле в кафенцето на мъжа им, докато той неподозиращ ги е поканил на кафе да обсъдят поредните служебни неволи.
.................не сме колеги или в каквито и да било колегиални взаимоотношения. Това беше хипотеза, саркастична хипотеза.
Последно?
Колеги ли сте или не сте?    Laughing
Щото хем пишеш хипотетично- уж, хем пък те търси за служебна бизнес-информация, че и обсъждате поредните службени неволи....  

# 117
момичето е напред с материала Wink
мен на опера не са ме водили smile3518 newsm45

Пфуу, минала си се....     Joy   Другия път гледай портфейла, в негооо, в него е истината...виж Лошата как знае и веднага фиксира момента, когато мъжа си вади портфейла....     Mr. Green

# 118
Радостина Даскалова, не искамм да ги нападам, наистина. Неколкократно написах, че не ме интересува "законната", но тук ме изкараха някои такава каквато не съм.

Ама изобщо не те интересува, повярвахме ти. Като не те интересува защо не искаш тя да се "намесва" между вас. И тъй като не я познаваш лично, намесата й се проявявала чрез "неговото поведение" /реакцията му, когато му се обадиш/, а това те вбесява. Това са твои думи, не мои. За твое съжаление след края на операта, той винаги се прибира при нея. Пък ти се ласкай, че си по-важна за него от нея. Затова не можеш да се примириш, че в нейно присъствие той губи ума и дума. Само този факт трябва да ти говори, че той умира от страх жена му да не разбере за теб и да не се разделят. Ти си един свеж полъх в живота му, но не е готов да развали семейния си уют заради теб. Не си струваш главоболията.
Не те интересува жена му, ама друг път.  Stop Дори и от чисто женско любопитство те интересува.

# 119
Dara, не знаем след края на операта дали се прибира при "оная законната". Може да има други две любовници и един любовник.  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт